Pepi the Sng breakeven master & CG fish
Re: Pepiho poker blog
A co ti vlastne bolo? Inak dufam ze je to uz ok
-
admin - Príspevky: 22450
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Ja som im to zase raz hovoril...
...nesserte Pepiho, chytia ho kanibalske chutky!
Finish distribution 7/0/1/1.
Ma to vsak jednu minichybicku krasy (co mi ale zase nejak extra nevadi, no ale aj tak skoda), ta tou je iba 397b. do BOP Venus Division low orbit, co nestacilo na TOP 40 a teda aj premiu.
Slusne rozbehnuty high orbit nestiham dohrat, kedze som tento mesiac zacal hrat len vcera a mam odohratych len 40ks. Takze ani tam nehrozi premia. To by som do 6:00 nasho casu musel odohrat este 60ks, co je u mna momentalne nerealne.
Tak ale UP to bol teda slusny dnes! Dufam, ze nepride hned nejaky brutal DOWN.
nech sa vam dari, minimalne ako dnes mne!
...nesserte Pepiho, chytia ho kanibalske chutky!
Finish distribution 7/0/1/1.
Ma to vsak jednu minichybicku krasy (co mi ale zase nejak extra nevadi, no ale aj tak skoda), ta tou je iba 397b. do BOP Venus Division low orbit, co nestacilo na TOP 40 a teda aj premiu.
Slusne rozbehnuty high orbit nestiham dohrat, kedze som tento mesiac zacal hrat len vcera a mam odohratych len 40ks. Takze ani tam nehrozi premia. To by som do 6:00 nasho casu musel odohrat este 60ks, co je u mna momentalne nerealne.
Tak ale UP to bol teda slusny dnes! Dufam, ze nepride hned nejaky brutal DOWN.
nech sa vam dari, minimalne ako dnes mne!
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Zly pokus o pwning?
Poker Stars $6.00+$0.50 No Limit Hold'em Tournament - t200/t400 Blinds + t25 - 4 players - View hand 149106
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: t2785 M = 3.98
Hero (BTN): t4980 M = 7.11
SB: t3465 M = 4.95
BB: t2270 M = 3.24
Pre Flop: (t700) Hero is BTN with 2 J
1 fold, Hero raises to t4955 all in, SB calls t3240 all in, 1 fold
Flop: (t7380) 5 J A (2 players - 2 are all in)
Turn: (t7380) 9 (2 players - 2 are all in)
River: (t7380) K (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t7380
Hero shows 2 J (a pair of Jacks)
SB shows A A (three of a kind, Aces)
SB wins t7380
Ked som to hodil do wizu, tak ten ukazal FOLD. Range superov na call ale boli 12% SB a 25% BB. Tych 12% mi pride dost vela. Ja osobne by som to calloval mozno max. nejakych 6%. Aj range hraca na BB by som stiahol na nejakych max. 20%. Vtedy to vychadza na jasny ATC push. Rozmyslam spravne?
Poker Stars $6.00+$0.50 No Limit Hold'em Tournament - t200/t400 Blinds + t25 - 4 players - View hand 149106
SB wins t7380
Ked som to hodil do wizu, tak ten ukazal FOLD. Range superov na call ale boli 12% SB a 25% BB. Tych 12% mi pride dost vela. Ja osobne by som to calloval mozno max. nejakych 6%. Aj range hraca na BB by som stiahol na nejakych max. 20%. Vtedy to vychadza na jasny ATC push. Rozmyslam spravne?
-
Pepi napísal:Zly pokus o pwning?
SB wins t7380
Tiez si myslim, ze tie range su prehnane, SB ta urcite necallne s KJo alebo QJs...jemu by som supol nieco taketo 88+,AJs+,,AQo ( rozumny hrac by calloval este viac tight ) a BB povedzme toto 66+ A5s+ A7o+ K9s+ KTo+. Ja sa momentalne dajak neviem dostat po reinstalacii systemu k mojej licencii na sngwizard takze nemam moznost to tam supnut, ale ten push by mal byt v pohode...dost zalezi aj na tom aky si mal read na tych hracov, holt ze si nabehol do Aciek je smolka. Tiez si obcas zacnem spytovat svedomie po takomto "neuspesnom bubble ownage"
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
-pepi ide skor o to,ze si zapamatas,ze si takto "hlupo" vypadol z turnaja v ktorom si mal iste money,ale to,ze tak urobis milionkrat inokedy a poslusne skladaju beries automaticky
-jednoznacne EV+ move
-jednoznacne EV+ move
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Barin, vdaka. Tie range co si napisal, zodpovedaju cca. tym %, ktore som uviedol. Takze som rad, ze som pri hre rozmyslal spravne a povazoval som to za ATC spot. Len ten Wiz ma trosku zneistil, dokial som si nevsimol tie divne range. Inak, postol som to aj na 2+2 a borci napisali, ze to bol spravny move.
Palko, je to s tou automatikou presne jak pises... A vlastne to spomenul aj Barin, ze si obcas spytuje svedomie, ked takto narazi. Ale dolezite je, ze z dlhodobeho hladiska je to EV+.
Palko, je to s tou automatikou presne jak pises... A vlastne to spomenul aj Barin, ze si obcas spytuje svedomie, ked takto narazi. Ale dolezite je, ze z dlhodobeho hladiska je to EV+.
-
Prvy R/A turnaj, na ktorom sa mi podarilo cashovat
Vcera trosku po "grindeni" SnGciek som sa nechal johmirow(om) nahovorit na 2,20 6max na PS a aby som to nehral same, tak som si pustil este aj 2,20 3kGTD R/A na AP. R/A MTT hram len vyslovene sporadicky a ani som si nerobil nejake nadeje, kedze som vcera hral na PS este 25FPP R/A kvaldu to Turbo Takedown, ktora dopadla katastrofalne. Na AP to ale dopadlo takto:
Dal som akurat double add-on pocas prvej prestavky, lebo sa to este ako-tak oplatilo a snazil sa hrat opatrne. Vcelku som bol so svojou hrou spokojny. Az na nejake dve chybicky (jedna pred a jedna po bubbly - kradol som neuspesne blindy), z ktorych sa mi ale podarilo dostat nejakymi stealmi, re-staealmi a raz som dost lucky zdubloval. Prisli mi v zaverecnej faze aj QQ, KK a AA ale zobral som len blindy. Inak chodili strasne karty. Ucinkovanie na FT som zakoncil reraisom superovno PF minraisu do AI so 77 z BB, ked som mal cca. 78k chips pri blindoch 10k/20k ante 2k. Super sa svojho QJo vzdat nechcel (bol bigstack) a tak to callol. Uz flop mu dal dva pary a bylo vymalovano. Takze nakoniec 8. miesto a 97,50 USD.
Vcera trosku po "grindeni" SnGciek som sa nechal johmirow(om) nahovorit na 2,20 6max na PS a aby som to nehral same, tak som si pustil este aj 2,20 3kGTD R/A na AP. R/A MTT hram len vyslovene sporadicky a ani som si nerobil nejake nadeje, kedze som vcera hral na PS este 25FPP R/A kvaldu to Turbo Takedown, ktora dopadla katastrofalne. Na AP to ale dopadlo takto:
Dal som akurat double add-on pocas prvej prestavky, lebo sa to este ako-tak oplatilo a snazil sa hrat opatrne. Vcelku som bol so svojou hrou spokojny. Az na nejake dve chybicky (jedna pred a jedna po bubbly - kradol som neuspesne blindy), z ktorych sa mi ale podarilo dostat nejakymi stealmi, re-staealmi a raz som dost lucky zdubloval. Prisli mi v zaverecnej faze aj QQ, KK a AA ale zobral som len blindy. Inak chodili strasne karty. Ucinkovanie na FT som zakoncil reraisom superovno PF minraisu do AI so 77 z BB, ked som mal cca. 78k chips pri blindoch 10k/20k ante 2k. Super sa svojho QJo vzdat nechcel (bol bigstack) a tak to callol. Uz flop mu dal dva pary a bylo vymalovano. Takze nakoniec 8. miesto a 97,50 USD.
-
Congratz!
Hadam Ti este nieco zostane po tom ako si johnmirow zoberie svoju cast .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Congratz!
TY!
On si na nic nenarokuje, kedze prehovoril ma len na ten 6max.
No a ty kade lietas, strateny?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.