Beer015: cesta k pokrovemu osvieteniu

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Pivo in action

Odoslaťod Mayday 20 Jún 2009 09:14

Oldomil napísal:ehm asi si budem aj ja konecne musiet stiahnut ten holdem manager nech si mozem pozerat pekne grafy:D
nieco mi hovori ze v pluse by som mal len tu cervenu ciaru:))

som tu nasiel jednu svoju ruku co som vylakoval lol pekne spomienky hehe, niekto sa tam cudoval ako mozem vyhravat:)))

btw co znamena to tretie cislo v statistikach niekoho: priklad 40/20/1.7 ?

to som bol ja :) no pokial nie si nejaky pokrovy wunderkind, tak stats 40/20 su dost dost zle a treba na nich popracovat.
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod Mayday 23 Jún 2009 10:08

vcera som mal nehorazne frustrujucu session, neviem ci to bolo este aj tym pocasim, alebo cim, ale mna dokaze viac ako badbeaty, setupy a coolery tiltovat situacia, kedy odohram 1500 ruk a nevyhram ani jeden vacsi pot, nedostavam action na dobre ruky a moj air vsetci veselo raisuju. toto sa odohravalo vcera.

Obrázok

tato ruka je sice z predvcera, ktory okrem nevysvetlitelneho nahleho heatera bol uplne rovnaky ako vcerajsok, ale dam ju sem aj tak. toto ma roztiltovalo ako uz davno nic. prehral som predtym par potov, ked mi nedosli draws, normalka. sedim s chlapikom pri stole, ktory ma 2BI a hra sposobom, ze ked je v pote 15$, ide all in. tak poslusne cakam na dobru ruku. konecne prichadza a nastane toto:

Party Poker $100.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 161127
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Leevis09 (BB): $267.15
Hero (CO): $200.03
Kalle2012 (BTN): $97.50
curber (SB): $50.31

Pre Flop: ($1.50) Hero is CO with 6 :club: 6 :diamond:
Hero raises to $3.50, 1 fold, curber calls $3, Leevis09 calls $2.50

Flop: ($10.50) 6 :spade: 2 :club: A :spade: (3 players)
curber checks, Leevis09 folds[/size], Hero bets $8.00, curber folds

Final Pot: $10.50
Hero wins $9.98
(Rake: $0.52)

lifetilt.

anyways, aj moj tohtomesacny graf uz nie je taky sexy ako byval

Obrázok

tak som si vcera po dlhej dobe vysiel na live turnaj, v hrone sa hrala kvalda na CSPT do prahy vo forme 0 +10 unlimited rebuy. potom, ako som v prvych troch rukach videl alliny s haluznym crapom, som si nasiel UTG KQo, tak si to raisnem na 250 (na zaciatku sme mali len 1000 chipov), dostavam jedneho callera z MP a button to pushne. Callovat allin s KQo je mi uz len principialne proti srsti, ale tak ved je rebuy a chlapec moze bat hociaky crap, tak som to callol. mal AQ a K neprislo. tak rebuy a nasledovala neuveritelna seria asi 40 - 50 ruk, s ktorymi som nemohol spravit nic ine, len ich zahodit a pozerat sa, ako vsetkym pri stole chodilo QQ, KK, AK etc. po hodine, tesne pred levelom 75/150 s asi 1200 chipmi (rebuy bol uz za 1500) som nasiel UTG + 1 K10o. najlepsia ruka od toho KQ, tak som to raisol, dostanem dvoch callerov, flop Kxx rainbow. som second to act, checkujem, s tym ze ocakavam od dalsieho hraca bet. ten prichadza, pushujem all in a on je uz pot commitnuty tak calluje s AJ. Turn 10, river Q. Mayday si hovori, ze dnes to nema zmysel.

nakoniec som predsa len odchadzal vesely. hral sa tam tzv. "one hand satellite". pre tych, co nevedia, funguje to nasledovne: nazbiera sa 10 hracov, kazdy zaplati 5 Euro. rozdaju sa kazdemu dve karty, vylozi sa board a najlepsia ruka vyhrava buy in do 50 Euro freezeoutu. Tak som si povedal, ze ked uz poker nejde, mozno toto. A cuduj sa svetu, K na riveri spravilo z mojho K5 najlepsiu ruku a vyhral som to. Toto videl kamos, ktory tam so mnou bol, tak sa zapojil do dalsieho. dostal 72o, na board sa vylozili 4 spades a jeho 2 bola jedina spadeova karta, ktoru niekto drzal... :lol2:

takze streda 50 euro freezeout (neprida sa niekto?), napisem report (ak bude stat za nieco)
Mayday

Odoslaťod Horsey7 23 Jún 2009 10:39

Mayday napísal:anyways, aj moj tohtomesacny graf uz nie je taky sexy ako byval

Obrázok

10.4bb/100 na NL100 imo BAN
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Sunwu 23 Jún 2009 10:40

! :shock:
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod ferkan 23 Jún 2009 12:34

Mayday napísal:takze streda 50 euro freezeout (neprida sa niekto?), napisem report (ak bude stat za nieco)

na ten freezout asi pojdem, aj dnes sa planujem ist pobafkat na 20e R+A :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod Mayday 23 Jún 2009 16:20

tak sa tam vidime, aj ked ja som ta este nevidel, tak neviem ci ta spoznam :D
Mayday

Odoslaťod dzejkej 24 Jún 2009 02:14

Ty mas na seba naroky ako pokrova celebrita. Je to xxx hot teen lesbian krivka! GZ ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Mayday 25 Jún 2009 12:44

report z 50 Euro freezeout

levels 1 -3

takze po vyhratom one hand satellite z pondelku som dnes mal prakticky freeroll v 50 Euro freezeoute. vylosoval som si svoje najneoblubenejsie miesto (1 - hned nalavo od dealera). Hra bola pocas prvych dvoch levelov velmi opatrna, vela sa limpovalo, family poty sa zriedkakedy dostavali na turn, nieto na showdown. Po lavici mi sedel chlapik, ktory sedel pri mojom stole hral aj v pondelok a vedel som, ze hra dost divoko, ale nie je to zly hrac. neskor som si vsimol, ze mam pri stole este dvoch dobrych hracov, jednu ultimatnu calling station a samych nitov. ja som svoj stack udrzoval zhruba na pociatocnej urovni 10 000, raz som dostal KK, ale na raise mi vsetci zlozili, dalsiu ruku som mal K :spade: Q :club:, raise, dvaja calleri, board dojde 2 :heart: 7 :club: 9 :club: na moj cbet dostavam call od jedneho z nitov. turn a river sme checkli a ukazal K9, takze som si urobil lepsi obraz o preflop hre tychto "nitov" :)

potom prisla nadherna seria ruk. raisoval som dve ruky po sebe: KK (opat vsetci fold), AK (jeden caller, ktory zlozil na cbet na K high rainbow boarde) a tretiu ruku si najdem QQ. nasledovalo toto:

blindy su 75/150. prisadne si novy hrac k stolu s podobne velkym stackom ako ja (t.j. asi 10 000). action ide: limp, limp, novy hrac minraise, hrac za nim call. ja si nachadzam Q :spade: Q :club:. v pote je 1125, davam raise na 1500 (tento stol bol naozaj nevypocitatelny v tom, ze obcas mi na raise zhodili vsetci, inokedy ma docallovali aj styria). blinds fold, limpers fold, original raiser chvilku rozmysla a dorovnava. chlapik, ktory ho calloval s nestastnym vyrazom tvare zahadzuje. s nim som sa mal este neskor dostat do zaujimavej situacie. flop prichadza A :heart: Q :heart: Q :diamond: a moj super instantne pushuje zvysok svojho stacku (okolo 8000) do cca. 4500 potu. ja sa na neho chvilku pozeram, ze ci tento milodar mysli vazne a callujem k vseobecnemu pobaveniu okolostojacich a nareku supera, ze radsej ide na cash (mal A :spade: J :diamond: ). takze double up

nasledne sa roztrhlo vrece s vyhratymi rukami, potriafalo ma par krat krasne a vyhraval som vela malych a strednych potov. zaujimave je, ze mi hraci nasledne viacej verili bluffy, tak som to patricne vyuzival. vybudoval som svoj chipstack na 25 000 ked bol average zhruba 13 000.

potom prisiel zaujimavy spot s hracom, ktoreho som spominal. pri 2-3 limperoch a blindoch 75/150zo SB raisuje na 900. ja si na BB nachadzam A :club: K :heart: chvilku rozmyslam a raisujem ho na 2700. bol by som spokojny s vyhrou potu teraz, kedze ten hrac sa ukazal ako schopny hrat rozne zaujimave kombinacie kreativnym sposobom a radsej sa chcem vyhnut konfrontacii s nim. nasleduje nieco zvlastne. 4bet na 7000 s tym, ze mu ostava zhruba 5000 behind. nedokazem si vysvetlit, co to ma znamenat, jednoznacne je uz pot commited tak preco to tam nenatlacil hned? vyzera to ako "dorovnaj ma/pushni to, mam AA/KK". ale je to naozaj tak? nie som si isty, aky som mal image v jeho ociach, ale zrejme najskor TAG, ktoreho dost triafa. rozmyslam asi minutu nad tym, do toho sa mi motala casnicka, ktora po mne chcela euro tridsat za kolu. ked som to zaplatil, som sa v momente rozhodol pocuvnut instinkt, ktory mi hovoril, ze chlapec ma tiez AK a pushnut to all in. tak sa stalo, dorovnal a ukazal AK, co rozprudilo asi 5 minutovu debatu medzi nami dvomi + chalanom po mojej lavici, ze ci to bol dobry move. zhodli sme sa, ze nie :fish: ale darmo, instinkt nepustil a to sa mi neskor este par krat vyplatilo.

do prestavky som isiel medzi top 3 v chipoch.

levels 4 - 9

mohli si odpustit 45 minutovu prestavku, ked sa zacali potom 20 min. levely. viac by mi vyhovovalo 15 min prestavka a dalsie 3 levely po 30 min. ale budis. sadnem za stol a dumam, ci mi stale tak budu chodit karty. odpoved dosla instantne.

1. ruka: KK, ja raise, vsetci fold. mojmu KK nebolo sudene vidiet flop.
2. ruka: AA, ja raise, 4 (!) calleri. flop J :club: 9 x. v pote je zhruba 5000, betujem 3500, dostavam call od agresivneho chalana po mojej lavici. turn je Q :club: chalan ma zhruba 7000 behind, pot je giganticky a urcite ho nechcem pustit dalej a aj ked sa bojim JQ, to tam posielam. chalan zacne narieakat a nadavat dealerovi, foldne a ukaze mi J10. nech neni smutny (a je fakt, ze mu dost neslo a mal badbeaty) mu ukazujem moje AA.
3. ruka: AA, ja raise. chalan (totalny calling station) UTG limp call. flop prichadza QQ6. calling station isli karty a tak ma ako jediny pri stole porovnatelny stack ako ja. zrazu sa ozyva instinkt a ja checkujem behind flop ako pot control. turn prichadza 9. station check, tak si hovorim, ze instinkt sa zrejme mylil a betujem 1200 do cca. 2200 potu. dostavam minraise, ktory callujem. river blank, station betuje 1500, co callujem a vidim, ze instinkt zase dobre radil, lebo ukazuje QJ.

takze prve tri ruky po prestavke boli huste, prisla mensia odmlka, kedy som foldoval a sem tam nieco ukradol. pri blindoch 25 - 150/300 si nachadzam opat KK (uzasne ake karty mi chodili). tento krat si aj KK uzilo action, moj raise dorovnavaju 4 ludia. board prichadza 10 :diamond: 8: diamond: x. do asi 5000 potu betujem 3500 na co sa dockam pushu od shorstacku s cca. 5500 chipmi, ktory callujem. ukazuje K :diamond: J :diamond: moje KK vydrzia a vyhravam dalsi velky pot. vtedy ma prepadol pocit, ze dobre karty sa skoncili.

to uz sedel pri stole bounty hrac jersey, na ktoreho bol vypisany bounty 60 euro vo forme vstupu, rebuy + addon do utorkoveho turnaja.

naozaj prestali chodit karty a tak som len vyckaval, mohol som si to dovolit s mojim stackom. jerseyho odsadili k inemu stolu, ale onedlho ho prisadili opat a stack mal este mensi. jednu ruku ked bol na BB sa na jerseyho pozeram a zrejme ho svrbi ruka a chce tam hodit zvysok svojho maleho stacku. nachadzam si UTG A :diamond: 7 :diamond: za beznych okolnosti by to bol skor fold, ale otvaram za 3x BB (co bolo vdaka rychlo rastucim blindom 600/1200 uz 3600) dostavam 1 call od UTG + 1 a jersey tam nasype svojich zvysnych cca. 5000, co obaja callujeme a checkujeme ho po river. jersey ukazuje nejaky par (tusim 8), UTG + 1 ukazuje JQ, ja som uz na flope mal eso, co znamena, ze:
1. vyhravam dalsi pekny pot
2. vyradujem jerseyho
3. mam dalsi freeroll na turnaj :Yahoo!:

no a vtedy to zacalo ist do sraciek, stastena si povedala, ze dost bolo zabavy a hratelnu ruku som nevidel az po final table.

Final table

final table sa zacinal pri prijemnych blindoch 2000/4000, mne ostavalo z mojho kedysi impozantneho 55 000 stacku zhruba 40 000. po pociatocnych foldovackach si nachadzam AA, raise 11 000, vsetci fold. skoda, ale vyhrat pot pred flopom tiez nie je zle.

nasledne si nachadzam v MP A :diamond: J :heart: . opat raise na 11 000 (ktory prvy krat prevazne starsi hraci pri stole okomentovali, ze som ho vyratal, lebo moje 10 sekundove zamyslenie sa o druhej v noci brali tak, ze v hlave preratavam nejake ICM alebo janeviem co :) povedal som im, ze mi to v skutocnosti vyslo 11 233 ale musel som to zaokruhlit a povedal si, ze budem zneuzivat fakt, ze si zrejme o mne myslia, ze som nejaky kruto matematicky zalozeny hrac :)) a dostavam call od hraca, ktory ma zhruba 25000 behind (po call). instantne sa zasvietia kontrolky, ktore hovoria QQ+. flop prichadza 6 high, davam check a on bet 17 500. chvilu sa tvarim akoze mam nad cim rozmyslat a zahadzujem, na co mi laskavy borec ukazuje KK. ostalo mi teda uz len 27 000 chipov a blindy neuprosne rastu kazdych 20 minut (alebo tak kazdych 6 ruk lol), cize je to uz uplny crapshoot.

nasledne sa mi zase vyplatilo pocuvat instinkt, ked som UTG nasiel A8 (pri blindoch 2500/5000 tusim alebo 3000/6000 uz neviem). tazke rozhodnutie. more hracov za mnou. ale teraz mam este slusnu fold equity, ktoru stratim, ked cezo mna prebehnu blindy. instinkt povedal "zahod to" a naozaj sa dostali za mnou do konfliktu AQ vs AJ. takto zdecimovany som dokazal z buttonu ukradnut blindy s J9o a v v tom istom orbite mi prichadza do MP moje oblubene KK. pushujem all in kedze mam tak 4,5BB a dostavam call od shortstacku za mnou. vobec sa mi nepaci co mi hovori instinkt a to ze ma AA, ktore mal naozaj :( po tejto konfrontacii mi ostava 11300 chipov, ktore v dalsej ruke so 77 pushujem all in, na co dostavam call od A8 z BB a flop A8x ma zabija a finishujem ako 8my. (5 platenych miest)

zhrnutie: zabavny, zaujimavy a akcny turnaj. skoda, ze ku koncu ma nepodrzali karty, mohol som nieco pekne uhrat, takto som tam trcal do 3 rano. ale neodchadzam celkom naprazdno, vyhral som dalsi freeroll :D
Mayday

Odoslaťod palo1973 25 Jún 2009 12:51

-pekny reportik,skoda,ze ti tie dobre karty nechodili v neskorsej faze,inak tolko premiovych ruk nemam ani za 3 turnaje...
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Mayday 25 Jún 2009 18:24

dve zaujimave ruky, ktore som hral dnes v CG:

Party Poker $100.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 163491

raynsky (MP): $98.00
cageeee (CO): $97.10
Hero (BTN): $110.56
ryzo_666 (SB): $156.77
lynyx (BB): $139.11
dvd202 (UTG): $196.98

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with Q :club: J :spade:
2 folds, cageeee raises to $3.50, Hero raises to $12, 2 folds, cageeee calls $8.50

s tymto hracom nemam dlhu historiu, podla statsov to vyzera byt novy regular na nl100 (alebo taky, ktoreho som zatial nevidel). mozno 20 min predtym som ho betoval in position s AK, co calloval a na 10 high rainbow boarde na cbet poslusne zlozil. dalej som ho videl v raisnutom multiway pote raisovat 7 high flop s 57o. usudil som, ze tento hrac je trochu divny. motivacia k mojmu 3bet PF bola "davno som na tomto stole ne3betoval" a "som na buttone" :)

Flop: ($25.50) T :diamond: 6 :spade: 4 :heart: (2 players)
cageeee checks, Hero bets $16.11, cageeee calls $16.11

velmi nekoordinovany flop, na ktorom ocakavam fold velkej casti jeho range

Turn: ($57.72) J :heart: (2 players)
cageeee checks, Hero checks

chytil som sice top par so slusnym kickerom, ale vyuzivam poziciu na pot control, kedze sa zrovna nehrniem k tomu to tam natlacit na turne, som mayday, nie trikoza.

River: ($57.72) 4 :club: (2 players)
cageeee checks, Hero bets $12.00, cageeee raises to $42, Hero calls $30

mayday je supak na riveri a nevie valuebetovat. preto vyzeraju aj jeho grafy tak ako vyzeraju, dost bez variancie :) ale tu som si povedal, ze mozem skusit vytiahnut value z parov 77 - 99, 10x a pod. jeho raise je zvlastny, chce sa tvarit, ze je to for value, ale aka ruka by mi to mohla spravit? 44, 66 (neviem nakolko tento clovek je ochotny dorovnavat 3bety OOP s takymito kartami, ale nevylucujem to) alebo J10. velka cast jeho range je bluff, takze call. ktovie, mozno to naozaj bolo for value s tou 6 :lol2:

Final Pot: $141.72
cageeee shows 6 :diamond: 7 :diamond:
Hero shows Q :club: J :spade:
Hero wins $137.72
(Rake: $4.00)

Party Poker $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 163496

Pansenpaul (BTN): $51.34
moisespro (SB): $74.54
_se7en_ (BB): $48.44
Behle83 (UTG): $99.23
Hero (MP): $65.44
czarekk (CO): $50.89

Pre Flop: ($0.75) Hero is MP with A :diamond: Q :spade:
1 fold, czarekk raises to $1.75, Hero raises to $6, 3 folds, czarekk calls $4.25

preflop standard IMO. s tymto hracom mam relativne dlhu historiu (okolo 500 ruk). spociatku som ho mal oznaceneho ako fish, ale nakoniec sa z neho vykristalizoval 34/22/2.4 (moje basic kriterium pre fish je vpip > 40) s podivuhodne zlou post flop hrou.

Flop: ($12.75) Q :heart: 9 :club: 7 :diamond: (2 players)
czarekk checks, Hero checks

toto je nieco s cim v poslednej dobe experimentujem a zatial som spokojny s vysledkami. preco check behind? otazka je, ze co dorovna moj cbet? na tomto boarde ruky typu QK, QJ, Q10 mozno, alebo ak sa tam vyskytlo nieco typu 10 8. pointa v mojom check behind je reprezentovat air. viem o tomto hracovi, ze nie je zrovna najbystrejsi, cize zrejme nebude rozmyslat nad tym, preco ja ako 3bettor na takomto relativne suchom boarde necbetujem.

Turn: ($12.75) 6 :heart: (2 players)
czarekk bets $7.00, Hero calls $7

fungovalo to, super prevzal iniciativu a betuje do mna. jeho range je teraz ATC. moj call ma jednoduche dovody. nemyslim si totiz, ze je lepsi ako ja a nemyslim si, ze ta 6 :heart: mu pomohla. raise vytlaci z potu vsetok air + marginal hands a ak nahodou mal nieco lepsie ako ja typu QQ, 99 pripadne to 10 8, tak mi to pushne a to sa mi zrovna callovat nechce. preto len call.

River: ($26.75) 8 :diamond: (2 players)
czarekk bets $19.50, Hero calls $19.50

dost neprijemna karta na river, ale 10x netvori velku cast jeho range, podobne ako 89, 78, 68 a pod (ten hrac je zly, ale nemyslim si, ze by taketo veci calloval OOP). jeho bet krici "necalluj ma" preto ho callujem. vysledny efekt je pekny. namiesto 12$ potu, ktory som mohol zobrat cbetom na flope som vyhral 60$+ pot :)

Final Pot: $65.75
Hero shows A :diamond: Q :spade:
czarekk shows 3 :club: 3 :spade:
Hero wins $62.47
(Rake: $3.28)

nazory/pochvala/kritika?
Mayday

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!