Yegon myslim ze si to trochu prehnal, ja na to nemam nejaky extra dovod, som nefajciar, ale dym mi az tak nevadi (z hladiska smradu), nezdrave to urcite je, ale moj osobny tip je ze to co jem ma na moje zdravie vacsi vplyv, takze obcasne sedenie v cigaretovom dyme az tak neriesim.
Inak fakt dobra akcia zrejme, skoda ze som nebol. Ale sak nemozem mat vsetko.
P****Stars Czech-Slovak Poker Tour CSPT – day 1
Počet príspevkov: 25 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: P****Stars Czech-Slovak Poker Tour CSPT – day 1
kazdy ma na to svoj nazor, ako som napisal sem tam (rozumej 3-4 hodinky za dva mesiace) som schopny to prezit ale pravidelne 3-4x do tyzdna 5 a viac hodin denne je to imo rozsudok smrti, zopar pribuznych uz mi na rakovinu sposobenu fajcenim zomrelo a ja neplanujem rozsirit ich rady
ak si myslis ze cigaretovy dym je aj len porovnatelny s macdonaldom v skodlivosti tak neviem co ti k tomu napisat
ak si myslis ze cigaretovy dym je aj len porovnatelny s macdonaldom v skodlivosti tak neviem co ti k tomu napisat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Jasne, sak ja som to vobec nemyslel nejak konfrontacne, len som chcel povedat ze bezny nefajciar nemusi mat jeden z dovodov ktore si pisal, ale uplne iny, a to ten, ze to cele nejak neriesi - hlavne s ohladom na to ze nehrava na dennej baze.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
ved ja som ani nepisal o rekreacnom hracovi vid
"aby sedel a nechal si fukat pravidelne 4-5 hodin denne"
"aby sedel a nechal si fukat pravidelne 4-5 hodin denne"
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-ja tiez nefajcim,ale az tak mi to nevadi,v turnajoch su vacsinou nefajciarske stoly,a na cg to raz za cas vydrzim,vsak aj ked ides niekde do baru tak sa tam fajci,ja osobne to neriesim,lebo live poker(ak nie si profik) sa neda hravat denne
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 25 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.