P****Stars Czech-Slovak Poker Tour CSPT – day 1

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: P****Stars Czech-Slovak Poker Tour CSPT – day 1

Odoslaťod 7castle 30 Jún 2009 06:44

Yegon myslim ze si to trochu prehnal, ja na to nemam nejaky extra dovod, som nefajciar, ale dym mi az tak nevadi (z hladiska smradu), nezdrave to urcite je, ale moj osobny tip je ze to co jem ma na moje zdravie vacsi vplyv, takze obcasne sedenie v cigaretovom dyme az tak neriesim.

Inak fakt dobra akcia zrejme, skoda ze som nebol. Ale sak nemozem mat vsetko.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod yegon 30 Jún 2009 07:45

kazdy ma na to svoj nazor, ako som napisal sem tam (rozumej 3-4 hodinky za dva mesiace) som schopny to prezit ale pravidelne 3-4x do tyzdna 5 a viac hodin denne je to imo rozsudok smrti, zopar pribuznych uz mi na rakovinu sposobenu fajcenim zomrelo a ja neplanujem rozsirit ich rady

ak si myslis ze cigaretovy dym je aj len porovnatelny s macdonaldom v skodlivosti tak neviem co ti k tomu napisat :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod 7castle 30 Jún 2009 07:49

Jasne, sak ja som to vobec nemyslel nejak konfrontacne, len som chcel povedat ze bezny nefajciar nemusi mat jeden z dovodov ktore si pisal, ale uplne iny, a to ten, ze to cele nejak neriesi - hlavne s ohladom na to ze nehrava na dennej baze.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod yegon 30 Jún 2009 09:22

ved ja som ani nepisal o rekreacnom hracovi vid

"aby sedel a nechal si fukat pravidelne 4-5 hodin denne"
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 30 Jún 2009 10:01

-ja tiez nefajcim,ale az tak mi to nevadi,v turnajoch su vacsinou nefajciarske stoly,a na cg to raz za cas vydrzim,vsak aj ked ides niekde do baru tak sa tam fajci,ja osobne to neriesim,lebo live poker(ak nie si profik) sa neda hravat denne
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!