Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod mr_kaktus 23 Jún 2009 20:05

ked hram na stars viac ako dva stoly nejak mi blbne HM. miznu mi staty zo stolov a zvysuje sa ich jasnost. normalny vzhlad naskakuje len postupne ako keby mi nieco v kompe nestihalo. Neviete mi poradit???
mam notebook HP, 3.2 GHz pentium VI, 1GB RAM, 64MB grafika - moze to byt grafikou?? pripojenie na net mam 2MBit/s aj ked neviem ci to zavazi. da sa s tym nieco robit? resp. mal niekto podobny problem?? ked hram dva stoly je to v poho. aj ked ich nakaskadujem tak vyskakuju normalne.
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod MiskoKvo 23 Jún 2009 20:58

kompom to podla mna neni .. tvoja zostava ma este velku rezervu ako len 2+ stoly ...
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod vlade 24 Jún 2009 01:11

mr_kaktus napísal:ked hram na stars viac ako dva stoly nejak mi blbne HM. miznu mi staty zo stolov a zvysuje sa ich jasnost. normalny vzhlad naskakuje len postupne ako keby mi nieco v kompe nestihalo. Neviete mi poradit???
mam notebook HP, 3.2 GHz pentium VI, 1GB RAM, 64MB grafika - moze to byt grafikou?? pripojenie na net mam 2MBit/s aj ked neviem ci to zavazi. da sa s tym nieco robit? resp. mal niekto podobny problem?? ked hram dva stoly je to v poho. aj ked ich nakaskadujem tak vyskakuju normalne.

mozno to nestiha hard disk, skus ho defragmentovat, procesor aj grafika je ok, internet na to nema vplyv, jedine ta ramka a HDD moze byt problem.

Neviem co znamena ze sa zvysuje ich jasnost :D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod mr_kaktus 24 Jún 2009 07:05

disk som defragmentoval a nepomohlo :(...............no vyzera to ako ked si na televizore alebo na monitore nastavis jasnost na najvyssiu hodnotu :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Holdem manager

Odoslaťod algec111 01 Júl 2009 15:24

Ahojte, dnes jsem přes moneybookers zaplatil za HM, ale vlastně se nic nestalo. Za jak dlouho a kam přijde heslo do HM? Díky za odpověď.
algec111

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod TuKE 01 Júl 2009 15:41

Na email z MB, z ktorého si platil, do 24 hodín, ak mi pamäť slúži.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod LOCAT3R 01 Júl 2009 20:39

uz to chodi troska neskor ale max to 72hod by si to mal mat ;)
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod mr_kaktus 06 Júl 2009 18:41

HM mi z nicoho nic prestal zobrazovat hud. autoimport bezi ale table manager mi zobrazuje len stoly ale nenacita pocet odohratych ruk ani nic. uz som skusil aj preinstalovat ale nepomohlo. mam pocit ako by to zacalo po poslednom update PS. ma niekt opodobny problem? popripade navrh co by sa s tym dalo spravit??? dik
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod Xaress 06 Júl 2009 20:37

@hore ... skús stiahnúť novy Update, mne to pomohlo (už mi netreba handgrabber) ...

..ale mam fking problem neukazuje mi na správnych miestach staty a už som s toho kur*a na nervy. PROSÍM o rady, tipy, tricky a finty ako nato a žiadne linky! (tie už mám preštudované od hora až nadol, ale ked máte good link tak čo už ;) )
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod obivano 06 Júl 2009 21:32

Xaress napísal:@hore ... skús stiahnúť novy Update, mne to pomohlo (už mi netreba handgrabber) ...

..ale mam fking problem neukazuje mi na správnych miestach staty a už som s toho kur*a na nervy. PROSÍM o rady, tipy, tricky a finty ako nato a žiadne linky! (tie už mám preštudované od hora až nadol, ale ked máte good link tak čo už ;) )

Nastav si prefered seating aj v herni kde hras ( to asi urcite mas nastavene ) a potom aj v HM.
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!