Mayday napísal:
chytil som sice top par so slusnym kickerom, ale vyuzivam poziciu na pot control, kedze sa zrovna nehrniem k tomu to tam natlacit na turne, som mayday, nie trikoza.
tomuto som nejak nepochopil... ja by som checkoval tiez, nevidim tam dovod betovat
Mayday napísal:toto je nieco s cim v poslednej dobe experimentujem a zatial som spokojny s vysledkami. preco check behind? otazka je, ze co dorovna moj cbet? na tomto boarde ruky typu QK, QJ, Q10 mozno, alebo ak sa tam vyskytlo nieco typu 10 8. pointa v mojom check behind je reprezentovat air. viem o tomto hracovi, ze nie je zrovna najbystrejsi, cize zrejme nebude rozmyslat nad tym, preco ja ako 3bettor na takomto relativne suchom boarde necbetujem.
tato myslienka sa mi prilis nepozdava - moze to fungovat proti specifickym hracom ako nejake ultraagresivne ryby ktore check supera vyprovokuje k blaznivym bluffom... na druhej strane aspon trochu normalnemu hracovi je v tejto situacii jasne, ze mas vo vacsine pripadov nuts alebo handu s vynikajucou showdown value, pretoze tak nejak sa od teba cbet ocakava v 80% pripadov, a hlavne v 99% pripadov ked mas air