ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!
Re: ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!
Mareccc: keby si videl, ake som ja napr. dnes zazival veci... :-) Sak mozno postnem handy do blogu, ak sa mi bude chciet. Ale jednoducho, take veci sa stavaju.
Tommy... Nechce sa mi celkom verit tomu, co pises. A uz vobec nie, ked hrali na PS, lebo ti maju asi najlepsie prepracovany system na odhalovanie collusions. Pocnuc tym, ze kontroluju IPcky hracov pri stoloch, cez systemy na odhalovanie soft play, atd. Napr. ak jeden hrac pravidelne sklada druhemu monster vs. monster, je to automaticky zaznamenavane.
Tommy... Nechce sa mi celkom verit tomu, co pises. A uz vobec nie, ked hrali na PS, lebo ti maju asi najlepsie prepracovany system na odhalovanie collusions. Pocnuc tym, ze kontroluju IPcky hracov pri stoloch, cez systemy na odhalovanie soft play, atd. Napr. ak jeden hrac pravidelne sklada druhemu monster vs. monster, je to automaticky zaznamenavane.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Napisal som to. Kto chce, nech si z toho nieco zoberie. Ostatny zite v nejakom bludnom sne o systemoch zaznamenavajucich soft hru. To uz ina AI by musela byt. Videlo to x dalsich hracov tam a nemam preco sa stebou o tom hadat. boli to Cesi. A moze to robit ktokolvek. A aka IP pre pana jana, myslis ze oni hraju napojeni na spolocne wifi? Vidia 10 kariet z 52, to je uz iny edge. a KED MAJU KUS ROZUMU tak nebudu robit oci koluce podvody, ze si zhodia monstre, im je jedno ci medzi sebou vyhraju/úrehraju....hraju proti osttnym. Nechce sa ti tomu verit, myslis ze som nejaky chujko, co sa po veceroch nudi a vymysla si story?
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
OK tommy, tak to sprav aj ty doma. Pozvi si kamosov, kazdeho s inym mobilnym pripojenim, tj. budete napr. traja - ty budes cez domaci net, dalsi bude mat dajme tomu net jedneho mobilneho operatova a treti zas ineho. A hrajkajte sa, zarabajte, okradajte. Mozno budes prekvapeny, ze ti potom dojde dajaky ten mail.
Btw. pises, ze boli piati. Kolko je v CR mobilnych operatorov? Mam pocit, ze minimalne dvaja museli mat toho isteho providera, byt pripojeny na tu istu zakladnovku, atd. Dost lahko vystopovatelne. Ale nechcem sa tu natahovat na detailoch... A ak maju trosku rozumu, urcite by to nerobili priamo na evente organizovanom PS. A ak ti zalezi na cistote pokru, nic ti nebranilo tvoje podozrenie vyslovit priamo kometentnym na tomto evente, pripadne napisat na PS support. Mohol si spravit dobry skutok pre seba aj nas ostatnych a nie ticho to tolerovat.
O tych systemoch viem, lebo osobne som odhalil collusion na SnGcku. Zo supportu mrkli na to moje podozrenie a odhalili to. Chlapik mi mailom pekne podakoval a okrajovo trosku objasnil aj sposoby odhalovania podvodov. Takze tak, ako tvrdis ty, ze sa da podvadzat (ja o tom nepochybujem, ze sa da, ale zas nie tak lahko ako si myslis), tak tvrdim ja, ze existuju systemy na odhalovanie tychto podvodov. A v ziadnom pripade som z teba nechcel robit chujka, ani si to o tebe nemyslim.
Btw. pises, ze boli piati. Kolko je v CR mobilnych operatorov? Mam pocit, ze minimalne dvaja museli mat toho isteho providera, byt pripojeny na tu istu zakladnovku, atd. Dost lahko vystopovatelne. Ale nechcem sa tu natahovat na detailoch... A ak maju trosku rozumu, urcite by to nerobili priamo na evente organizovanom PS. A ak ti zalezi na cistote pokru, nic ti nebranilo tvoje podozrenie vyslovit priamo kometentnym na tomto evente, pripadne napisat na PS support. Mohol si spravit dobry skutok pre seba aj nas ostatnych a nie ticho to tolerovat.
O tych systemoch viem, lebo osobne som odhalil collusion na SnGcku. Zo supportu mrkli na to moje podozrenie a odhalili to. Chlapik mi mailom pekne podakoval a okrajovo trosku objasnil aj sposoby odhalovania podvodov. Takze tak, ako tvrdis ty, ze sa da podvadzat (ja o tom nepochybujem, ze sa da, ale zas nie tak lahko ako si myslis), tak tvrdim ja, ze existuju systemy na odhalovanie tychto podvodov. A v ziadnom pripade som z teba nechcel robit chujka, ani si to o tebe nemyslim.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
rozpravkar tommy
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w4444x napísal:rozpravkar tommy
neviem..aj prababka mojej susedy bola svedkom presne takejto collusion..nebral by som to na lahku vahu! OMG!!!
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
A ze live nie je rigged. Main Event.
We caught this hand as the chips were being counted on the river.
Patrik Danzer held 8 9 on a board of 5 7 A 10 J . Unfortunately for him, that wasn't good enough to win as his opponent, Christian Jeppsson held K Q for the royal.
- brano172
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Horsey7 napísal:w4444x napísal:rozpravkar tommy
neviem..aj prababka mojej susedy bola svedkom presne takejto collusion..nebral by som to na lahku vahu! OMG!!!
Vy dvaja ste ale pekne obmedzeni dementi. Paaaana Jaaana. Vas z toho sna nikto nevytrhne hlupacikovia. Mozno ked raz vyjdete z poza ukrytu vasho lacneho monitora a pridete na nejaky event medzi normalnych ludi, stretneme sa a pokecame o rozpravkarovi. Zatial drzte palce AI teamu PS, ktori su tak daleko, ze ich software vyciti kedy si si prdol pri hre.
Vy 2 pocitacove ksichty
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
ahojteeeeee! povodne by som prilial trocha oleja do ohna, pretože osobne poznam dost /aspon 10/ hráčov, ktorí hrajú na jednú labku. Ale teraz musím pochválit /ináč pekne skurvené/ ONLINE!!!!!!! Včera na CD POKER 50.000 gar. mi to dalo 1. miesto!! - 12.500 USD. Za 5 hod hry len pri mojom stole sme mali 4x streetflush a 3x poker /naživo veru :::::...... /
Onlinemyšky, hrajte teraz len na CD pokri , lebo rybyčka jano Vám to tam za 3-4 dni nahádže
Onlinemyšky, hrajte teraz len na CD pokri , lebo rybyčka jano Vám to tam za 3-4 dni nahádže
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
janobendik napísal:4x streetflush a 3x poker
tak sem s nimi hand history postni
inac gratulujem za 1.miesto
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.