trikoza´s road to bankrupt
Re: trikoza´s road to bankrupt
-jedno je iste,bez vanku sa ani listok nepohne...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
to je sice pekne prislovie, ale nie vzdy je jasne, co je tym vankom. uz to nechajte tak.
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Trikoza´s blog R.I.P uz ziadny Jackson
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
JUN 2009
dnes som dosiel z prahy (thanx to yegon za odvoz a BIG SPECIAL THANX to nelzon za "kulturny" program) a bol to super zazitok, aj ked teda hlavne co sa tyka nepokrovych zalezitosti kedze CSPT turnaj som dohral po nejakych 3-4 hodinach a side eventy aj cash som vynechal... v noci skacem do auta a ideme smer chorvatsko takze je cas na rekapitulaciu... po rekordnom minulom mesiaci som ocakaval bolenie brucha, to sa nakoniec napriek rekordne minusovemu dnu (-3000usd) nekonalo a mesiac som zakoncil v peknom profite, a to aj z velke casti vdaka novemu systemu bonusov na luckyace, kde mi vip status vsetko dokopy dava okolo 52% rakeback a plus som dostal 200usd aj vdaka nejakemu get paid special weekend... spokojny som celkom aj s hrou kedze mam pocit ze objavujem nove veci a zlepsujem sa (aj napriek stale podpriemernemu winrate )
co sa tyka leta, uvidim, ale tych ruk bude zrejme malo, ale snad aspon tych 15-20k ruk mesacne nahram
tak zatial tolko, GL on tables
dnes som dosiel z prahy (thanx to yegon za odvoz a BIG SPECIAL THANX to nelzon za "kulturny" program) a bol to super zazitok, aj ked teda hlavne co sa tyka nepokrovych zalezitosti kedze CSPT turnaj som dohral po nejakych 3-4 hodinach a side eventy aj cash som vynechal... v noci skacem do auta a ideme smer chorvatsko takze je cas na rekapitulaciu... po rekordnom minulom mesiaci som ocakaval bolenie brucha, to sa nakoniec napriek rekordne minusovemu dnu (-3000usd) nekonalo a mesiac som zakoncil v peknom profite, a to aj z velke casti vdaka novemu systemu bonusov na luckyace, kde mi vip status vsetko dokopy dava okolo 52% rakeback a plus som dostal 200usd aj vdaka nejakemu get paid special weekend... spokojny som celkom aj s hrou kedze mam pocit ze objavujem nove veci a zlepsujem sa (aj napriek stale podpriemernemu winrate )
co sa tyka leta, uvidim, ale tych ruk bude zrejme malo, ale snad aspon tych 15-20k ruk mesacne nahram
tak zatial tolko, GL on tables
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
..takze prenechavas LA fishky ostatnym pokerportalistom ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:..takze prenechavas LA fishky ostatnym pokerportalistom ?
no na par dni ano ... a vyzera to ze to bude na nl100 coraz tazsie, prichadza ten chuligan w4444444444444444444x, nelzon sa ide do toho poriadne pustit a buschle is back, nehovoriac o dalsich regularoch ktorych moze novy reward system prilakat
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
tiez mam v plane tam pozret, na ten luckyfishace poker ale ako som povedal az po dovolenke, dokedy si v chorvatsku?
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ako tak kukam chlapci kym si ja doplavam na nl100 nebude tam ani uz len more nieto este fishky:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
cauko pls vidim ze hras na LA mohol by si mi povedat ked chcem tam mat PT3 ktory server mam tam zapnut ?
- MojArec
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
MojArec napísal:cauko pls vidim ze hras na LA mohol by si mi povedat ked chcem tam mat PT3 ktory server mam tam zapnut ?
ako aky server ? normalne si nadstav v settings nech ti uklada handy a cez auto import nasmeruj pt a ides
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.