janobendik napísal::lol2: elesgal pekne blufuješ, ale si odhalený!
1., kde teda hraješ 4-5x poker live?
2., 20-30 hráčov ha ha ha . Príd o 18.oo dnes k nam do klubu POKERBENLUX a garantujem Ti minimálne 50 hráčov na turnaji
3. aspoň 5x týždenne sa u nás v klube hrá CG 0,25-0,5 EUR s vkladom 1Omin.-100 max,už aspom 4 mesiace vždy od 20.oo,tak príd ak sa ti zdal 1-1 veľa / ak málo prid dnes na 19.oo hráme 2-5 /
4. len v našom klube máme registrovaných cca 350 hráčov, z toho asi 100 z nich príde aspon 2x mesačne, takže zahrať si máš kde aj ským
PRID
lol Jano, nie len pokerbenlux existuje ... momentalne hrajem online aj kvoli tomu ze nie som tak casto v KE plus som sa minuly rok v novembri vybural takze som 3 mesiace stravil v nemocnici. Teraz som napriklad v Trencianskych Tepliciach, takze tazko pridem o 19.00 do benluxu. Moje live statistiky si mozes pozriet v konkurencnom klube pod nickom JanoT (www.pokerclub.sk). Myslim ze som mal podstatne lepsie ROI live ako online, ale bohuzial uz tolko live hrat nemozem. A hral som aj s tebou v tvojom klube par krat
Jaj a do tych 20-30 hracov neratam ludi co chodia na studentske turnaje
Jedine co tvrdim je, ze hrat live ci online je to iste, len ten pocet ruk je mensi takze treba viac hrat aby sa prejavila lepsia kvalita. Tot vsetko. Hraci su vsade vseliaky, od totalnych nitov po ultra loose maniakov. A ja live uz chodim len vtedy ak tam hraju aj nejaki moji kamosi alebo na turnaj co ma zmysel.