Tommy, keby som chcel byt len "anonym", tak nenapisem Janovi, ze sa s nim chcem osobne stretnut, zrusit clenstvo v Benluxe a popri tom mi moze vsetko, co si o mne mysli aj porozpravat osobne.
Ja som z teba rozpravkara nerobil, ani som ta tak nenazval. Myslim, ze moje prispevky voci tebe boli dost normalne napisane. A len som napisal, ze sa mi tomu nechce verit, co si napisal. A ked si nieco take priamo na PS evente odhalil, tak ak fakt milujes poker ako si pisal a zalezi ti na fair-play, mal si s tym nieco robit. Bol by si moj HERO! Takto si len niekto, kto vyslovil podozrenie, ale nic s tym nezrobil. Fakt neviem, co ta na nich mohlo urazit. Hlavne, ze ti zo vsetkych leziem na nervy najviac...
Mne je totalne jedno tommy, ci ma povazujes za pokroveho hraca alebo nie. To, ze som zatial nehral online je moja vec. V Benluxe som zatial clenom a to, preco som tam nehral som aj napisal. Do MC som ist hrat nechcel, mal som na to svoje dovody. Btw. toto je verjene forum. Tak ako ty tu vyjadrujes svoj nazor (a popri tom aj cenove hodnotenie monitorov jednotlivych clenov fora, atd.), vyjadrujem ho aj ja. A opakujem, pozri si moje prispevky, kde som na teba reagoval, ci som pisal nejak urazlivo, alebo len ustipacne. Si presne ako Jano. Ked s tebou niekto nesuhlasi, automaticky to beries tak, ze z teba robi chuja. Uz len tolko... Svoj druhy a zaroven posledny prispevok k tebe som ukoncil takto:
Takze tak, ako tvrdis ty, ze sa da podvadzat (ja o tom nepochybujem, ze sa da, ale zas nie tak lahko ako si myslis), tak tvrdim ja, ze existuju systemy na odhalovanie tychto podvodov. A v ziadnom pripade som z teba nechcel robit chujka, ani si to o tebe nemyslim.
Fakt urazlive veci...
A toto je uz fakt moj posledny prispevok v tejto teme.