ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: ONLINE POKER RIGGED ?? YES !!!!

Odoslaťod janobendik 09 Júl 2009 09:44

brano, ktora otazka? vidíš tu niekde yegonovu otázku?
pepik, si obyčajný provokatér, ak to chceš počut osobne od staršieho pána príd kedykolvek do klubu, ak som v KE-som v klube /od 19.oo/,alebo si radšej zahraj s frajerkou Higstack /hrat s študentami je pre teba ved nedostojné/, aby si mohol tuna fundovane diskutovat! :lol2: :lol2: :lol2:
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Júl 2009 10:01

Obrázok

Ale naozaj uz, omg ... Tato tema mala byt uz davno locknuta ..
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Pepi 09 Júl 2009 10:11

kokso, Jano, ty bud nevies citat, alebo rychlo zabudas... Uplna klasika, znovu tu pises veci, ktore som nenapisal. Ale uz sa tym nezaoberam...

dzejkej: :lol2: Este si zabudol pod ten obrazok hodit slovensky pripadne rusky preklad. Special for Johny Bendikovie...
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 09 Júl 2009 10:12

Pepi napísal:dzejkej: :lol2: Este si zabudol pod ten obrazok hodit slovensky pripadne rusky preklad. Special for Johny Bendikovie...

A pre Teba to chce aky preklad, aby si tomu rozumel a nepokracoval?
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Pepi 09 Júl 2009 10:18

Pepi napísal:kokso, Jano, ty bud nevies citat, alebo rychlo zabudas... Uplna klasika, znovu tu pises veci, ktore som nenapisal. Ale uz sa tym nezaoberam...

Neboj, tym hrubo vyznacenym som tuto debatu z mojej strany ukoncil... ;)
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod tommyKE 09 Júl 2009 11:14

Pepi: Prosim Ta, neber ty moje meno do ust. Co tu kecas ze urazam internetovych hracov. Precitaj si chronologicky postup diskusie. Ja som pisal len on collusion, o tom co som videl. Tu diskutujuci internetovi hraci zacali urazat mna a nazyvat ma rozpravkarom. Ja som realny clovek, kazdy kto hra vaznejsie v KE poker ma urcite pozna, nemam preco si vymyslat. Nasere ma, ked prave anonymovia ako ty, skryti za monitorom, ktorych nikto nikde nevidel a poker hraju s priatelkou zacnu zo mna robit Hansa Ch. Andersena. Rigged herne som nerozoberal vobec´, ani nemam chut. Myslim ze najlepsie to vystihol niekto pre do mnou, ze je hlupost na 100 percent verit herniam ze radsej ako by zarobili 10 milionov USD denne (jemnou upravou) zarbia 3. Hovorite tu o rake max 3 USD. Pre pana jana, 90 perent ludi hra nizke a stredne limity. Asi je podstatny rozdiel ci pri denne 20 milionoch odohratych ruk bude priemerny rake 70 alebo 50 centov. GET REAL. Ziaden int. clovek to nemoze vylucit. Keby som bol majitelov herne s offshore sidlom, urcite radsej zarobim viac ako menej.
Opakujem rigged herne som nerozoberal (az teraz) a spozamonitorove ksichty sa do mna zacali obuvat.
PEPI, ty mi lezies na nervy najviac, ty si Kosican a nebol si skoro na ziadnom live pokri v KE. Radsej sa do pokrovej diskusie ani nezapajaj, lebo za hraca ta nepovazujem.
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod Pepi 09 Júl 2009 11:52

Tommy, keby som chcel byt len "anonym", tak nenapisem Janovi, ze sa s nim chcem osobne stretnut, zrusit clenstvo v Benluxe a popri tom mi moze vsetko, co si o mne mysli aj porozpravat osobne.

Ja som z teba rozpravkara nerobil, ani som ta tak nenazval. Myslim, ze moje prispevky voci tebe boli dost normalne napisane. A len som napisal, ze sa mi tomu nechce verit, co si napisal. A ked si nieco take priamo na PS evente odhalil, tak ak fakt milujes poker ako si pisal a zalezi ti na fair-play, mal si s tym nieco robit. Bol by si moj HERO! Takto si len niekto, kto vyslovil podozrenie, ale nic s tym nezrobil. Fakt neviem, co ta na nich mohlo urazit. Hlavne, ze ti zo vsetkych leziem na nervy najviac... :D

Mne je totalne jedno tommy, ci ma povazujes za pokroveho hraca alebo nie. To, ze som zatial nehral online je moja vec. V Benluxe som zatial clenom a to, preco som tam nehral som aj napisal. Do MC som ist hrat nechcel, mal som na to svoje dovody. Btw. toto je verjene forum. Tak ako ty tu vyjadrujes svoj nazor (a popri tom aj cenove hodnotenie monitorov jednotlivych clenov fora, atd.), vyjadrujem ho aj ja. A opakujem, pozri si moje prispevky, kde som na teba reagoval, ci som pisal nejak urazlivo, alebo len ustipacne. Si presne ako Jano. Ked s tebou niekto nesuhlasi, automaticky to beries tak, ze z teba robi chuja. Uz len tolko... Svoj druhy a zaroven posledny prispevok k tebe som ukoncil takto:

Takze tak, ako tvrdis ty, ze sa da podvadzat (ja o tom nepochybujem, ze sa da, ale zas nie tak lahko ako si myslis), tak tvrdim ja, ze existuju systemy na odhalovanie tychto podvodov. A v ziadnom pripade som z teba nechcel robit chujka, ani si to o tebe nemyslim.

Fakt urazlive veci...
A toto je uz fakt moj posledny prispevok v tejto teme.
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod hapko 09 Júl 2009 13:31

:P toto je diskusia ste vsetci v matrixe, nikto tu neveri v boha, vsetko je rigged, nevidel som vasu 3,14ci a verim, ze ju mate. sa hadate ako male deti :crazy:
hapko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod admin 09 Júl 2009 13:44

Toto nikam nevedie, spravate sa ako male deti. LOCK.

Od teraz za osobne urazky davam ban. Najprv na 24 hodin, po dalsom opakovani tyzden.
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!