LOCAT3R napísal:imo ti tu rozumný hráč takýto flop cbetovať s airom cbetovať nebude
Ono cbet sice v statoch nie je, ale je hromada hracov na low stakes, co aj napriek rozumnym otvaracim rangeom a agresivite c-betuju prilis vela. Myslim si, ze ten raise je fajn, i ked ja by som to dal na 7.50 alebo vyssie.
Ked to callne, tak bud ma slabsiu ruku a caka, co spravis na dalsich street alebo skusa na Teba "habaduru" s c/r na turne. Necakam, ze turn tuzi tiez c/c. To sa jeho statom nepodoba. Ten check nie je zly, lebo si za lacny peniaz pozries 2 karty a nenechas sa vytlacit z ruky, ktora ma stale potencial. Sice Tvoja ruka krici, ze je dost casto draw, ale nejaky bet z neho dostanes a za tu investiciu sa to imo oplati.
Pravdupovediac mi ale nie je uplne jasne, ci sa viac oplati ten bet na turne. Bet na turne Ta vystavi riziku, ze musis zahodit svoj "podiel", ale zase ho casto donutis zahodit jeho hotovu ruku, kym Ty mas zatial iba Khigh. Otazka je ako casto ma par, ktory vie zahodit vs set alebo husty bluff
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
. Ale podla mna bluffovat nebude dostatocne casto a PP tam ma tak 4x castejsie ako set, takze skor sa priklanam k betu.