rais FD na flope vs UTG reg

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

rais FD na flope vs UTG reg

Odoslaťod Horsey7 14 Júl 2009 15:41

je tu ok flop raise vs rozumny hrac, alebo radsej call flop a c/c (c/r) blank turn? pozeram, ze ked uz tak mal byt ten flop rais vacsi..cca €6

solid reg 21/16/3.1/wtsd 29/fcb 63/1k ruk

Party Poker $40.00 No Limit Hold'em - 6 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (CO): $40.00
BTN: $28.11
SB: $51.94
BB: $28.38
UTG: $43.62
MP: $21.33

Pre Flop: ($0.60) Hero is CO with K :heart: Q :heart:
UTG raises to $1.60, 1 fold, Hero calls $1.60, 3 folds

Flop: ($3.80) 2 :heart: 6 :club: 9 :heart: (2 players)
UTG bets $1.80, Hero raises to $5, UTG calls $3.20

Turn: ($13.80) 3 :spade: (2 players)
UTG checks, Hero checks

River: ($13.80) K :spade: (2 players)
UTG bets $6.20, Hero calls $6.20
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Re: rais FD na flope vs UTG reg

Odoslaťod LOCAT3R 14 Júl 2009 16:07

imo ti tu rozumný hráč takýto flop cbetovať s airom cbetovať nebude
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Júl 2009 16:23

LOCAT3R napísal:imo ti tu rozumný hráč takýto flop cbetovať s airom cbetovať nebude

Ono cbet sice v statoch nie je, ale je hromada hracov na low stakes, co aj napriek rozumnym otvaracim rangeom a agresivite c-betuju prilis vela. Myslim si, ze ten raise je fajn, i ked ja by som to dal na 7.50 alebo vyssie.

Ked to callne, tak bud ma slabsiu ruku a caka, co spravis na dalsich street alebo skusa na Teba "habaduru" s c/r na turne. Necakam, ze turn tuzi tiez c/c. To sa jeho statom nepodoba. Ten check nie je zly, lebo si za lacny peniaz pozries 2 karty a nenechas sa vytlacit z ruky, ktora ma stale potencial. Sice Tvoja ruka krici, ze je dost casto draw, ale nejaky bet z neho dostanes a za tu investiciu sa to imo oplati.

Pravdupovediac mi ale nie je uplne jasne, ci sa viac oplati ten bet na turne. Bet na turne Ta vystavi riziku, ze musis zahodit svoj "podiel", ale zase ho casto donutis zahodit jeho hotovu ruku, kym Ty mas zatial iba Khigh. Otazka je ako casto ma par, ktory vie zahodit vs set alebo husty bluff :). Ale podla mna bluffovat nebude dostatocne casto a PP tam ma tak 4x castejsie ako set, takze skor sa priklanam k betu.
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod TuKE 14 Júl 2009 16:35

dzejkej napísal:Bet na turne Ta vystavi riziku, ze musis zahodit svoj "podiel"

Ak betneme flop na 7.5, čo je imo, tak akurát, tak turn sa nedá b/f, pretože sa betom komitneme.

Ak flop je 7.5, turn pot je 18.8, vsádzame 15, súper pushuje = 15.9 na call do 64.1 potu
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Júl 2009 16:53

TuKE napísal:
dzejkej napísal:Bet na turne Ta vystavi riziku, ze musis zahodit svoj "podiel"

Ak betneme flop na 7.5, čo je imo, tak akurát, tak turn sa nedá b/f, pretože sa betom komitneme.

Ak flop je 7.5, turn pot je 18.8, vsádzame 15, súper pushuje = 15.9 na call do 64.1 potu

Mas pravdu. Napisal som 7.50, ale nasledne som pozeral na cisla z Horseyho ruky :).

Kazdopadne si nemyslim, ze musis betovat 15. Necakas od neho, ze bude zahadzovat overpairy a sustredujes sa na nizsie PP. Na to, aby si prinutil zlozit nizke PP Ti kludne staci betovat napr. 10. Damoklov mec all-inu mu nad hlavou visi stale a ci betnes 10 alebo 15, tak by sa jeho hra menit nemala. Pri 10 je b/f pouzitelny.

To ale nic nemeni na tom, ze som sa povodne sekol, takze pardon :-D .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod LOCAT3R 14 Júl 2009 18:47

dzejkej napísal:
LOCAT3R napísal:imo ti tu rozumný hráč takýto flop cbetovať s airom cbetovať nebude

Ono cbet sice v statoch nie je, ale je hromada hracov na low stakes, co aj napriek rozumnym otvaracim rangeom a agresivite c-betuju prilis vela. Myslim si, ze ten raise je fajn, i ked ja by som to dal na 7.50 alebo vyssie.

Ked to callne, tak bud ma slabsiu ruku a caka, co spravis na dalsich street alebo skusa na Teba "habaduru" s c/r na turne. Necakam, ze turn tuzi tiez c/c. To sa jeho statom nepodoba. Ten check nie je zly, lebo si za lacny peniaz pozries 2 karty a nenechas sa vytlacit z ruky, ktora ma stale potencial. Sice Tvoja ruka krici, ze je dost casto draw, ale nejaky bet z neho dostanes a za tu investiciu sa to imo oplati.

Pravdupovediac mi ale nie je uplne jasne, ci sa viac oplati ten bet na turne. Bet na turne Ta vystavi riziku, ze musis zahodit svoj "podiel", ale zase ho casto donutis zahodit jeho hotovu ruku, kym Ty mas zatial iba Khigh. Otazka je ako casto ma par, ktory vie zahodit vs set alebo husty bluff :). Ale podla mna bluffovat nebude dostatocne casto a PP tam ma tak 4x castejsie ako set, takze skor sa priklanam k betu.

moooc zaujímavé veci píšeš dík :) ,trošku som to nedokončil ,ja nepíšem ,že rr flop je zlý ,na takomto flope bude cbetovať veľkú časť z PP a proti väčšine z nich sme slighty ahead na flope ,takže ten rr flop je gut
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Júl 2009 20:16

LOCAT3R napísal:moooc zaujímavé veci píšeš dík :) ,trošku som to nedokončil ,ja nepíšem ,že rr flop je zlý ,na takomto flope bude cbetovať veľkú časť z PP a proti väčšine z nich sme slighty ahead na flope ,takže ten rr flop je gut

Vdaka :). Ja som sa s Tebou ani nehadal, len som to doplnil. Mne s raise tiez pozdava, len na tom turne mi pride aj bet a aj check behind hratelny a nejak sa neviem uplne jasne naklonit ani na jednu stranu. Check je kazdopadne trosku menej narocny na variance a kedze mam pasivne tendencie, tak by som to urobil i ja. Otazka je, co preferuju skusenejsi hraci PP.sk :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod 7castle 14 Júl 2009 21:45

Nie je toto naopak idealny flop na cbet?
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod yegon 14 Júl 2009 22:31

7castle napísal:

Nie je toto naopak idealny flop na cbet?

z pohladu UTG hraca urcite nie ked si zoberies jeho pf range pary a vysoke karty tak moze kredibilne repovat len overpairy a tych je kombinatoricky malo oproti kartam ako AJ+/KQ

naproti tomu v CO range su veci ako 67/78/89/9T/9Js a podobne veci navyse

hovori sa tomu ze flop triafa CO range ovela silnejsie nez UTG range

potom kedze UTG hrac ktory si toto uvedomi bude AK check/foldovat ma jeho cbet psychologicky ovela vacsiu vahu a respekt tak by to v suboji rozmyslajuceho hraca proti rozmyslajucemu hracovi mohol byt vhodny spot na cbet s air ale to uz by sme sa asi v pripade NL40 zbytocne levelovali. Problem so cvetovanim tychto boardov je ze UTG je OOP a super ho moze floatovat s lubovolnou draw a lubovolnym parom cize bluff cbet na tomto boarde by casto ziadal 3 barrelly ( dag style :) ) na to aby prinutil supera foldnut

samozrejme nevieme ci to UTG tak vidi

raise flop je urcite ok - hlavne ak super casto doublebarrelluje air, da sa hrat aj call flop ak je to naopak hrac ktory cbetne a potom check/foldne turn co by na NL40 este mohlo byt dost rozsierene

inak sa mi paci ako je to zahrate, tym raisom na flope sme v podstate kupili dalsiu kartu zadarmo, bez readu nevieme ci mame fold equity na turne tato ruka by ale mohla byt zdrojom dolezitej poznamky led sme zistili s cim dorovnal raise na flope a s touto informaciu sa da ten turn v buducnosti hrat proti tomuto hracovi lepsie
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ferkan 15 Júl 2009 08:15

myslim ze gut zahrate, na flope by som raisol trosicka viac aspon 6$. Ked dorovnal tak by som henten turn nebarreloval lebo jedine co mozno zlozi je 77/88 a radsej zobral kartu for free. River je call urcite, dokonca to moze byt aj raise, viem si predstavit ze tam vsadza TT-QQ (najma tak teplo 1/2potu) . A jedine co vsadza a bije nas je KK/AA co su overpary ktore ludia su nachylnejsi shipnut na flope :) A typek moze byt dost nachylny nas callnut light kedze nasa lajna je flush draw skoro vzdy.
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!