rais FD na flope vs UTG reg

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: rais FD na flope vs UTG reg

Odoslaťod Horsey7 16 Júl 2009 09:22

dzejkej napísal:Co sem pleties JJ+? Ja som hovoril o inej casti range ..

dzejkej napísal:Pravdupovediac mi ale nie je uplne jasne, ci sa viac oplati ten bet na turne. Bet na turne Ta vystavi riziku, ze musis zahodit svoj "podiel", ale zase ho casto donutis zahodit jeho hotovu ruku, kym Ty mas zatial iba Khigh. Otazka je ako casto ma par, ktory vie zahodit vs set alebo husty bluff :). Ale podla mna bluffovat nebude dostatocne casto a PP tam ma tak 4x castejsie ako set, takze skor sa priklanam k betu.

tak mi pls vysvetli aky range hotovych ruk si mal na mysli, lebo som to evidentne nepochopil
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 16 Júl 2009 09:26

Horsey7 napísal:
dzejkej napísal:Co sem pleties JJ+? Ja som hovoril o inej casti range ..

dzejkej napísal:Pravdupovediac mi ale nie je uplne jasne, ci sa viac oplati ten bet na turne. Bet na turne Ta vystavi riziku, ze musis zahodit svoj "podiel", ale zase ho casto donutis zahodit jeho hotovu ruku, kym Ty mas zatial iba Khigh. Otazka je ako casto ma par, ktory vie zahodit vs set alebo husty bluff :). Ale podla mna bluffovat nebude dostatocne casto a PP tam ma tak 4x castejsie ako set, takze skor sa priklanam k betu.

tak mi pls vysvetli aky range hotovych ruk si mal na mysli, lebo som to evidentne nepochopil

Male PP tam ma 4x castejsie ako set .. nie overpair. Ja mam taky dar, ze editnem a doplnim svoj post zrovna vtedy, ked Ti postnes nieco nove, tak som stale nejak pozadu :). Pri Tvojom raise tam moze mat uplne v pohode male PP, a moze tam mat taktiez SC ako 67, 89, atd + k tomuto range sa da pridat aj nejake Axhh, kde je male x. To su ruky, ktore zvladnu call na flope, ale na turne OOP su uz dost v problemoch, nemozu si dovolit pokracovat a rad ich donutis zlozit, lebo su popredu.
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Horsey7 16 Júl 2009 09:34

ok ciastocne suhlasim, no nepredpokladam, ze bude UTG raisovat Axs s nizkym x a rovnako si nemyslim, ze maly PP po flop raise dorovna - po drvivej vacsine turn (over)kariet sa mu bude tazko pokracovat, tiez voci FD+overs nema zazracnu equity a zaroven uz moze byt way behind
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 16 Júl 2009 09:41

Horsey7 napísal:ok ciastocne suhlasim, no nepredpokladam, ze bude UTG raisovat Axs s nizkym x a rovnako si nemyslim, ze maly PP po flop raise dorovna - po drvivej vacsine turn (over)kariet sa mu bude tazko pokracovat, tiez voci FD+overs nema zazracnu equity a zaroven uz moze byt way behind

Ja raisujem nahodou Axs UTG rad a to nie som lagtard :-D . Zalezi podla stola. Nedaval by som tej ruke tak velku vahu (moze tam byt obcas, nie casto), preto som ju spomenul dodatocne priklad niecoho, co moze mat a rad by si to videl foldnute :).

Co sa tyka maleho PP, tak by sa mu to proti Tebe evidentne oplatilo :). Dorovna light raise, Ty checknes turn a keby si netrafil nic, tak checknes aj river a ma bubaky :). Netusim, co on o Tebe vie, ale evidentne zrovna tej linii, ktoru si si vybral, sa mu to oplati ;). Ale tu mam pocit, ze to dalej analyzovat uz ani netreba, pretoze je to nejak moc o levelovani a to sa na low stakes zrovna nenosi.

Jo .. a ked si quotoval moj post s PP, tak si sa nepozrel o post nizsie ;) :

dzejkej napísal:Necakas od neho, ze bude zahadzovat overpairy a sustredujes sa na nizsie PP.

Suma sumarum - ja si myslim, ze aj bet a aj check na turne je okej a nevedel som sa naklonit na stranu toho alebo tamtoho. Ja som v tychto spotoch pasivnejsi a tiez by som checkol. Yegon potom spomenul showdown a read na supera, co ma nenapadlo a myslim, ze je to fajn dovod to checknut vseobecne. Len si tiez nemyslim, ze bet na turne je -EV play.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod yegon 16 Júl 2009 13:47

Yegon potom spomenul showdown a read na supera, co ma nenapadlo a myslim, ze je to fajn dovod to checknut vseobecne.

pravdupovediac to by mal byt dovod skor betnut turn a checknut behind river lebo ak checknes turn a nic netrafis tak budesm musiet foldnut river na druhej strane ak betnes turn tak super checkne river a uvidis co mal aj ked netrafis
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 16 Júl 2009 14:07

yegon napísal:pravdupovediac to by mal byt dovod skor betnut turn a checknut behind river lebo ak checknes turn a nic netrafis tak budesm musiet foldnut river na druhej strane ak betnes turn tak super checkne river a uvidis co mal aj ked netrafis

Hmm, vidis .. to je pravda :-D .
Obrázok používateľa
dzejkej

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!