Horsey7 napísal:ok ciastocne suhlasim, no nepredpokladam, ze bude UTG raisovat Axs s nizkym x a rovnako si nemyslim, ze maly PP po flop raise dorovna - po drvivej vacsine turn (over)kariet sa mu bude tazko pokracovat, tiez voci FD+overs nema zazracnu equity a zaroven uz moze byt way behind
Ja raisujem nahodou Axs UTG rad a to nie som lagtard
. Zalezi podla stola. Nedaval by som tej ruke tak velku vahu (moze tam byt obcas, nie casto), preto som ju spomenul dodatocne priklad niecoho, co moze mat a rad by si to videl foldnute
.
Co sa tyka maleho PP, tak by sa mu to proti Tebe evidentne oplatilo
. Dorovna light raise, Ty checknes turn a keby si netrafil nic, tak checknes aj river a ma bubaky
. Netusim, co on o Tebe vie, ale evidentne zrovna tej linii, ktoru si si vybral, sa mu to oplati
. Ale tu mam pocit, ze to dalej analyzovat uz ani netreba, pretoze je to nejak moc o levelovani a to sa na low stakes zrovna nenosi.
Jo .. a ked si quotoval moj post s PP, tak si sa nepozrel o post nizsie
:
dzejkej napísal:Necakas od neho, ze bude zahadzovat overpairy a sustredujes sa na nizsie PP.
Suma sumarum - ja si myslim, ze aj bet a aj check na turne je okej a nevedel som sa naklonit na stranu toho alebo tamtoho. Ja som v tychto spotoch pasivnejsi a tiez by som checkol. Yegon potom spomenul showdown a read na supera, co ma nenapadlo a myslim, ze je to fajn dovod to checknut vseobecne. Len si tiez nemyslim, ze bet na turne je -EV play.