od trikoza 18 Júl 2009 23:57
som doma a ok - ked ta arena spadla bol som nastastie vo svojom stane, ale priamo tam som mal kamaratov a dalsi boli akurat nastastie na ceste odtial... kamaratovej kamosky frajer to dostal priamo do gebule ale mal by byt ok
uzil som si takzvanu "evakuaciu" - katastrofa, organizatori robili hadam vsetko pre to aby som sa z arealu nedostal a nie naopak... uzil som si behanie napakovany stanom spacakom a vsetkymi vecamic od jedneho vchodu k druhemu a spat, absolutnu neschopnost sbskarov a organizatorov podat co i zakladne potrebne informacie, pochod cez nedaleku dedinu a brodenie sa polom k svojmu autu a naslende 7 hodinove hnitie v aute na prakticky kompletne ochromenom parkovisko kde to vyzeralo ako v nejakom grcnom hollywoodskom katastrofickom filme- vsetko som mal mokre, zablatene, ziadne jedlo, pitna voda, takmer ziadne zachody... zajtra to vidim na mozny zapal pluc
organizatori ocividne nemali absolutne ziadne krizove plany alebo nieco podobne... ak by ta smrst bola vacsia, alebo pripadne nastal iny problem ako vacsi poziar a podobne, tak si kludne viem predstavit ze tam pokapu desiatky ludi... je to ozaj smutne v pripade festivalu ktory frcal 13 rokov a kde bolo tusim 40 000 ludi, ze po tych rokoch sa vyskytne prvy zavaznejsi problem a skonci to takto