Pepi the Sng breakeven master & CG fish
Re: Pepiho poker blog
Pepi nestazuj sa zase To ze padaju 2 outery sa inak predsa neodrazi hentam, sak hadam nehovoris o ani PF nie?
Inak ta ruka z minuleho tyzdna, ako si dosiel na to, ze jeho range je QQ? To je DON? Lebo ak nie, tak 99+ je bez vahania call, nechce sa mi hrat z Wizom, ale tvoj range by mal byt minimalne 55, A8s, ATo, KQ, takze na prvy pohlad volam aj 88, mozno aj 77, 66 uz asi nie ale zas koniec sveta to nie je.
Inak ta ruka z minuleho tyzdna, ako si dosiel na to, ze jeho range je QQ? To je DON? Lebo ak nie, tak 99+ je bez vahania call, nechce sa mi hrat z Wizom, ale tvoj range by mal byt minimalne 55, A8s, ATo, KQ, takze na prvy pohlad volam aj 88, mozno aj 77, 66 uz asi nie ale zas koniec sveta to nie je.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle - ja som to pochopil tak, ze to bolo 18-man SNG a tam asi treba hrat viac tight - podla toho, co pisal Pepi. Neviem si to takto narychlo presne zdovodnit, ale zrejme su prirastky dolarovej equity s prirastkom chipov mensie.
Pepi - tento luck analyzer treba podla mna brat skor ako taku zabavku, rozhodne to nie je smerodajne, a v SNG uz vobec nie. Navyse to analyzuje len alliny, mimo nich mozes mat napriklad celkom pekny hotrun. Dokonca by som povedal, ze takyto program moze skor uskodit, clovek si potom povie, ze vsak ma len hroznu smolu a vobec sa nesnazi zlepsovat.
Inak nedavno som na temu variance videl velmi dobry citat a myslim, ze sa celkom hodi aj na teba (no offence, na mna tiez).
Pepi - tento luck analyzer treba podla mna brat skor ako taku zabavku, rozhodne to nie je smerodajne, a v SNG uz vobec nie. Navyse to analyzuje len alliny, mimo nich mozes mat napriklad celkom pekny hotrun. Dokonca by som povedal, ze takyto program moze skor uskodit, clovek si potom povie, ze vsak ma len hroznu smolu a vobec sa nesnazi zlepsovat.
Inak nedavno som na temu variance videl velmi dobry citat a myslim, ze sa celkom hodi aj na teba (no offence, na mna tiez).
Everybody will eventually run worse than they thought was possible. The difference between a winner and a loser is that the latter thinks they do not deserve it.
- brano172
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
7castle: ako napisal brano, je to 18 man sng. Kludne sa pohraj vo wize. Vyjde ti len to, co som tu napisal.
Brano: samo, ze ani ja nehram 100%ne, to vidim pri kazdej analyze session. Ale zas nie su to nejake vazne hrubky, no aj tie sa obcas pritrafia. A jak tak vzdy vidim, tak kazdy tesny push/call je hned potrestany. K tomu este luck superov, typu.. HU, obaja cca. rovnake staky, ja push K7s, on instacall s K2o, a dojde mu flush ku K. Uplne bezna vec posledny tyzden.. Monstre ako AA, KK haluzne prehravaju, atd. Snad sa to otoci...
Brano: samo, ze ani ja nehram 100%ne, to vidim pri kazdej analyze session. Ale zas nie su to nejake vazne hrubky, no aj tie sa obcas pritrafia. A jak tak vzdy vidim, tak kazdy tesny push/call je hned potrestany. K tomu este luck superov, typu.. HU, obaja cca. rovnake staky, ja push K7s, on instacall s K2o, a dojde mu flush ku K. Uplne bezna vec posledny tyzden.. Monstre ako AA, KK haluzne prehravaju, atd. Snad sa to otoci...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Tak znova otazka...
...ako moze regular s ROI 11% dat takyto stupidny call? STT SnG...
Poker Stars $6.00+$0.50 No Limit Hold'em Tournament - t200/t400 Blinds + t25 - 4 players - View hand 193972
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: t2655 M = 3.79
CO: t5646 M = 8.07
Hero (BTN): t2005 M = 2.86
SB: t3194 M = 4.56
Pre Flop: (t700) Hero is BTN with T Q
1 fold, Hero raises to t1980 all in, 1 fold, BB calls t1580
Flop: (t4260) T 2 2 (2 players - 1 is all in)
Turn: (t4260) 8 (2 players - 1 is all in)
River: (t4260) A (2 players - 1 is all in)
Final Pot: t4260
BB shows 8 Q (a flush, Ace high)
Hero shows T Q (two pair, Tens and Deuces)
BB wins t4260
Viem, ze som bol dost wide podla SnG wiza, hoc pri hre mi to tak neprislo. Kedze som ale BB spoznal ako rega, ktoreho dost casto vidim (a dost casto ho vidim aj luckovat), hraca na SB som videl prvy krat (no mal som z neho pocit, ze sa chce prefoldovat do ITM) a mal som len 5BB a blind sa blizil, tak mi to prislo tak, ze to mozem shipnut... Jeho call je ale uplne mimo. Aj keby vedel, ze pushujem wide, tak toto je fakt vedla.
...ako moze regular s ROI 11% dat takyto stupidny call? STT SnG...
Poker Stars $6.00+$0.50 No Limit Hold'em Tournament - t200/t400 Blinds + t25 - 4 players - View hand 193972
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: t2655 M = 3.79
CO: t5646 M = 8.07
Hero (BTN): t2005 M = 2.86
SB: t3194 M = 4.56
Pre Flop: (t700) Hero is BTN with T Q
1 fold, Hero raises to t1980 all in, 1 fold, BB calls t1580
Flop: (t4260) T 2 2 (2 players - 1 is all in)
Turn: (t4260) 8 (2 players - 1 is all in)
River: (t4260) A (2 players - 1 is all in)
Final Pot: t4260
BB shows 8 Q (a flush, Ace high)
Hero shows T Q (two pair, Tens and Deuces)
BB wins t4260
Viem, ze som bol dost wide podla SnG wiza, hoc pri hre mi to tak neprislo. Kedze som ale BB spoznal ako rega, ktoreho dost casto vidim (a dost casto ho vidim aj luckovat), hraca na SB som videl prvy krat (no mal som z neho pocit, ze sa chce prefoldovat do ITM) a mal som len 5BB a blind sa blizil, tak mi to prislo tak, ze to mozem shipnut... Jeho call je ale uplne mimo. Aj keby vedel, ze pushujem wide, tak toto je fakt vedla.
-
Vyzera to way off, ale uplne vazne: preco to riesis? Ak ta to tiltuje tak pridaj stoly
- 7castle
Ako to moze callnut? No pretoze kazdy ma slabe chvilky - niekto divne callne a iny sa zase nad tym moc zamysla v blogu ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
No a aby som nezabudol, kukol som to vo Wize, chalan je good, ak pushujes cez 50%.
Je to trochu moc, ale na 16tkach urcite su regovia, co pushuju aj 82o v tomto spote, a to myslim smrtelne vazne. Ak pushujes pod 30% mas seriozny leak imo.
Vyborni regovia su dobri v tom, ze nielen pushuju light, ale hlavne calluju light - to druhe je samozrejme ovela tazsie. Nevravim ze on tu spravil dobre, ale chapes kam smerujem...
Je to trochu moc, ale na 16tkach urcite su regovia, co pushuju aj 82o v tomto spote, a to myslim smrtelne vazne. Ak pushujes pod 30% mas seriozny leak imo.
Vyborni regovia su dobri v tom, ze nielen pushuju light, ale hlavne calluju light - to druhe je samozrejme ovela tazsie. Nevravim ze on tu spravil dobre, ale chapes kam smerujem...
- 7castle
No riesim to tu preto, ze jednou z moznosti, ako sa zlepsovat je sledovat hru lepsich. Preto sa pozastavujem nad takymito hrami od winning regularov, ktore mi ako winning nepridu. Na co je potom ICM, ked si mozeme pushovat/callovat ako chceme? Jasne, ze tie range sa este adjustuju podla superov, atd. preto napr. podla wiza moj push bol nespravny, ale podla mna bol OK a aj som napisal preco. Lenze adjustovanie calling range az natolko, ze to callne s Q8s v tomto spote mi pride fakt divne. To mal ako na mna read, ze som vyborny reg, co v tomto spote pushuje xtrawide?
-
-pepi odhliadnuc od toho,ze toto bol naozaj zly call je iste,ze do Rima vedie viac ciest,a nehraju vsetci regulari rovnako(aj 7castle vo svojom videu spominal,ze tam bol isty vyborny hrac,tusim lunatvok,ktory hra pf loose lebo ma dobre zvladnutu postflop hru),tym ti chcem povedat,ze aj ja sa stretavam s jednym dvomi regmi,ktory volaju pomerne siroko,lebo vedia,ze pushujem any 2 na bubble,ale pravidlom je skor,ze dobry reg v DoN na bubble nezavola skoro nic
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Lenze rozdiel je, Palo, ze hra na nizkych leveloch moze byt rozna, kedze je to na pohodli a schopnostiach hraca, ale hra s malym stackom vzhladom k blindom uz az tak rozna nemoze byt a je zalozena na matematickych zakladoch. Ak zvladas urcit rozumny range supera, tak existuje uz iba dobry call alebo zly call .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.