Redaktor (R): Ahoj Dag. V prvom rade Ti gratulujem v mene našich návštevníkov za krásne 120 miesto v main evente na WSOP, čo je historicky najlepší výsledok Slovenského hráča. Kedže si v našich krajinách už dosť známy, tak otázky budem smerovať práve k WSOP a aktuálnej situácii okolo WPT Slovakia.Dag Palovič: Ďakujem pekne a všetkých čitateľov pokerportalu pozdravujem.R: S akými cieľmi si na WSOP šiel?Dag Palovič: Na WSOP som šiel s tromi cieľmi, uhrať čo najlepšie výsledky a potvrdiť svoje doterajšie výsledky medzi našimi a českými hráčmi a skončiť pobyt v pluse, čiže celkovo sa mi tieto ciele nakoniec naplnili.R: Pekne. Ešte raz gratulujem. Ako na Teba pôsobila atmosféra v Las Vegas? Dag Palovič: Keďže som vo Vegas strávil aj v ostatnom roku 6 týždňov, tak už to nebolo niečo nové nezvyčajné, i keď samozrejme Vegas je Vegas. Mám vegaskú atmosféru rád, lebo je veľmi špecifická a Vegas si viem vždy užiť. Šesť týždňov v roku stačí.R: Podľa našich informacií si absolvoval 5 turnajov. Z toho až na troch si sa dostal do ITM. Myslíš, že si mohol aj v tých zostávajúcich turnajoch dosiahnuť viac? Ak áno, kde sa stala chyba. Mal si smolu?Dag Palovič: Hral som 7 turnajov a 3 krát som sa dostal do ITM. Štatisticky je 43% ITM...
Zobraziť celý článok