Ako rozmnozit?500+

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Ako rozmnozit?500+

Odoslaťod Horsey7 23 Júl 2009 07:49

trikoza napísal:...

:good:
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod palo1973 23 Júl 2009 07:51

-trikoza,velmi pekny a pravdivy post :good: ,ludia vidia len "lahko zarobene peniaze" ale tie 10-ky hodin sledovania videii,studovania knih,analyzovanie hand, vidi malokto

- :gl:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod keso26 23 Júl 2009 08:33

..ja som za zatial nestretol s negativnou reakciou ludi. Ludia z mojho okolia si vacsinou vypocuju moj polhodinovy monolog o pokri, kde vypichnem tie najdolezitejsie veci, viac krat zdoraznim aky je narocny a co vsetko obnasa, kolko studovania a analyz sa za nim ukryva. Takmer vzdy sa stretnem s udivom (vidiet to na ociach, reakciach aj otazkach ktore mi potom kladu), podporou a uznanim a to aj od neznamych ludi (ako napriklad na poslednej dovolenke kde som o pokri rozpraval typkovi z ciech po ceste z fakultativneho vyletu ked sme uz preberali temy, kto co robi a pod.) a pochopili to dokonca rodicia aj priatelka :) Je ale samozrejme a pochopitelne, ze zo zaciatku sa trochu bali.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod roche01 23 Júl 2009 08:37

keso26 napísal:pochopili to dokonca rodicia aj priatelka :) Je ale samozrejme a pochopitelne, ze zo zaciatku sa trochu bali.

Tak s týmto som ja bojoval dosť dlhe (teda s rodičmi, manželka sa "chytila" okamžite :D ). Ešte aj dnes mame nerozprávam o tom, koľko som vyhral, koľko prehral apod. A keď idem hrať, tak jej radšej poviem, že mám nejakú dôležitú prácu na PC, aby sa nebála, že sa zo mňa stane závislák.
Ale pri tých negatívnych reakciách ľudia s úzkym obzorom vnímajú poker ako hazard a nemajú záujem vypočuť si druhú stranu, ktorá sa mu skutočne venuje. A možno z tohoto vnímania pokru pramení najprirodzenejšia ľudská vlastnosť - závisť.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Samot10 23 Júl 2009 08:38

ja by som mal otazocku: spominal tu niekto ze treba sledovat aj profesionalov na PS...Daju sa pomocou nejakej funkcie vyhladat pri akom su stole alebo musim preklikvat stol po stole a hladat ich "manualne"?

a este jedna otazocka, mozno Off topic , ale ja ked sa prihlasim na PS, tak vsetky stoly ktore mi najde v tej a tej kategorii su len za hracie peniaze, da sa to nejak nastavit alebo cim to je?ň

sry za off topic :poklona:
Obrázok používateľa
Samot10

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 45 krát/7 krát

Odoslaťod roche01 23 Júl 2009 08:46

Samot10 napísal:ja by som mal otazocku: spominal tu niekto ze treba sledovat aj profesionalov na PS...Daju sa pomocou nejakej funkcie vyhladat pri akom su stole alebo musim preklikvat stol po stole a hladat ich "manualne"?

V Lobby máš v hornom menu položku (myslím že) Request a tam máš Find PS profi Team player (alebo tak nejako). Vyhodí Ti to zoznam PS profi hráčov, odlíšení sú hráči offline a online, takže stačí kliknúť na niektorého online a vyhodí Ti aj stôl (alebo stoly), na ktorých aktuálne hrá.
Obrázok používateľa
roche01

Odoslaťod Samot10 23 Júl 2009 08:51

jj je to tam, avsak mne sa na to neda kliknut...na PS este nemam ziaden vklad, nemusi to byt jedna z podmienok?
Obrázok používateľa
Samot10

Poďakoval/li: 45 krát/7 krát

Odoslaťod dzejkej 23 Júl 2009 09:01

keso26 napísal:..vypocuju moj polhodinovy monolog o pokri, kde vypichnem tie najdolezitejsie veci ...

Nemas niekde z toho MP3 alebo aspon text? By sme to mohli uploadnut a dat k dispozicii clenom PP.sk :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Riddlah 23 Júl 2009 09:45

Samot10 napísal:jj je to tam, avsak mne sa na to neda kliknut...na PS este nemam ziaden vklad, nemusi to byt jedna z podmienok?
Ahoj, myslim si že tam nemusiš mať žiadny vklad, ale mal by si tam mať otvorený učet. Ja som na ps nič nevkladal, len som vyhral par centov vo freerole a ide mi to. Ale nepametam si či to šlo aj pred tym, ale zda sa mi, že ano.

@trikoza

:good: veľmi pekny prispevok
Obrázok používateľa
Riddlah

Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod roche01 23 Júl 2009 09:47

Samot10 napísal:jj je to tam, avsak mne sa na to neda kliknut...na PS este nemam ziaden vklad, nemusi to byt jedna z podmienok?

hmm, to by mohlo byť ono. ak ti to ukazuje len Play stoly, tak predpokladám, že žiadny z vyššie spomínaných hráčov na nich nehrá. :crazy:
Obrázok používateľa
roche01

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!