trikoza napísal:...

trikoza napísal:...
keso26 napísal:pochopili to dokonca rodicia aj priatelkaJe ale samozrejme a pochopitelne, ze zo zaciatku sa trochu bali.
Samot10 napísal:ja by som mal otazocku: spominal tu niekto ze treba sledovat aj profesionalov na PS...Daju sa pomocou nejakej funkcie vyhladat pri akom su stole alebo musim preklikvat stol po stole a hladat ich "manualne"?
keso26 napísal:..vypocuju moj polhodinovy monolog o pokri, kde vypichnem tie najdolezitejsie veci ...
Ahoj, myslim si že tam nemusiš mať žiadny vklad, ale mal by si tam mať otvorený učet. Ja som na ps nič nevkladal, len som vyhral par centov vo freerole a ide mi to. Ale nepametam si či to šlo aj pred tym, ale zda sa mi, že ano.Samot10 napísal:jj je to tam, avsak mne sa na to neda kliknut...na PS este nemam ziaden vklad, nemusi to byt jedna z podmienok?
Samot10 napísal:jj je to tam, avsak mne sa na to neda kliknut...na PS este nemam ziaden vklad, nemusi to byt jedna z podmienok?
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.