LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
si troska nepochopil moj prispevok ja sa nestazujem ja to len chlapcom hore vysvetlujem ze to tak proste je hlupacik
- majoh81
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: vacsina herni su rigged
majoh81 napísal:dobre su jedine P****Stars a B**n !!!!!!!!!!!!!!!
a vraj PS a B**n sú najviac rigged
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
nemysli ze by boli zahraj si tie co som uviedol a aj sa zasmejes najma na noiq
- majoh81
asi na PS a B**n "prečítal systém" a prispôsobyl sa
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
nie len to tam je najmenej do oci bijuce a oni myslim to az tak nepotrebuju ako tieto 2 a 3 triedne herne
- majoh81
Re: vacsina herni su rigged
majoh81 napísal:vacsina herni vratane takych ako aj U***et noiq... taketo shity a vsetky herne typu expekt sun titan...su rigged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolko milionov ruk mas ako dokaz, ktore by dokazali odchylku a teda by si mal plne pravo hovorit o tom, ktore herne a ci vobec podvadzaju ?
majoh81 napísal:a je jedno ci je to cash sng guaranted alebo freeroll proste system uprednostnuje bud hracov z mensim potencialom re-buy to su tie kradeze alebo hracov ktory sa stali hned po zaciatku turnaja leadrami alebo nahodne vybranych hracov tieto dva pripady su vacsinou pri freerolloch aby bol rychly priebeh turnaja na final table sa to zvacsa vytrati
tu mi unika pointa celeho odstavcu
majoh81 napísal:ak dokazes precitat system a prisposobyt mu svoju hru da sa aj na tom zarobit takze.......
???
majoh81 napísal:dobre su jedine P****Stars a B**n !!!!!!!!!!!!!!! myslim ze aj lucas sa da no este musim trochu poskusat
..cize planujes odohrat min. pol miliona ruk a spravit rozsiahlu analyzu ?
Na zaver Ta chcem poprosit :
1/ neduplikuj svoje prispevky (uz niekolko krat som ich musel mazat)
2/ nediskutuj o inych temach / herniach vo vlakne ktore sa obsahom venuje inej teme / herni
3/ ak mas pocit, ze niektora herna/e podvadza/ju, bolo by slusne mat relevantnu vzorku ruk ako dokaz a nerobit zavery ako :
majoh81 napísal:ja to len chlapcom hore vysvetlujem ze to tak proste je
..ide mi o to, ze o danom probleme sa uz vasnivo diskutovalo vo viacerych vlaknach a nebolo by dobre, keby vsade bolo o tom popisanych xy stran.
Ďakujem
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Nechcem tu zacat nejaku debatu o tom ci je online poker rigged alebo nie...
Bad beaty k pokru jednoducho patria.Je nelogicke aby herne typu PS,teda tie ktore maju obrovske prijmy riskovali prestiz alebo pokutu kvoli nejakym podvodom.
Ale na trhu je kopec herni a pochybujem ze vsetky maju take zisky ake chcu.Takze tam vznika moznost nieco zmanipulovat,niekoho okradnut aby sa slabe zisky herne zvysili.Ale ked niekdo tvrdi ze P****Stars alebo F****Tilt su rigged tak je asi dement.Ale u malych herni...
Bad beaty k pokru jednoducho patria.Je nelogicke aby herne typu PS,teda tie ktore maju obrovske prijmy riskovali prestiz alebo pokutu kvoli nejakym podvodom.
Ale na trhu je kopec herni a pochybujem ze vsetky maju take zisky ake chcu.Takze tam vznika moznost nieco zmanipulovat,niekoho okradnut aby sa slabe zisky herne zvysili.Ale ked niekdo tvrdi ze P****Stars alebo F****Tilt su rigged tak je asi dement.Ale u malych herni...
- tomisumi
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
tomisumi napísal:Ale ked niekdo tvrdi ze P****Stars alebo F****Tilt su rigged tak je asi dement.Ale u malych herni...
Ale u malych herni ... ak niekto tvrdi, ze su rigged a ma zanedbatelnu vzorku a ziadne dokazy .. tak je asi tiez dement.
Poprosim nespammovat toto vlakno jednotlivymi rukami a este k tomu kazdu ruku ako vlastny post .. Zalozte si blog a stazujte sa tam alebo si to piste medzi sebou cez sukromne spravy.
To, ze niekomu dobehne A s AK na KJ3 flope proti KJ sa stane v 15% pripadov. To, ze vyhra mensi PP proti vacsiemu v AI pred flopom sa stane v 18% pripadov. Tieto veci pridu vacsine hracom ako vec, co sa im udeje kazdy den ..
Ak sa vam to nepaci a velmi vas to rozculuje, venujte sa sachu napr.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ved toto hovorim!!!!!!!!!!!!! PS a B**n su ostatne ????
- majoh81
dzejkej napísal:tomisumi napísal:Ale ked niekdo tvrdi ze P****Stars alebo F****Tilt su rigged tak je asi dement.Ale u malych herni...
Ale u malych herni ... ak niekto tvrdi, ze su rigged a ma zanedbatelnu vzorku a ziadne dokazy .. tak je asi tiez dement.
Poprosim nespammovat toto vlakno jednotlivymi rukami a este k tomu kazdu ruku ako vlastny post .. Zalozte si blog a stazujte sa tam alebo si to piste medzi sebou cez sukromne spravy.
To, ze niekomu dobehne A s AK na KJ3 flope proti KJ sa stane v 15% pripadov. To, ze vyhra mensi PP proti vacsiemu v AI pred flopom sa stane v 18% pripadov. Tieto veci pridu vacsine hracom ako vec, co sa im udeje kazdy den ..
Ak sa vam to nepaci a velmi vas to rozculuje, venujte sa sachu napr.
urazat nemusis je to moj nazor a to rigged zas tak vazne nemyslim ved tam pisem ze to zrychluju priame podvody si dovolit nemozu
- majoh81
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.