Pepi the Sng breakeven master & CG fish
Re: Pepiho poker blog
este raz pepi, ja som to nemyslel zle, len pocit. v SnG a RoI zalezitostiach ti neporadim, lebo o tom fakt nic viem:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Pocuj Pepi sak sa neondej
Moj prvy post bol predsa priatelsky, ved som ta evidentne obhajoval ze na to tu mas blog aby si si pisal co chces... akurat som si neodpustil poznamku na tu jednu hru, sak to je 70/30, nie je to bubble, ostal ti stack, to som fakt nepochopil.
Ja uplne chapem ze 41BI DS ta moze vytocit, ale ides na to uplne nespravne. Dobry napad je samozrejme dat si pauzu, ale ja mam pocit (mozno mylny), ze ty k tomu uz pristupujes ze "zase ma to dodrbe" a potom sa ti to aj stane, a ktovie aky vplyv to ma na tvoju hru. Cize keby som bol ty, radsej si dam studijnu pauzu, pozriem si pekne poslednych 200 turnajov komplet L1-L3, vsetky ruky na ktorych si vyhral/prehral viac ako 200 chips, a skus zanalyzovat kde robis chyby. To iste bubble, pekne si sadni za Wiz, pozri kazdu ruku v kazdej bubble aspon 15 turnajov a uvidis...
Riesit to ci superi hraju zle, je strasne kontraproduktivne.
Na a pokial ide o ten vplyv na ROI, to je tak zlozite, ze sa to neda popisat. Kazdopadne, ked sa pohras s matikou, zistis, ze kazdy zly early stackoff (i.e. ked to tam narves ako 20/80 dog a horsie a pod.) ma BRUTALNY vplyv na ROI, cize toto treba eliminovat prve. Druha vec je malo pushovania s 10BB stackom, tam si treba dat pozor, to je klucova faza aby ta to nevyblindovalo, alebo ak sa podari das DU a mozes pwnovat. Tretia vec su najtazsie bubbles, i.e. ked je tam nejaky short alebo ty si short, tam je strasne dolezite vediet pracovat s ranges a celym systemom bubble (i.e. kto kde sedi, kto ako bude s akym stackom pushovat, aka je sanca ze druhy short to tam narve, etc., proste future moves simulation), a vediet sa tomu prisposobit, tam ziskavas/stracas strasnu equity.
Dufam ze staci, takze uz sa dalej nedurdi a radsej mi posli zo dve HH.
Moj prvy post bol predsa priatelsky, ved som ta evidentne obhajoval ze na to tu mas blog aby si si pisal co chces... akurat som si neodpustil poznamku na tu jednu hru, sak to je 70/30, nie je to bubble, ostal ti stack, to som fakt nepochopil.
Ja uplne chapem ze 41BI DS ta moze vytocit, ale ides na to uplne nespravne. Dobry napad je samozrejme dat si pauzu, ale ja mam pocit (mozno mylny), ze ty k tomu uz pristupujes ze "zase ma to dodrbe" a potom sa ti to aj stane, a ktovie aky vplyv to ma na tvoju hru. Cize keby som bol ty, radsej si dam studijnu pauzu, pozriem si pekne poslednych 200 turnajov komplet L1-L3, vsetky ruky na ktorych si vyhral/prehral viac ako 200 chips, a skus zanalyzovat kde robis chyby. To iste bubble, pekne si sadni za Wiz, pozri kazdu ruku v kazdej bubble aspon 15 turnajov a uvidis...
Riesit to ci superi hraju zle, je strasne kontraproduktivne.
Na a pokial ide o ten vplyv na ROI, to je tak zlozite, ze sa to neda popisat. Kazdopadne, ked sa pohras s matikou, zistis, ze kazdy zly early stackoff (i.e. ked to tam narves ako 20/80 dog a horsie a pod.) ma BRUTALNY vplyv na ROI, cize toto treba eliminovat prve. Druha vec je malo pushovania s 10BB stackom, tam si treba dat pozor, to je klucova faza aby ta to nevyblindovalo, alebo ak sa podari das DU a mozes pwnovat. Tretia vec su najtazsie bubbles, i.e. ked je tam nejaky short alebo ty si short, tam je strasne dolezite vediet pracovat s ranges a celym systemom bubble (i.e. kto kde sedi, kto ako bude s akym stackom pushovat, aka je sanca ze druhy short to tam narve, etc., proste future moves simulation), a vediet sa tomu prisposobit, tam ziskavas/stracas strasnu equity.
Dufam ze staci, takze uz sa dalej nedurdi a radsej mi posli zo dve HH.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Tretia vec su najtazsie bubbles, i.e. ked je tam nejaky short alebo ty si short, tam je strasne dolezite vediet pracovat s ranges a celym systemom bubble (i.e. kto kde sedi, kto ako bude s akym stackom pushovat, aka je sanca ze druhy short to tam narve, etc., proste future moves simulation), a vediet sa tomu prisposobit, tam ziskavas/stracas strasnu equity.
PURE GOLD IMO
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
7castle: v prvom rade chcem podakovat za tvoj doposial neochvejny priatelsky pristup a odpovede k mojim (pre skuseneho grindera) detinskym vylevom. Ja sa ani nehanbim priznat, ze v poslednom case som dost precitliveny. Tak to uz ale s ludmi ako ja, ktorym hapruje zdravie byva. Prenasa sa to aj na psychiku..
Co sa tyka pauz, tak jedna bola uplne mimo pokru, ostatne dve som stravil analyzou mojej hry (Wiz) a studiom (2+2 a videa). Pri pozerani HH som zistil dalsiu "nepravost", ze drviva vacsina mojich velmi tesnych alebo zlych pushov/callov dostala zakonite na hubu. T.j. neluckoval som, resp. minimalne. Prave preto ma vytacaju suckouty.
Staci, nedurdim sa... HH poslem, ked budem doma.
Co sa tyka pauz, tak jedna bola uplne mimo pokru, ostatne dve som stravil analyzou mojej hry (Wiz) a studiom (2+2 a videa). Pri pozerani HH som zistil dalsiu "nepravost", ze drviva vacsina mojich velmi tesnych alebo zlych pushov/callov dostala zakonite na hubu. T.j. neluckoval som, resp. minimalne. Prave preto ma vytacaju suckouty.
Staci, nedurdim sa... HH poslem, ked budem doma.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
7castle napísal:Riesit to ci superi hraju zle, je strasne kontraproduktivne.
+1
-toto je zaklad celeho,ries svoju hru,co robia tvoji superi,ci uz regovia alebo fishy ty nijako neovplyvnis,len sa musis tomu snazit prisposobit
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Tak po dnesku je to dalsich 10BI dolu a to len v priebehu 16ks SnG. Radsej som to vypol. Dnesne haluze tu pre istotu nepostujem, bo aj tak poviete, ze je to bezne... :-) Ak niekto bude mat taky DS ako teraz ja, nech sa potom ozve a da mi rady ako tieto bezne veci znasa, ako sa nezamysla nad tym, preco ho ostatni luckuju a ako pri tom zostava cool.
-
Ako si oddychnut od SNG? Neviete?
Zahrajte si cash game!
Pozn: Ak vas pochyti tilt, zavolajte dzejkeja k stolu, nech peniaze zostanu "v rodine"!
Zahrajte si cash game!
Pozn: Ak vas pochyti tilt, zavolajte dzejkeja k stolu, nech peniaze zostanu "v rodine"!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
imo hraj viac stolov nahod skripty ktore budu automaticky loadovat nove stoly a ak to neuvidis nebude ta to nejak trapit
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Bez komentara...
Zo vsetkych dnesnych perliciek vyberam:
oker Stars $6.00+$0.50 No Limit Hold'em Tournament - t300/t600 Blinds + t50 - 4 players - View hand 207683
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: t2860 M = 2.60
Hero (CO): t4180 M = 3.80
BTN: t3000 M = 2.73
SB: t3460 M = 3.15
Pre Flop: (t1100) Hero is CO with Q Q
Hero raises to t4130 all in, 2 folds, BB calls t2210 all in
Flop: (t6120) Q A T (2 players - 2 are all in)
Turn: (t6120) K (2 players - 2 are all in)
River: (t6120) K (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t6120
BB shows A K (a full house, Kings full of Aces)
Hero shows Q Q (a full house, Queens full of Kings)
BB wins t6120
Tento clovek bol na bubbly uz beznadejny short, no nakoniec ma totalne vysosal v priebehu par hier kadejakymi zazrakmi.
EDIT: Takze po dnesnej fuckovacke dalsich 10BI dolu. Dokopy uz 61BI
EDIT 2:
Zo vsetkych dnesnych perliciek vyberam:
oker Stars $6.00+$0.50 No Limit Hold'em Tournament - t300/t600 Blinds + t50 - 4 players - View hand 207683
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: t2860 M = 2.60
Hero (CO): t4180 M = 3.80
BTN: t3000 M = 2.73
SB: t3460 M = 3.15
Pre Flop: (t1100) Hero is CO with Q Q
Hero raises to t4130 all in, 2 folds, BB calls t2210 all in
Flop: (t6120) Q A T (2 players - 2 are all in)
Turn: (t6120) K (2 players - 2 are all in)
River: (t6120) K (2 players - 2 are all in)
Final Pot: t6120
BB shows A K (a full house, Kings full of Aces)
Hero shows Q Q (a full house, Queens full of Kings)
BB wins t6120
Tento clovek bol na bubbly uz beznadejny short, no nakoniec ma totalne vysosal v priebehu par hier kadejakymi zazrakmi.
EDIT: Takze po dnesnej fuckovacke dalsich 10BI dolu. Dokopy uz 61BI
EDIT 2:
-
ja som asi zase za brzdu, ale AK vs QQ je flip, mal 5 bb, akurat mu prislo..vysvetli prosim
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.