Holdem manager
Re: Holdem manager
Caute funguje vam "show mucked card" na Ongame/Bwine? Fugovalo to pred tym co zmenili soft, ale teraz mi to nejde a neviem kde je chyba. Inak funguje vsetko ok.
- Thypec
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ahoj da sa v holdem managery nastavit HUD tak aby mi ukazoval pot odds ?
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Kurnaaaaaaaaaaaaaaa, uz mi jel HM bez problemu, ale zasekl se, tak jsem uninstal PostgreSQL a chci ho nainstalovat zpet, ale porad hlasi "spatne jmeno nebo heslo"
co tam napsat ????
co tam napsat ????
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:Kurnaaaaaaaaaaaaaaa, uz mi jel HM bez problemu, ale zasekl se, tak jsem uninstal PostgreSQL a chci ho nainstalovat zpet, ale porad hlasi "spatne jmeno nebo heslo"
co tam napsat ????
nemas tam "postgrespass" ??
- Thypec
Riddlah napísal:Ahoj da sa v holdem managery nastavit HUD tak aby mi ukazoval pot odds ?
myslim, ze by to mal fungovat ked si zaskrtnes "live tracking" v HUD import options..podporuju to len sajty, ktore su tam
- Thypec
Thypec napísal:Riddlah napísal:Ahoj da sa v holdem managery nastavit HUD tak aby mi ukazoval pot odds ?
myslim, ze by to mal fungovat ked si zaskrtnes "live tracking" v HUD import options..podporuju to len sajty, ktore su tam
diki za info, zaškrtol som to ale nezobrazuje sa mi to, alebo neviem kde sa to zobrazuje
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Thypec napísal:APminer napísal:Kurnaaaaaaaaaaaaaaa, uz mi jel HM bez problemu, ale zasekl se, tak jsem uninstal PostgreSQL a chci ho nainstalovat zpet, ale porad hlasi "spatne jmeno nebo heslo"
co tam napsat ????
nemas tam "postgrespass" ??
vysledek: pořád stejný
-
APminer: nevygenerovalo sa Ti pri instalacii PostgresSQL nejake super nahodne heslo nahodou ? Potrebujes rucne zmenit heslo z admin uctu (co je asi Tvoj bezny ucet).
Chod do Control Panel -> User Accounts -> tam oznac uzivatela "postgres" -> Reset Password... -> napis nove heslo. To nove heslo napises potom aj pri instalacii do tohoto okna. Ak mas cesku verziu windowsu alebo Windows Vista, tak si vyhladaj ako menit heslo pouzivatela - s presnym postupom teraz nepomozem.
Ak by si tam pouzivatela "postgres" nemal na vyber, klikni na zalozku Advanced, tam na tlacitko Advanced a otvori sa nove okno. V nom si klikni na Users a tam mas uzivatela postgres. Ak kliknes na neho pravym, malo by tam byt "Set Password..."
Chod do Control Panel -> User Accounts -> tam oznac uzivatela "postgres" -> Reset Password... -> napis nove heslo. To nove heslo napises potom aj pri instalacii do tohoto okna. Ak mas cesku verziu windowsu alebo Windows Vista, tak si vyhladaj ako menit heslo pouzivatela - s presnym postupom teraz nepomozem.
Ak by si tam pouzivatela "postgres" nemal na vyber, klikni na zalozku Advanced, tam na tlacitko Advanced a otvori sa nove okno. V nom si klikni na Users a tam mas uzivatela postgres. Ak kliknes na neho pravym, malo by tam byt "Set Password..."
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Dzejkej
diky,
uzivatel postgres tam neni;
mam Vistu v cestine - takze nejake advanced je pro mne "spanielska vesnice" a navic jsem v tomto maxi
diky,
uzivatel postgres tam neni;
mam Vistu v cestine - takze nejake advanced je pro mne "spanielska vesnice" a navic jsem v tomto maxi
-
Skus to takto.
Start -> Spustit...
Napises lusrmgr.msc a das enter
Vlavo kliknes na Uzivatele
Vpravo pravy klik na postgres -> Nastavit heslo...
Start -> Spustit...
Napises lusrmgr.msc a das enter
Vlavo kliknes na Uzivatele
Vpravo pravy klik na postgres -> Nastavit heslo...
- brano172
- Založený: Nov 2008
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.