Ženský pohľad na poker: Môj prvý freeroll

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Ženský pohľad na poker: Môj prvý freeroll

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Ženský pohľad na poker: Môj prvý freeroll

Môj prvý freeroll môžem charakterizovať ako dosť nervózny, keď že som hrala po prvý raz a doteraz som nemala s pokrom žiadne skúsenosti. Bola som rozklepaná ako pred ,,popravou“. Netušila som čo ma čaká, jednoducho som sa len rozhodla ,,hrať“.  Ako som začala, pochytili ma hrozné obavy. Pomyslela som si: ,,Určite tam je kopa skvelých hráčov, prečo som sa na to len dala?“ Moje obavy boli zbytočné. Nebolo to vôbec také strašné, ako som si myslela. Na tomto mojom prvom turnaji sa výhra delila medzi najlepších tridsiatich hráčov. Na prvý raz som medzi nich nepatrila. Ale nezúfala som. Freeroll turnaje sú vynikajúcim spôsobom ako sa naučiť hrať poker – neplatíte žiaden vstupný poplatok, ani neprispievate do banku na výhry. Na rozdiel od tréningových stolov sa však bojuje o skutočné peniaze. Freerolly predstavujú jedinečnú možnosť pre pokrových začiatočníkov. Sú totiž zadarmo. Nemusíte platiť buy-in, ale aj tak máte možnosť vyhrať peniaze či vstupenku (buy-in) do iného turnaju. Ja som bojovala statočne. Už na piaty raz som sa dostala medzi najlepších tridsiatich hráčov a okúsila som pocit výhry. Je to neprekonateľný pocit. Na to, že som patrila medzi ,,amatérov“ som bola na seba hrdá. Vyhrala som vstupenku na svoj prvý buy-in turnaj.  Vedela som, že to bude ťahšie ako s freerollom. Pri buy-in turnaji mali...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Ženský pohľad na poker: Môj prvý freeroll

Odoslaťod trikoza 08 Aug 2009 17:11

vzrusujuci clanok, skoro som nedychal :lol2:
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Aug 2009 17:49

ale no ... som si myslel, ze uz sa bude uvadzat autor ..
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod TuKE 08 Aug 2009 17:59

dzejkej napísal:... som si myslel, ze uz sa bude uvadzat autor ..

+1
Vlado by to asi mal spraviť ako povinnú položku, pretože anonymným článkom nedávam kredit :)

Edit:
Gramatické okienko
anonym napísal:Na viac, nehráte proti počítaču, ale u stolu proti Vám sedí živý súper, ľudia z celého sveta.

Toto je monster veta.

1. Na viac sa píše spolu
2. U stolu znie ako z češtiny, osobne si myslím, že sedávame za (pracovným/jedálenským) stolom, ale pri pokri sedíme PRI stole
3.
anonym napísal:proti Vám sedí živý súper, ľudia z celého sveta

Toto je len drobnosť, ale znie tiež divne. Skôr by som povedal, že tam sedia živí súperi, ľudia z celého sveta

anonym napísal:Vyhrala som vstupenku na svoj prvý buy-in turnaj.

toto znie pre mňa tiež dosť divne.
pojem buy-in turnaj mi príde divný, možno preto, že turnaje nehrávam, ale napriek tomu by som osobne použil výraz turnaj s plateným buy-inom alebo niečo také. Lebo aj freeroll je turnaj s buy-inom, akurát ten BI = 0 obv

Chápem, že to je úvaha a pokiaľ to píše amatér, tak je to ospravedlniteľné, ale proste čítať takéto články je docela utrpením a aspoň ten kto ich nahadzuje by ich mohol aspoň raz prečítať.

PS. Keď že sa tiež píše spolu :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod buschle 08 Aug 2009 18:25

moja frajerka zas 8tabluje NL5 na fulltilte :D . Momentalne dava 20-30usd + za session
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod keso26 08 Aug 2009 18:35

buschle napísal:moja frajerka zas 8tabluje NL5 na fulltilte :D . Momentalne dava 20-30usd + za session

chvalenkar :) ..no ale sikovna to holka :good:
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod WolfiKxx 08 Aug 2009 18:51

buschle napísal:moja frajerka zas 8tabluje NL5 na fulltilte :D . Momentalne dava 20-30usd + za session

aky ma nick ze ju hned dam na BE :lol2:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod palo1973 08 Aug 2009 18:54

-tuke a aj JK uz minule som vam chcel napisat,nebolo by lepsie kritizovat resp.ked si vsimnete nejake chyby stylisticke,ci gramaticke skor interne ako tu v diskusii
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Aug 2009 19:50

palo1973 napísal:-tuke a aj JK uz minule som vam chcel napisat,nebolo by lepsie kritizovat resp.ked si vsimnete nejake chyby stylisticke,ci gramaticke skor interne ako tu v diskusii

Preco? Admini fora nemaju pravo cokolvek tam menit a tiez sme "iba" citatelia. Pripomienky pisem do temy na to urcenej :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod w4444x 08 Aug 2009 20:35

buschleho frajerka zaraba viac ako buschle
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!