PokerTracker
Re: PokerTracker
Funguje diki moc!!!!
- Chlpo71
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
zdravím,
prosím viete mi niekto helfnúť kde si v PT3 v hud-e nastavím, aby mi na stoloch ukazovala aj o akú stats ide?
napr. v huge nastavim: hands, new line, preflop raise, new line, total agressivity
a vysledok aby bol:
HD: xx
PFR: xx
AG: xx
lebo mi ukazuje iba čísla a rád by som aj tým skratkám... ide to ? dik
prosím viete mi niekto helfnúť kde si v PT3 v hud-e nastavím, aby mi na stoloch ukazovala aj o akú stats ide?
napr. v huge nastavim: hands, new line, preflop raise, new line, total agressivity
a vysledok aby bol:
HD: xx
PFR: xx
AG: xx
lebo mi ukazuje iba čísla a rád by som aj tým skratkám... ide to ? dik
- W27
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Tam kde je farba vyber typu pisma atd. tak ak to rollnes dole je tam prefix a suffix ak si dobre pametam. Prefix znamena ze ak tam napises nieco zobrazi ti ho pred tym cislom. Napr. Prefix mas PFR : tak v hude sa Ti bude zobrazovat PFR : 18 a potom pojde dalsia statitika. Ak tam nemas nic napisane tak pred cislom sa Ti nic nezobrazi.
Suffix je teda znak za cislom.
Napr. pri handoch mas automaticky :
Prefix (
Suffix )
cize pri hre sa ti to zobrazuje ako (58) napr... Ak by si tam nemal ten suffix tak by sa ti to zobrazilo ako (58
Hadam som to vysvetlil dobre.
Suffix je teda znak za cislom.
Napr. pri handoch mas automaticky :
Prefix (
Suffix )
cize pri hre sa ti to zobrazuje ako (58) napr... Ak by si tam nemal ten suffix tak by sa ti to zobrazilo ako (58
Hadam som to vysvetlil dobre.
- Chlpo71
geniaalne dik
- W27
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
mohol by mi niekto poradit ake cisla si mam nastavit v pt3 pre DON 6 max turnaje?
AF
PFR
VPIP
Call PFR
pripadne poradte ktory ukazovatel je najlepsi pre don turnaje.
dakujem.
AF
PFR
VPIP
Call PFR
dakujem.
-
pakroc - Príspevky: 148
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
pakroc napísal:mohol by mi niekto poradit ake cisla si mam nastavit v pt3 pre DON 6 max turnaje?
AF
PFR
VPIP
Call PFR
dakujem.
potrebujes vediet, ci je hrac tight al. loose, preto Ti postaci VPIP/PFR. Neskor, ked budes mat dostatocne velku vzorku si mozes tieto stats nechat zobrazovat podla levelov.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Mam taky maly dotaz k poker trackeru 3. Na party pokry mam nastavene preffer seat a ked si pustim hud tak mam vsetky stats rozhadzane podla toho ako som sedel "povodne". Da sa to neako spravit? THX
- Marad13
- Založený: Aug 2007
Marad13 napísal:Mam taky maly dotaz k poker trackeru 3. Na party pokry mam nastavene preffer seat a ked si pustim hud tak mam vsetky stats rozhadzane podla toho ako som sedel "povodne". Da sa to neako spravit? THX
..musis zaskrtnut "adjust qualifying tables limits"
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:Marad13 napísal:Mam taky maly dotaz k poker trackeru 3. Na party pokry mam nastavene preffer seat a ked si pustim hud tak mam vsetky stats rozhadzane podla toho ako som sedel "povodne". Da sa to neako spravit? THX
..musis zaskrtnut "adjust qualifying tables limits"
THX!
- Marad13
- Založený: Aug 2007
Neviete mi niekto poradiť ako nastaviť PT3,aby mi to načitavalo handy?Hrám na P****Stars.
- Botso
- Založený: Apr 2009
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.