NoiQ Poker

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: NoiQ Poker

Odoslaťod Drobec37 25 Júl 2009 15:45

caute mam preištalovany windows a terza mi nejde naištalovat NoiQ poker softwer neviete čo sa stim da robit počas ištalacie mi napiše Download failed: download timed out
A troška to nechapem
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Drobec37 10 Aug 2009 17:22

som sem už stymto problemom pisal tak ešte raz už na druhom počitači mi nejde naištalovat NOIQ poker client piše mi : Download failed: download timed out a neviem čo stym nechapem to prečo to robi skuška som to znovus tiahnut a zase naištalovat ale mi to stale nejde ani na jednom počitači. TIež sa to niekomu stalo? neviete niekto poradit čo mam robit?
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod keso26 10 Aug 2009 18:56

dnes skusim na compe, na ktorom este NoIQ nebol instalovany a dam Ti vediet (cca o 2hodky)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Drobec37 10 Aug 2009 20:37

keso26 napísal:dnes skusim na compe, na ktorom este NoIQ nebol instalovany a dam Ti vediet (cca o 2hodky)

OK dik budem rad lebo som si najskor myslel že mi to blbne len na mojom pc ale teraz mam druhy a tiež mi piše tu istu chybu.
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod keso26 10 Aug 2009 21:02

Drobec37 napísal:
keso26 napísal:dnes skusim na compe, na ktorom este NoIQ nebol instalovany a dam Ti vediet (cca o 2hodky)

OK dik budem rad lebo som si najskor myslel že mi to blbne len na mojom pc ale teraz mam druhy a tiež mi piše tu istu chybu.

..u mna vsetko v pohode, pouzivam vistu a instalacku som stiahol firefox. Zozipoval som Ti ten subor co nevies stiahnut pocas instalacie a hodil na FTP. Link Ti poslem cez SS. Uloz ho do "NoiQpoker" adresara, ktory sa Ti vytvoril neuspesnou instalaciou, po instalacii sa odtial vymaze. Dufam, ze Ti to pojde :) ..daj vediet.
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod Drobec37 10 Aug 2009 21:33

keso26 napísal:
Drobec37 napísal:

..u mna vsetko v pohode, pouzivam vistu a instalacku som stiahol firefox. Zozipoval som Ti ten subor co nevies stiahnut pocas instalacie a hodil na FTP. Link Ti poslem cez SS. Uloz ho do "NoiQpoker" adresara, ktory sa Ti vytvoril neuspesnou instalaciou, po instalacii sa odtial vymaze. Dufam, ze Ti to pojde :) ..daj vediet.

Dakujem za radu ale vobec to nepomholo stale mi vypisuje to iste.
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod keso26 10 Aug 2009 21:46

Drobec37 napísal:Dakujem za radu ale vobec to nepomholo stale mi vypisuje to iste.

..tak potom uz netusim ako Ti pomoct, u mna to slape :unknown:
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod kelo1111 11 Aug 2009 13:33

Pls co je na tom pravdy, ze ak som depositoval cez visu a teraz chcem tak aj vyberat mi to poslu na mobneybookers ucet? Lebo nieco take mi splietala slecna na supporte,samozrejme neviem ci som dobre rozumel,lebo moja anglina je chaba:D
kelo1111

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

Odoslaťod gene303 11 Aug 2009 17:30

kelo1111 napísal:Pls co je na tom pravdy, ze ak som depositoval cez visu a teraz chcem tak aj vyberat mi to poslu na mobneybookers ucet? Lebo nieco take mi splietala slecna na supporte,samozrejme neviem ci som dobre rozumel,lebo moja anglina je chaba:D

Ono je to tak, ze ked si depositol cez VISU tak tolko isto musis aj withdrawnut cez VISU a az potom ti umoznia withdrawovat aj inde, ja som to tak robil, deposit 200 EUR cez VISU a ked som nahral dost tak som 200 EUR withdrawol cez VISU a zvysok som si poslal na bank account. Ak este nieco potrebujes pomoct tak napis ;)
gene303

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod kelo1111 11 Aug 2009 19:59

gene303 napísal:
kelo1111 napísal:Pls co je na tom pravdy, ze ak som depositoval cez visu a teraz chcem tak aj vyberat mi to poslu na mobneybookers ucet? Lebo nieco take mi splietala slecna na supporte,samozrejme neviem ci som dobre rozumel,lebo moja anglina je chaba:D

Ono je to tak, ze ked si depositol cez VISU tak tolko isto musis aj withdrawnut cez VISU a az potom ti umoznia withdrawovat aj inde, ja som to tak robil, deposit 200 EUR cez VISU a ked som nahral dost tak som 200 EUR withdrawol cez VISU a zvysok som si poslal na bank account. Ak este nieco potrebujes pomoct tak napis ;)

oni mi to automaticky poslali na MB som zistil a problem bude este v tom ze na mail ktory mam uvedeny v ich herni,ale MB mail mam iny..takze to poslali na MB account ktory ani neexstuje..kazali mi napisat na MB support tak som zvedavy ako sa to vyriesi:)
kelo1111

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!