TuKE napísal:1. 33 - Po mojom bete sme sa jednej fishky zbavili, po RR od súpera sme sa zbavili druhej. Hráme 1vs1. Ja chcem, aby tú flush zaplatil. Ja už nemám koho vyháňať, hráme HU. Ak má FD, tak mi je to jedno, aj tak to tam dostanem aj keby na turne prišla

To si vobec nepochopil. Ja som pisal, preco betujes tak malo. Kazdemu je jasne, ze tam nieco mas a ked callnu 3.50, tak callnu aj 5. Betnes viac a viac platia za draws a taktiez dostanes jednoduchsie stacky dnu, pricom nebudes musiet betovat/overbetovat pot. Prave betnutim viac maximalizujes value. Vobec si nemyslim, ze s vacsim betom strasne toho vela vyzenies. Vyzenies toho viac skor, ked sa budes snazit overbetnut river, ak chyti nieco solidnejsie alebo stratis value, ked budes naopak betovat menej do slabsie vybuildovaneho potu.
TuKE napísal:2. Páry nižšie ako 77 som začal na UTG na NL50 limpovať.
2A. Hľadám stoly, kde mám aspoň 2ks VPIP 30+ a tí neskladajú ak otvorím na UTG.
Proste na NL50 je omnoho menší rešpekt proti UTG open a nerád to hrám proti 2-3 súperom.
2B. Proti vhodným súperom to viem pekne overshipnúť na riveri a vyzerá to ako hnusný bluff

No s tymto ja urcite nesuhlasim, ale tak to sme si uz na ICQ napisali, ze ano - je to takto jednoduchsie, no ja si nemyslim, ze ziskovejsie

.
1) AA straca value v limpovanom pote proti vela hracom, zvysuju sa reverse implied odds a zistit, kedy by si uz mal naozaj zlozit proti hromade superov aj tak nebude lacne
2) je to lahko citatelne a nebalancovane
3) raisovanim PP je vzdy sanca, ze ziskas blindy alebo c-betom ziskas pot - najma pri fishkach, ktore hraju fit or fold
4) ak trafis set v raisovanom pote, podstatne lahsie idu stacky dnu a nemyslim si, ze vela z nich bude len tak callovat huge overbet na riveri
Ja na LA hram proti podstatne vacsiemu poctu priemerne horsich fishiek a vobec si nemyslim, ze limpovanie by stalo za to - zbytocne.
TuKE napísal:3. JJ - open na 2bb od 27/7 = väčšinou AXs/malý pocket proti čomu som na tomto flope ešte stále v pohode.
Problém tejto ruky je jedine ten river call. Pretože borec by s tým AA/KK už iba calldownoval po tom čo mu vsadím flop. Nikdy by sa neodvážil s AA/KK vsadiť ten river 10.
Ak by som zahodil river, tak je táto ruka úplne v pohode zahratá.
No to, ze moze mat vacsinou Ax/maly PP neznamena jednak, ze sa s tym nahrnie do 3bet potu (aj ked f3b neviem

) a uz vobec to neznamena, ze by si sa mal na tom flope stacknut, lebo jedna vec je, ze callne Tvoj c-bet s nejakym malym PP a druha vec je, ze sa bude snazit natlacit flop do AI - tam urcite nie si na flope stale v pohode.
TuKE napísal:5. 65s - kašlať na pozíciu, callujem 0.5 do 2.5 potu, 1:5 a je tam jeden plný stack.
No s tymi odds dajme tomu, ale ako vidiet mas velmi zlu poziciu v tej ruke a aj s nuts mas problemy, nehovoriac o nejakych draw. Callovat normalny raise je uz ale podla mna hlupost

.