PokerPortal Charity Challenge

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

PokerPortal Charity Challenge

Odoslaťod spax 17 Aug 2009 18:51

Zdravím,

vím, že se Vám to asi zdá divné, ale dostal jsem ideu, kt. bychom mohli jako PokerPortalisti spolecne naplnit.

Mnoho lidi si v pokeru dava ruzne challenge, uz jste ale videli challenge, pri ktere by se sjednotilo vice lidi? Ja jeste teda moc ne, pokud ovsem nepocitam GWR na PS a turnaj s 65k lidí atp. To ale odcházím od tématu.

Napadlo mě, že každý, kdo by chtěl, by se zúčastnil této challenge, kt. by probíhala následujícím způsobem. (nápad!)

Vložili bychom si, nebo vyhradili si na svém BR určitou částku. Např. 10-20$, kt. bychom každý den rozmnožovali. Dejme třeba tomu, že bychom si vyhradili start 1.9 a konec 31.9 s tím, že bychom hráli např. 5hodin týdně jen s tou určitou částkou (nemuseli bychom grindit, ale abychom každý za týden třeba odehráli 5hodin = za měsíc 20hod.) Klidně bychom se mohli domluvit na jiné době, to je už fuk, jde jen o nápad.

Tímto způsobem bychom vybudovali společný BR, který bychom všichni odeslali někomu pověřenému na účet, a tak bychom činili každý měsíc až do prosince, kdy bychom věnovali celý BR nějaké charitativní organizaci.

Aby byla motivace, můžeme se domluvit na nějaké boční čestné ceně pro člověka, který by přišpěl / vyhrál na účet charity nejvíce.
Odpověď na otázku, že i v pokeru se dá prohrávat už musíte hledat v sobě. Nikoho bych do toho nenutil, kdo by prohrál tento roll, nemusel by začínat třeba znova, je to jen na něm.

Nestanovuji tady pravidla ani podmínky, jen jsem přinesl nápad, u kterého bych byl VELICE RÁD, kdybyste ukázali, že jste dobří lidé a POMOHLI HO REALIZOVAT.

Nikoho do ničeho nenutím, je možné, že mě všichni pošlete do prdele, ale pokud byste měli zájem, byl bych velice rád - přispějte tipy, jak challenge vylepšit, upravit atp. Dík
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Re: PokerPortal Charity Challenge

Odoslaťod trikoza 17 Aug 2009 21:06

zaujimavy napad, myslim ze nieco podobne realizovali v minulosti aj clenovia ineho pokroveho fora

bol by som ochotny sa zapojit ak by sa tak urobili viaceri, bol by dany presny ucel zozbieranych penazi a skor ako hranie s urcitou ciastkou by jednoducho kazdy prispel kolko by bol ochotny, idealne ak by to bola nejaka cast jeho standartneho buy-inu na cash game sng a pod.
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod BarvyMAN 18 Aug 2009 00:34

120% in !!!

Super napad, vice takovych :-)
BarvyMAN

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod TuKE 18 Aug 2009 07:20

trikoza napísal:skor ako hranie s urcitou ciastkou by jednoducho kazdy prispel kolko by bol ochotny, idealne ak by to bola nejaka cast jeho standartneho buy-inu na cash game sng a pod.

+1
Príde mi zmysluplnejšie poslať BI/podľa uváženia ako zabíjať čas na nanolimitoch. Challange je fajn, ale pokiaľ má niekto poker ako živobytie, tak tých 20 hodín mesačne hrania nanolimits je EV-
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod DevilMayCry 18 Aug 2009 08:12

napad viac nez dobry.......ale suhlasim s tukem........co takto keby kazdy grindil na svojich limitoch a na konci spominaneho obdobia venoval co ja viem 5% z cisteho zisku ???
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod palo1973 18 Aug 2009 08:30

-ja by som skor navrhoval nejaky jednorazovy turnaj napr. pred vianocami,najlepsie keby tam aj herna pridala nieco(mozno aj pokerportal) a napr. by prvi traja brali rovnako a kazdy by vopred urcil komu da pripadnu vyhru,najlepsie by to bolo dat konkretnym ludom,ktori su v nudzi(urcite kazdy niekoho takeho pozna vo svojom okoli),nie nejakym organizaciam,kde sa potom polka penazi "strati"

-ja osobne by som to dal mojej zene,nutne by potrebovala este jednu 500 eurovu kabelku,ma len jednu chudinka :lol2:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod keso26 18 Aug 2009 09:21

velmi dobry napad, urcite sa pridam, ale chcelo by to doladit, pretoze 20USD ako vsetci vieme, sa bez stastia neda rozmnozit (tym chcem povedat, ze BM je nepouzitelny) a navyse je velka pravdepodobnost, ze peniaze skoncia u niekoho cudzieho. A preto mi napadlo, ze ked uz gamble, tak poriadny :-D

Ze by sme spravili napr. 20USD HU turnaj a vitaz by zastupoval nas vsetkych v jednom HU s buy-in vysokym podla vyhry. Alebo aby to nebolo az tak drsne, tak polovicka by uz bola urcena na dobry skutok a s druhou polovickou by sa slo hrat :)

alebo co by bolo este atraktivnejsie a uplne bez rizika, ak by sa challenge dohodol napr. na PS, tak by mohla proti nasmu vitazovi postavit jedneho zo svojich pro za nejaky play money stol. Ak by vyhral nas, tak by PS zdvojnasobila nase vyzbierane peniaze, ak by vyhral pro, tak by sa neudialo nic. Ale to je asi nerealizovatelne, ze ? :)

..tak nic, nejake dalsie napady ? :lol2:
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod palo1973 18 Aug 2009 09:33

-normalny turnaj,napr. 20 $ BI,ak bude 50 hracov bude tam 1000,nieco bude added,prvi piati zoberu po 200 euro a ked das nejakej rodine v nudzi pred vianocami 200 euro,myslim,ze sa dost potesia

-mam napr. suseda na slovensku,co pil jak svina,potom mu odisla zena a nechala mu 4 male deti !!!,chlap prestal zo dna na den s alkoholom a vychovava tie deti viac menej solidne,ale ma problem,ze ho vsetci poznaju ako alkaca a kedze je u nas 30 % nezamestnanost robotu mu nikto neda,tak chodi len po roznych brigadach,v lete na hriby,cucoriedky atd..,svokra mi robi v obchode a vravi,ze jeho bezny nakup na vikend:2 cele chleby,2l mlieka,1 maslo.......
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod admin 18 Aug 2009 09:48

Samozrejme som za, mozno by sme mohli spravit nejaky turnaj 10$+10$, 10$ do banku aby bolo o co hrat a 10$ z kazdeho buyinu niekomu posleme. Alebo aj hocijaky iny model, staci sa dohodnut...
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod Darthrider 18 Aug 2009 09:48

Na U***et je rozpracovany projekt charitativniho €20 turnaje, na kterem budou hrat spicky CZ (SK?) sceny. Byla i vybrana organizace, ktere se preda zaverecny sek a samozrejme added penize od U***et. Momentalne pouze resime to, jak vybrane penize prevest podle zakonu a dani na danou organizaci a hned pote vse spustime. Aby to bylo i hracsky zajimave, vsichni hraci, kteri se zucastni turnaje budou uvedeni na symbolickem seku, ktery organizaci predame a pro viteze mame samozrejme take motivujici odmeny.

Termin bude v zari/septembri
Darthrider

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Ďalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!