PokerPortal Charity Challenge

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: PokerPortal Charity Challenge

Odoslaťod admin 18 Aug 2009 09:53

Darthrider napísal:Na U***et je rozpracovany projekt charitativniho €20 turnaje, na kterem budou hrat spicky CZ (SK?) sceny. Byla i vybrana organizace, ktere se preda zaverecny sek a samozrejme added penize od U***et. Momentalne pouze resime to, jak vybrane penize prevest podle zakonu a dani na danou organizaci a hned pote vse spustime. Aby to bylo i hracsky zajimave, vsichni hraci, kteri se zucastni turnaje budou uvedeni na symbolickem seku, ktery organizaci predame a pro viteze mame samozrejme take motivujici odmeny.

Termin bude v zari/septembri

slachetne :good:, myslim ze ked spravime este jeden ako pokerportalovsky tak sa nikto nenahneva ;)

Co sa tyka zakonov a dani, tak to mozeme previest ako anonymny darca a myslim ze s tym nikto nebude mat problem...
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod Darthrider 18 Aug 2009 10:47

admin napísal:slachetne :good:, myslim ze ked spravime este jeden ako pokerportalovsky tak sa nikto nenahneva ;)

Co sa tyka zakonov a dani, tak to mozeme previest ako anonymny darca a myslim ze s tym nikto nebude mat problem...

Ucetni stranku jsme myslim uz vyresili, co se tyce PP turnaje, nemame nic proti, spis naopak. Na podrobnostech se urcite dohodneme..
Darthrider

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod 1zart1 18 Aug 2009 11:15

Darthrider napísal:
admin napísal:slachetne :good:, myslim ze ked spravime este jeden ako pokerportalovsky tak sa nikto nenahneva ;)

Ucetni stranku jsme myslim uz vyresili, co se tyce PP turnaje, nemame nic proti, spis naopak. Na podrobnostech se urcite dohodneme..

Charitativna organizacia...predpokladam, ze je to treti sektor. Prichadzam do styku s trteim sektorom vela vela rokov a som presvedceny, ze vacsia diera na peniaze ako treti sektor a samosprava neexistuje!!!! Priznavam, ze nie je mi jasne ktora diera je vacsia a kde sa robia vacsie svinstva. To pisem hlavne kvoli mladym aby nepadali hned na zadok ked pocuju pojem Charitativna oreganizacia.
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod APminer 18 Aug 2009 11:49

1zart1 napísal:
Darthrider napísal:

Charitativna organizacia...predpokladam, ze je to treti sektor. Prichadzam do styku s trteim sektorom vela vela rokov a som presvedceny, ze vacsia diera na peniaze ako treti sektor a samosprava neexistuje!!!! Priznavam, ze nie je mi jasne ktora diera je vacsia a kde sa robia vacsie svinstva. To pisem hlavne kvoli mladym aby nepadali hned na zadok ked pocuju pojem Charitativna oreganizacia.

nemam sice zkusenosti primo, ale musim dat za pravdu zartovi - podivejte se napriklad na vyrocni zpravu "akce kuře" a zjistite, že z vybranych 15 MIO šlo vic jak 9 MIO na platy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jsem za to pomahat, ale asi ne organizaci, ale primo nejake osobe, ktera potrebuje pomoc - elektricky vozik, ........ :good:
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod Darthrider 18 Aug 2009 12:43

Vybrané peníze nepůjdou žádné třetí straně nebo organizaci, ale přímo spolku "SPOLU Olomouc", který se stará o mentálně postižené. Na stole mám výroční zprávu, dělá tam kamarádka a vypíše nám konkrétně, na co šly vybrané peníze. Nebude to na platy, ty dává stát. Bude to použito na nákup speciálních pomůcek atd. Vše průhledné do poslední koruny.
Darthrider

Odoslaťod w4444x 18 Aug 2009 13:20

apmier potrebuje ele. vozik :))

a som za !
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod APminer 18 Aug 2009 13:47

Darthrider napísal:Vybrané peníze nepůjdou žádné třetí straně nebo organizaci, ale přímo spolku "SPOLU Olomouc", který se stará o mentálně postižené. Na stole mám výroční zprávu, dělá tam kamarádka a vypíše nám konkrétně, na co šly vybrané peníze. Nebude to na platy, ty dává stát. Bude to použito na nákup speciálních pomůcek atd. Vše průhledné do poslední koruny.

a jsme doma :lol2: dělá tam kamarádka ;)
Obrázok používateľa
APminer

Odoslaťod APminer 18 Aug 2009 13:49

w4444x napísal:apmier potrebuje ele. vozik :))

a som za !

+1 diky :poklona:
Obrázok používateľa
APminer

Odoslaťod trikoza 18 Aug 2009 13:55

APminer napísal:jsem za to pomahat, ale asi ne organizaci, ale primo nejake osobe, ktera potrebuje pomoc - elektricky vozik, ........ :good:

+1
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod Darthrider 18 Aug 2009 14:42

APminer napísal:
Darthrider napísal:Vybrané peníze nepůjdou žádné třetí straně nebo organizaci, ale přímo spolku "SPOLU Olomouc", který se stará o mentálně postižené. Na stole mám výroční zprávu, dělá tam kamarádka a vypíše nám konkrétně, na co šly vybrané peníze. Nebude to na platy, ty dává stát. Bude to použito na nákup speciálních pomůcek atd. Vše průhledné do poslední koruny.

a jsme doma :lol2: dělá tam kamarádka ;)

no to jsem přesně čekal že se někdo na tohle ozve a AP nezklamal ;)

to že tam dělá kamarádka je jen moje důvěra že dá ty peníze tam kde budou opravdu potřeba. Ale samozřejmě to není podmínka, může se najít jeden člověk, kterému se koupí něco. Nebráním se ničemu a kontakty taky jsou..

Třeba PokerGamers si adoptovali černocha a posílají mu nějaké drobné na studia atd..
Darthrider

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!