WPT Slovakia odštartovala za nízkej účasti
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: WPT Slovakia odštartovala za nízkej účasti
Bol som ju pozriet dnes, sympaticka a krasna zena s prijemnym prejavom pri stole. Dokonca sa na mna aj usmiala pocas prestavky
- crush0406
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
crush0406 napísal:Bol som ju pozriet dnes, sympaticka a krasna zena s prijemnym prejavom pri stole. Dokonca sa na mna aj usmiala pocas prestavky
..je naozaj velmi mila, vesela, priatelska a pohodova a to ako pri stole, tak aj mimo neho
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
KoPe napísal:Nieeeeeeeeee, ja som sa úplne tešil, že sa pojdem počas day 2 pozrieť na Vanessu a ona vypadla . Toto je aká smola......
Vanessa tu bude este zopar dni urcite. Hovorila nam, ze do Barcelony odchadza podla planu,, cize az na konci tyzdna. Mozno si zahra niektory zo side eventov. Takze pridte pozriet, oplati sa za nou cestovat aj z Bangladeze. Fakt mila, krasna, zhovorciva, priatelska a hlavne stale sa usmievajuca. Ved uvidite sami. Rozhovor s nou mame cely natoceny..... Aj ked pravdepodobne spravime len jeho slovny prepis, nech nam nezavidite ked sme ju pri rozlucke obimali
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
keso26 napísal:crush0406 napísal:Bol som ju pozriet dnes, sympaticka a krasna zena s prijemnym prejavom pri stole. Dokonca sa na mna aj usmiala pocas prestavky
..je naozaj velmi mila, vesela, priatelska a pohodova a to ako pri stole, tak aj mimo neho
Keso sa zalubil do Vanessky a w4444x do jej kamosky, pokial sa robil rozhovor tak ju balil... esteze sa teraz nabaluje pri cash game GL wax, hras o moje peniaze
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
ta uscast je prepadak, ked som sa dozvedel ze den 1a hralo len 37 !? hracov ani som sa neunuval z tatier do blavy, povodne som mal v plane hrat 1b den, aj som mal so sebou cely cas v tatrach cash kvoli statnemu sviatku, ale pri pocte hracov menej ako 100 to nema cenu. bohuzial. u mna z WPT prevlada sklamanie
- looserSR
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
ach jaj, GUS out, VANESSA out, dvaja ludia na ktorých som sa chcel ísť kuknúť počas day 2 , škoda no...
takže návšteva sa asi dokladá až na Final Table.
takže návšteva sa asi dokladá až na Final Table.
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
Ludia somrete vkuse. Najskor somrete, ze sa tu vkuse pise iba o online pokry a potom ked sa spravi akcia, podla mna nevidanych rozmeroch a priamo na pode Slovenska v BA, skoda ze nie v BB, tam je najblizsie z celeho Slovenska. Ale je jasne, ze na taky turnaj s ucastou hracov/hraciek ako Gus Hansen ci Vanessa Russo, ma BA podmienky asi bezkonkurencne, no a zase somrete. Ved si uvedomte, ze je to prvy turnaj takehoto druhu na Slovensku a sucasne sa hra aj vela inych vo svete turnajov, ktore maju svoju historiu, tak si myslim, ze to je vcelku dobre na zaciatok.
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.