trikoza´s road to bankrupt
Re: trikoza´s road to bankrupt
mantaci mate niekto MacBook? nejake skusenosti s nim? je vhodny na poker, ak sa k nemu pipoji externe dalsi monitor?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
myslim ze je dost problematicky, nie vsetky herne maju klienta ktory na tom funguje a hlavne na tom nejde pokertracker ani holdemmanager (toto je asi rok stara info, neviem ci sa medzitym nieco nezmenilo)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
trikoza napísal:mantaci mate niekto MacBook? nejake skusenosti s nim? je vhodny na poker, ak sa k nemu pipoji externe dalsi monitor?
externy monitor sa da pripojit, len na vacsinu monitorov treba specialny kabel. Na poker MacBook nieje idealny, ale nieje to ani nic hrozne.
Da sa tam bud nainstalovat Windows a pri hrani bezis ako na klasickom PC.
alebo ak chces hrat nativne na mac OSX tak podporovane herne su: F****Tilt, P****Stars, Pacific Poker, Hollywood Poker, Absolute Poker a par dalsich kde sa da hrat v prehliadaci.
Co sa tyka statistik HEM ani PT pre mac niesu a asi ani nebudu (macOSX ma inu architekturu ako Win), ale existuje nahrada poker copilot, ten vsak poskytuje len velmi zakladne a obmedzene cisla (oproti HEM/PT nic moc).
- ryldill
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
Myslím, že tam môžeš mať nainštalované oba systémy a vyberať medzi nimi. Stojí to nejaké peniaze, ak to chceš legal, ale dá sa to.
Mať nainštalovaný na MacBooku iba Win, to si radšej kúpiť nejaký normálny, výkonnejší laptop za tie prachy
Mať nainštalovaný na MacBooku iba Win, to si radšej kúpiť nejaký normálny, výkonnejší laptop za tie prachy
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
velke trapenie z minuleho mesiaca pokracuje a zacinam byt paradne nastvany pretoze to co sa mi pred ocami odohrava obcas naozaj nema obdobu
bohuzial musim opat zliezt (aj ked velmi nerad) na NL100 a najst stratenu hernu pohodu... ak sa to v dohladnej dobe neotoci, tak ma caka asi uz iba profesia.sk
tento mesiac zatial
bohuzial musim opat zliezt (aj ked velmi nerad) na NL100 a najst stratenu hernu pohodu... ak sa to v dohladnej dobe neotoci, tak ma caka asi uz iba profesia.sk
tento mesiac zatial
-
Ja by som to profesia.sk nevidel ako jedinu alternativu. Existuje napr. este job.sk a plno inych podobnych stranok
Juj, ale som vtipny...
Nic si z toho nerob, ja si poslednu dobu tiez pripadam ako pokerovy Fantozzi, ale zas ja som 1) fish a 2) to nie je moje zivobytie.
Hlavne , nech si co najskor opat v zelenych cislach.
Juj, ale som vtipny...
Nic si z toho nerob, ja si poslednu dobu tiez pripadam ako pokerovy Fantozzi, ale zas ja som 1) fish a 2) to nie je moje zivobytie.
Hlavne , nech si co najskor opat v zelenych cislach.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
13 dni, cez 50k ruk, uplny nolifer je zo mna, okrem pokru a chlastania snad nic ine nerobim...velky pad, navrat na NL100, takmer bustnutie online rollu (v jeden moment som mal pod 20BI na NL100), obrovske obrovske trapenie na NL100, potom sa to nejak urovnalo a tento vikend navrat na NL200 a pekny hotrun a dosiahnutie BE...
ufff...
ufff...
-
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
you vypli doomswitch, ze by som tento mesiac konecne zacal hrat ? ide sa grindit kym to zase nezapnu
btw trikoza, 50k ruk je uz celkom slusny rakeback takze do toho tesca predsa len nebudes musiet ist pracovat
btw trikoza, 50k ruk je uz celkom slusny rakeback takze do toho tesca predsa len nebudes musiet ist pracovat
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.