No chlapci túto ruku som sem postol preto, lebo keď som videl pri showdowne súperovu ruku bol som totálne zaskočený a preto som chcel vedieť, že či iba ja som tú situáciu zla odhadol alebo bol súper aj pre iných ľudí nečitateľný. A potvrdilo sa mi to
. Skoro nikto neodhadol situáciu správne.
Išlo mi hlavne o to, že ja som si po celý čas myslel, že som lepší ako súper. toto boli moje myšlienky počas hry. Súper hrá cca 9% rúk. (77+,AJo+,ATs+, KQo, KTs+, QJs)
AA,KK,QQ,JJ, AKs, som hned pred flopom vylúčil, lebo som usúdil že to by súper 3betoval. V hre ostáva (TT,99, 88, 77, AQ, AJ, AT, KQ, KJ, KT). Na flope jeho call môjho 3betu vylučuje z jeho range KT,KQ, AT, AQ)
Takže teraz som ho tipol na horšie J (KJ, QJ) , ale nevylúčil som ani TT,99,88, 77 pre prípad, že mi neuveril. V každom prípade celý jeho range porážam, až na 77. Betujem turn for value a tu som bol presvedčený, že súper má horšie J ,(TT, 99, 88 som už vylúčil z jeho range). ostáva iba KJ, QJ, 77, kde som mu pocket 7s neuveril. Na river prichádza pre mna súper karta (ktorá ma vlastne zachránila) a tak znova bet aby mi horšie ruky zaplatili, súper insta call. A borec otáča
QQDalo sa to nejak prečítať, že som pozadu ??? Potrebujem poradiť, či som mal zvoliť nejakú inú líniu hry alebo jednoducho (ak by neprišlo eso na river) mám v takýchto spotoch predurčené ísť -1BI dole ????? Pravdupovediac dosť ma to hnevá, že som bol celý čas pozadu a na river som súpera suckoutol, a práve takýmto chybám sa chcem naučiť predchádzať. Takže čakám kritiku, rady, tipy...
PS: Gratulujem ferkan-ovi , ktorý správne odhadol súperovu ruku.