Hand Reading Quiz

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: Hand Reading Quiz

Odoslaťod yegon 02 Sep 2009 17:55

7castle napísal:Yegon co je RNB neni to ani v urbandictionary.com :shock:

lol si delas prdel?

RNB = rythm and blues
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod mr_kaktus 02 Sep 2009 18:34

yegon napísal:
7castle napísal:Yegon co je RNB neni to ani v urbandictionary.com :shock:

lol si delas prdel?

RNB = rythm and blues

inac to RNB zmiatlo aj mna :) viem ze je to skratka pre rhytm and blues len som si myslel ze to uz nadobudlo aj nejaky iny vyznam :) a nechcel som vyzerat ako dement ze sa budem pytat :) dakujem 7castle ze za mna urobil spinavu robotu :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod brano172 02 Sep 2009 18:39

Nerád vysvetľujem vtipy, ale RNB preto, lebo josipjs namiesto fancy napísal funky.
brano172

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 02 Sep 2009 19:06

brano172 napísal:Nerád vysvetľujem vtipy, ale RNB preto, lebo josipjs namiesto fancy napísal funky.

:good: uz som sa obaval ze ostanem nepochopeny :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod 7castle 02 Sep 2009 19:07

Muhehe tak toto som zabil. :lol2:

Wp yegon.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod keso26 02 Sep 2009 19:41

7castle napísal:Mal 77 samozrejme.

Keso Hero je AI zrataj si to este raz.

..a mas Ty pravdu, som to nejak cudne poratal :) ..77 ale imo nema, to bude nejaka total haluz ako ked mne dnes 10/6 f3b 90% volal 3bet so 78o a flopol str8 :) ..som kukal jak zaba s prachu, ze wtf ?
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod josipjs 02 Sep 2009 19:55

brano172 napísal:Nerád vysvetľujem vtipy, ale RNB preto, lebo josipjs namiesto fancy napísal funky.

jj :) som si to uvedomil hned ako som to dal odoslat :D prave som pocuval :D ale pobavil som sa na Yegonovou odpovedou
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod KoPe 02 Sep 2009 23:54

No chlapci túto ruku som sem postol preto, lebo keď som videl pri showdowne súperovu ruku bol som totálne zaskočený a preto som chcel vedieť, že či iba ja som tú situáciu zla odhadol alebo bol súper aj pre iných ľudí nečitateľný. A potvrdilo sa mi to :D . Skoro nikto neodhadol situáciu správne.

Išlo mi hlavne o to, že ja som si po celý čas myslel, že som lepší ako súper. toto boli moje myšlienky počas hry. Súper hrá cca 9% rúk. (77+,AJo+,ATs+, KQo, KTs+, QJs)
AA,KK,QQ,JJ, AKs, som hned pred flopom vylúčil, lebo som usúdil že to by súper 3betoval. V hre ostáva (TT,99, 88, 77, AQ, AJ, AT, KQ, KJ, KT). Na flope jeho call môjho 3betu vylučuje z jeho range KT,KQ, AT, AQ)
Takže teraz som ho tipol na horšie J (KJ, QJ) , ale nevylúčil som ani TT,99,88, 77 pre prípad, že mi neuveril. V každom prípade celý jeho range porážam, až na 77. Betujem turn for value a tu som bol presvedčený, že súper má horšie J ,(TT, 99, 88 som už vylúčil z jeho range). ostáva iba KJ, QJ, 77, kde som mu pocket 7s neuveril. Na river prichádza pre mna súper karta (ktorá ma vlastne zachránila) a tak znova bet aby mi horšie ruky zaplatili, súper insta call. A borec otáča QQ
Dalo sa to nejak prečítať, že som pozadu ??? Potrebujem poradiť, či som mal zvoliť nejakú inú líniu hry alebo jednoducho (ak by neprišlo eso na river) mám v takýchto spotoch predurčené ísť -1BI dole ????? Pravdupovediac dosť ma to hnevá, že som bol celý čas pozadu a na river som súpera suckoutol, a práve takýmto chybám sa chcem naučiť predchádzať. Takže čakám kritiku, rady, tipy...

PS: Gratulujem ferkan-ovi , ktorý správne odhadol súperovu ruku. :poklona:
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod brano172 03 Sep 2009 09:38

Môj pohľad SNG hráča.
Podľa mňa si na začiatku zle určil jeho range. Súper hrá 9% rúk, ale to neznamená, že to je iba top 9% rúk podľa pokerstove. Proti UTG openu tu budú v jeho range skôr pocket pairs a suited connectors. Ruky typu KT+ a AT+ sa mi práveže zdajú dosť málo pravdepodobné. Taktiež 3-betuje iba 1% rúk (aj keď vzorka je malá). Takže z jeho range nemôžeš vylúčiť ani JJ (a ani QQ :) ).

Keď ti na flope takýto nit callne 3-bet, tak to IMO skôr vyzerá na flopnutý set ako na TP s horším kickerom.
brano172

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ferkan 03 Sep 2009 09:53

wooooooow a co som vyhral ???
Ako brano napisal kedze 3betuje 1% ruk tak to QQ bolo docela real, ked si ho check/raisol na flope tak sa ako spravny nit rozhodol to iba odcallovat do konca :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 38 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!