LOCAT3ROV BLOG-A.K.A fish in ,,high stakes,,

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: LOCAT3ROV BLOG-A.K.A fish in ,,high stakes,,

Odoslaťod tucniak 19 Sep 2009 09:40

ja sa snazim len naznacit, ze ked mi neznamy hrac donkdne hentak, tak ten TP radsej na turne polozim a najdem si nanho lepsi spot resp pockam, ci takto hra castejsie a potom si ho odchytim.
Casto mi to neda ale v prvom kontakte s takou play od neznameho hraca proste nikdy nevies a nechat mu tam stack ked hoci aj trafi svoje 2pair s 28o nie je zrovna ideal
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 19 Sep 2009 12:50

KQ - ja by som ten turn overbet bez readov necalloval. Ked netusis, co jeho donky znamenaju, tak mozes jeho donk aj tak polojemne raisnut s TP na flope. Ak 3betne, tak mas v pohode fold bez readov. Ak callne a checkne turn, tak mozes check behind a na riveri callnes bud jeho pomensi donk alebo po jeho checku i tam mas easy value bet. Aspon sa vyhnes moznej velkej chybe calldownu bez readov. Raise urobi ruku o nieco prehladnejsou okrem ineho.

ATo - otvarat to UTG s fishkami na stole, kde jedna je na blindoch je uplne ale uplne ok. Calluju s hromadou dominovanych ruk. Keby to bol stol plny dobrych hracov, tak je to rozdiel.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod LOCAT3R 19 Sep 2009 13:49

ok presvedčili ste ma ,že to KQo bola chyba :wall:
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 19 Sep 2009 15:12

Njn, to KQo bola od turnu chyba, pretoze sice tam ma value range znacne uzky, ale co bude donkovat na flope a donk overbet 2x pot na turne a porazas to, tak toho je znacne menej. Ak takto hra nejake FD alebo TP, tak si to zapis a potom ho vyownis a ziskas prachy lahko s5 :).

A ta tretia ruka - AK, tak to bolo naozaj zbytocne spewy. Vobec si nemyslim, ze sa to na micro stakes robi s airom a Ty nemas ziadnu fold equity a tak maximalne 25% equity na trafenie lepsej ruky.

Session graf v HEM ziskas tak, ze pojdes do zalozky Sessions, kliknes na danu session pravym tlacitkom, kliknes na tu Update polozku a vsetky tie casove filtre Ti nastavi na dany cas vratane grafu.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod LOCAT3R 19 Sep 2009 15:32

dzejkej napísal:Njn, to KQo bola od turnu chyba, pretoze sice tam ma value range znacne uzky, ale co bude donkovat na flope a donk overbet 2x pot na turne a porazas to, tak toho je znacne menej. Ak takto hra nejake FD alebo TP, tak si to zapis a potom ho vyownis a ziskas prachy lahko s5 :).

nj note je zapísaná ,btw len pre zaujímavosť mal A5s :lol2:

dzejkej napísal:A ta tretia ruka - AK, tak to bolo naozaj zbytocne spewy. Vobec si nemyslim, ze sa to na micro stakes robi s airom a Ty nemas ziadnu fold equity a tak maximalne 25% equity na trafenie lepsej ruky.

jj tam som nad tú ruku napísal ,že tieto spewy moves nie sú na NL5 potrebné
btw štandardne takéto veci nerobím ,len som hral dlhšej dobe a mal som agresívnejšiu náladu :o
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Odoslaťod LOCAT3R 20 Sep 2009 19:43

včerajšia session prebiehala celkom ok ,až na pár spotov kedy som sa nevyhnul hlúpostiam napr c/r s AKo v 3b spote :wall: ,ale mal som pocit ,že to o niečo lepšie ,ako minulú session kedy som tých chýb urobil podstatne viac

wtf?

Poker Stars $5.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 290388
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (BB): $5.77
UTG: $5.35-44/0/1.1
MP: $1.95
CO: $5.44-38/2/0.8
BTN: $5.45
SB: $7.35-48/2/1.1

Pre Flop: ($0.07) Hero is BB with 6 :spade: 2 :spade:
UTG calls $0.05, MP calls $0.05, CO calls $0.05, 1 fold, SB calls $0.03, Hero checks

Flop: ($0.25) 8 :spade: 2 :club: 6 :heart: (5 players)
SB checks, Hero bets $0.20, UTG calls $0.20, MP folds, CO calls $0.20, SB calls $0.20

Turn: ($1.05) K :spade: (4 players)
SB checks, [color=red]Hero ?? b/f?
a oneee tak graf aj s AIEV ok? alebo úplne fishy?
Prílohy
graf NL5 stars.jpg
graf NL5 stars.jpg (71.41 ) Zobrazená 1977 krát
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Odoslaťod dzejkej 20 Sep 2009 20:58

Turn jasny bet a ak tam niekto z tych pasivnych hracov bude tuzit v limpovanom multiway pote hrat o stacky, tak fold :).

Dobre vidim? Sa pytas, ci je graf za session ok aleabo fishy :)? Myslim, ze viac pomahaju staty a vacsia vzorka by bola fajn.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod LOCAT3R 20 Sep 2009 21:02

dzejkej napísal:
Dobre vidim? Sa pytas, ci je graf za session ok aleabo fishy :)? Myslim, ze viac pomahaju staty a vacsia vzorka by bola fajn.

ja som myslel skôr akým smerom by sa dlhodobo mala uberať AIEV krivka ,či je toto ok alebo nie ,obv ,že ten vzorok je mikroskopický a relevatný vzorok nemám pretože na NL5 som odohral zatiaľ 10k hands :lol2:
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Odoslaťod dzejkej 20 Sep 2009 21:09

Neovplyvnis ako sa bude uberat AI EV krivka, takze je to nepodstatne riesit. Ak je nad profitom, tak to znamena, ze v all-in situaciach si si viedol horsie ako by si z dlhodobeho hladiska mal a opacne. Viac o Tvojej hre vypovedaju staty a toto Ti moze byt dost ukradnute. Ono Ta krivka skor sluzi na to, aby si sa mohol stazovat, ked sa Ti nebude darit v all-inoch a potom sa Ti mozno ulavi ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod LOCAT3R 20 Sep 2009 21:18

dzejkej napísal: Ono Ta krivka skor sluzi na to, aby si sa mohol stazovat, ked sa Ti nebude darit v all-inoch a potom sa Ti mozno ulavi ;).

aha ,tak už rozumiem prečo na každom fóre hovoria ,že ich AIEV krivka je dosť na hovno :D
Obrázok používateľa
LOCAT3R

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!