WolfiK blog
Re: Wolfov blog
No este tam mozes pridat flopnute sety a runner runners quads, co je 8 kombinacii. Taktiez 48 a 68, co je 12 kombinacii. Ak to posladas, tak to mas 48 kombinacii, co nas porazaju. 32 kombinacii porazame my. Split je 6 kombinacii.
Samozrejme nepocitame random 8x floaty (co je prave tento pripad, ale s takymi hlupostami sa tazko pocita), davame mu superwide preflop range s totalnym trashom a este pocitame s tym, ze aj flopnute monstre hra takto zvlastne .. A stale je to call (tesny) .
Nema to nijak uzasnu vypovednu hodnotu, ale tak aspon sme si precvicili pocitanie, vsakze?
Samozrejme nepocitame random 8x floaty (co je prave tento pripad, ale s takymi hlupostami sa tazko pocita), davame mu superwide preflop range s totalnym trashom a este pocitame s tym, ze aj flopnute monstre hra takto zvlastne .. A stale je to call (tesny) .
Nema to nijak uzasnu vypovednu hodnotu, ale tak aspon sme si precvicili pocitanie, vsakze?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ale predsa je tesny ale sa mu cudujem ze co nedal AI este sme boli krasne deep a ked mal middle pair tak hral AI zvlastne no
dnesna session no neviem ako mam hrat ale v trende pokracujem dnes len -1.5 BI
cela session sa motam okolo BE uz uz ze sa nato vytoto....
a zrazu dsotanem AQ na CO borec s MP raisuje ja squze ci ako sa to pise on call
flop Axx tam to natlacime do AI on ukaze K3 mal flush draw turn 3 river K
borec 50/18 AF 3 70 hands
mal som paradne stole dobre len nic som nemohol poriadne hitnu ... tento mesiac -41 wp EV krivka je cca -5 este ze pride bonus 50
nic otoci sa to
asi by som mal prestat
dnesna session no neviem ako mam hrat ale v trende pokracujem dnes len -1.5 BI
cela session sa motam okolo BE uz uz ze sa nato vytoto....
flop Axx tam to natlacime do AI on ukaze K3 mal flush draw turn 3 river K
borec 50/18 AF 3 70 hands
mal som paradne stole dobre len nic som nemohol poriadne hitnu ... tento mesiac -41 wp EV krivka je cca -5 este ze pride bonus 50
nic otoci sa to
asi by som mal prestat
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
WolfiKxx napísal:
no squeeze by to bol,ak by ešte jeden/viacerí hráči pred tebou dorovnali raise takto to bol 3b
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
pardon zle som to popisal ja som bol na BTN tak a na CO jeden za nim callnul
-
WolfiKxx napísal:ale predsa je tesny
Nehnevaj ma ! Pocitame tam s nonsens rukami ako 84o a s tym, ze ziadne flopnute monstre Ta nikde neraisnu. Ako default povazujem na tomto boarde proti nie dobre znamemu superovi ten call za podstatne ziskovejsi a taktiez mas moznost ziskat read.
EDIT: Tak bud vdacny za analyzu. LOCAT3R a ja Ti posleme cisla uctov cez sukromnu spravu .
LOCAT3R ma pravdu. Squeeze je po tom ako niekto raisne a niekto dalsi coldcallne raise. Toto bol 3bet.
-
dzejkej napísal:
LOCAT3R ma pravdu
Skúsim podľa horseyho : Milý denníček je 29.09 2009 18:47 GTM+1(alebo 0 nwm teraz ) a dzejkej so mnou prvý krát súhlasí len škoda,že v dosť basic veci
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
LOCAT3R napísal:dzejkej napísal:
LOCAT3R ma pravdu
Skúsim podľa horseyho : Milý denníček je 29.09 2009 18:47 GTM+1(alebo 0 nwm teraz ) a dzejkej so mnou prvý krát súhlasí len škoda,že v dosť basic veci
Minat si miesto v dennicku na take hluposti, pfff .
Moja jedina vec v dennicku je, ked so mnou suhlasil KRANTZ - to je, bohuzial, znacny rozdiel .
-
jj tam kus vyssie som sa opravil viem co je Squeeze
jasne som vdacny za analyzu vela som sa tu naucil vdaka PP
tilt controle som sa tu naucil i ked sem tam mam este chvilky. Napr este ako brat poker ze nebrat ho s kratkodobeho hladiska atd atd...
keby ze tuto stranku nepoznam tak po swingu 10 BI by som si myslel ze som asi Debil
teraz som v nadeji ze to je len variance ,
nieco som zabudol ...ahaaaaaa tie cisla uctov
jasne som vdacny za analyzu vela som sa tu naucil vdaka PP
tilt controle som sa tu naucil i ked sem tam mam este chvilky. Napr este ako brat poker ze nebrat ho s kratkodobeho hladiska atd atd...
keby ze tuto stranku nepoznam tak po swingu 10 BI by som si myslel ze som asi Debil
teraz som v nadeji ze to je len variance ,
nieco som zabudol ...ahaaaaaa tie cisla uctov
-
WolfiKxx napísal: keby ze tuto stranku nepoznam tak po swingu 10 BI by som si myslel ze som asi Debil
teraz som v nadeji ze to je len variance
No ja sa v obdobi takej krizy pekne pozriem na DC forum alebo 2+2 forum a precitam si ako mali fakt velki borci za zivot 30+ BI swingy a poviem si, ze to nie je najhorsie, ze to ma vsetko iba caka .
Hlavne je co najviac sa snazit nepomahat downswingu tiltom a chybami a je to vsetko ok. Aj tak nam o chvilu zakazu poker a budeme kludni, no nie?
-
veru hlavne zabudnut na stratu a nedobiehat ju silou mocou rychlo
tak tak ked sa nedari treba sa pozriet na druhych ako tiekli 30 BI
ako sa hovori ze najvacsia radost Slovakov je skodoradost
dzejkej napísal:No ja sa v obdobi takej krizy pekne pozriem na DC forum alebo 2+2 forum a precitam si ako mali fakt velki borci za zivot 30+ BI swingy a poviem si, ze to nie je najhorsie, ze to ma vsetko iba caka .
tak tak ked sa nedari treba sa pozriet na druhych ako tiekli 30 BI
ako sa hovori ze najvacsia radost Slovakov je skodoradost
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.