Mayday napísal:pocuj a teraz mi vysvetli, co ja robim na nl100 ked ty sa haluzis na nl50??
No Ty si na NL100, lebo chces byt a mas na BR, nie
? Ja som vyberal peniaze par mesiacov dozadu, v juli som kvoli BR musel zacat na NL10-NL20 (
) a kvoli septembri znacne pod EV este NL100 potrva tak 2 mesiace pri mojom tempe
.
Mayday napísal:velmi pekna analyza, tento sposob zmyslania zatial moc nemam zmaknuty, musim na tom popracovat. inac ak spravne rozumiem tvojej analyze, tak pri zadanych parametroch je 4bet ziskovy s QQ aj JJ?
No tento sposob zmyslania asi nema zmaknuty nikto, lebo takto sa zmyslat neda. Len si to ako DU vypocitas a potom Ti budu podobne situacie o nieco jasnejsie. Samozrejme su tu problemy - jednak tam mozem mat chyby a taktiez tie ranges su naozaj iba nastrel a lisi sa to ako BTN vnima MP, ako vnimaju Teba a tak
. Vymen MP za fishku a daj sebe aggro imidz a rozmyslajuci BTN reg si bude mysliet, ze vies, ze izoluje light a mas tam veeelmi wide range a zrazu je JJ hyperpremium ruka
.
A 4bet je ziskovy s oboma, ale tak to JJ je trosku meh. Ak je BTN jasne, ze si znacne tight a ma disciplinu zahodit pripadne JJ a AK, tak uz to nie je 4bet - to AK tam proste nesmie foldovat
. V tej situacii je najsamdolezite ako Ta vnima BTN.