Podávanie
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Podávanie
v konecnom dosledku je to cele postavene na tom ze si ako odbornik myslis ze stavkova kancelaria dala nespravny kurz a oplati sa ti na ten ktory zapas stavit lebo je to ziskove nie?
tym padom musis byt lepsi ako typkovia co v stavkovkach stanovuju kurzy
predpokladam ze viac casu studiu ako oni nevenujes, hlavne ked tam to asi nerobi jeden clovek ale viacero
tym padom bud musis byt sakra lepsi nez oni alebo si najst sakra zlu stavkovu kancelariu ktora sa kurzami stale netriafa
predpokladam ze viac casu studiu ako oni nevenujes, hlavne ked tam to asi nerobi jeden clovek ale viacero
tym padom bud musis byt sakra lepsi nez oni alebo si najst sakra zlu stavkovu kancelariu ktora sa kurzami stale netriafa
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
dzejkej napísal:palo1973 napísal:-JK napisat a zabehnut podat to mozes za 20 korun,ale ked davas 1000 e plus na tiket tak si uz musis nieco prestudovat o danom zapase/zapasoch
Taktiez ked hras poker, tak musis nieco prestudovat snad, nie? Pocitas do svojho hourly rate pozrete videa, navstivene coachingy a analyzovane ruky?
Pri betovani studujes na inej urovni ako pri pokri, ale v oboch pripadoch treba aj co-to nastudovat, aby si zarabal .
-no to nepocitas,ale v podstate by si mal,bolo by to asi zlozite,ale dalo by sa to,v rozhovore s nejakym pro som cital,ze cca 50% casu venuje hre samotnej a zvysok analyze,studiu atd,cize u neho horly rate z trackera deleno dva by dostal skutocny hodinovy zarobok
EDIT.a potom by zistil mozno,ze v tescu zarobi viac
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:EDIT.a potom by zistil mozno,ze v tescu zarobi viac
No ak by sa pocitalo aj studium, tak ja v tescu zarobim urcite viac .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
yegon napísal:v konecnom dosledku je to cele postavene na tom ze si ako odbornik myslis ze stavkova kancelaria dala nespravny kurz a oplati sa ti na ten ktory zapas stavit lebo je to ziskove nie?
neni zas az taky problem byt lepsi ako oni... problem je v tom ze uz si na tych lepsich davaju sakra pozor.
edit: ta zla stavkovka bola, teda asi stale aj je nike. ale uz neberu objem. aj tipsport bol velmi dobry, ale tiez uz neberu.
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
dzejkej napísal:rastik napísal:hourly rate zratanu nemam, vypocitas to lahko - rocny zisk / 365*24 =
No tak ale na porovnavanie s pokrom by si tak musel pocitat aj pokrovu hourly rate a tvarit sa, ze stavkovanie i hranie pokru robis 24h denne . Pri stavkovani by sa to malo asi pocitat, kym to napises a zabehnes to podat .rastik napísal:nesuhlasim s tym ze v tipovani ti ide len 2-3 roky a potom vsetko prehras. ak by nike vydrzalo este nejaky cas, tak skoncim na dochodku. je to ale psychicky narocne, v zlej serii za tyzden pustis 10% BR ako nic a taka zla seria moze trvat aj 2-3 tyzdne aj dlhsie.
No tak toto ma s poker downswingami dost vela spolocneho ako citam . Len tam moze ist 10% BR dole za par minut, aj ked dodrziavas BR managemenet .
ano az na to ze v tipovani musis cakat na dobry zapas za dobry kurz. v pokri to mozes nahrat naspat hned.
- rastik
-no ja som bol svojho casu dost prekvapeny ked mi najvacsia stavkova kancelaria na slov.nechcela zobrat tiket za 100 tis sk s kurzom 1,3,nakoniec mi dovolili len 50k
-
rastik napísal:ano az na to ze v tipovani musis cakat na dobry zapas za dobry kurz. v pokri to mozes nahrat naspat hned.
Tak ja neviem, ja v pokri cakam na dobre stoly, inak na tom zrovna moc netrhnem . Ale tak v mojej sucasnej herni je to 24/7, takze vlastne pravda .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
palo1973 napísal:-no ja som bol svojho casu dost prekvapeny ked mi najvacsia stavkova kancelaria na slov.nechcela zobrat tiket za 100 tis sk s kurzom 1,3,nakoniec mi dovolili len 50k
kedy to bolo a bol ten kurz value? dneska ak mas dobry zapas co sa oplati podat mas to problem pretlacit aj za 100eur na pobocke. mne nechcu brat ani 6-kombinacie po 100, preto na to v podstate kaslem. velka skoda ze zlate casy v tipovani som nezazil (ratam tak do 1999-2000 ze boli), ale zacal som az na zaciatku roku 2007, ale vdaka aj za to, skoda ze to este nejaky ten rocik nevydrzalo.
- rastik
dzejkej napísal:rastik napísal:ano az na to ze v tipovani musis cakat na dobry zapas za dobry kurz. v pokri to mozes nahrat naspat hned.
Tak ja neviem, ja v pokri cakam na dobre stoly, inak na tom zrovna moc netrhnem . Ale tak v mojej sucasnej herni je to 24/7, takze vlastne pravda .
ak hras do NL200-400 tak v kazdej vacsej herni to mas v podstate 24/7. ak si samozrejme dobry (ja nie som, ale snad budem niekedy). ked dobry nie si, tak bud treba makat na sebe, alebo skusit to tesco v tipovani musis pockat a ked aj pockas este stale to neznamena ze to vyjde... cize musis cakat znovu atd. a to ze to niekedy nevyjde aj 5-10-20x za sebou je 100% iste (to len "profici" po forach vyhravaju stale lebo maju "system"). napr. od 25.8.09 nepoznam vela ludi co to robia seriozne a su v zisku za to obdobie, lebo proste nejde. aj ked za posledne 3 tyzdne sa to mozno uz zmenilo, lebo to sa s tym zase nebabrem ja.
- rastik
-rastik neviem presne kedy,ale okolo roku 2000,dal som vtedy 5 zapasov na MS v hadzanej zien,bola tam 5 kombinacia,jediny zapas s dobrym kurzom bol Dansko-Cina 1,2 a ostatne len koli kombinacii s kurzami okolo 1,03,to boli take zapasy proti exotom ktore koncili 20 golovymi rozdielmi
-a v tom case si pamatam aj zapas LM bayern-kyjev,tam som vsadil tiez vela plus dva zapasy k tomu,juve vyhral tusim 7:0 a este niekto 5:0 a bayernu vymysleli asi v 10 min. 11ku,makay premenil a potom 80 minut trapenia,nehrali nic,nemali ani jednu sancu a v nadstavenom case chytil kahn tutovku.....
-no ja si pamatam toho aj viac,zac.90 tych rokov som poznal v bb viacerych tiperov,ktori tipovali denne za 100k plus,okrem ineho tam chodil aj jeden z najznamejsich tiperov slovenska,je aj medialne znamy,prave preto som sa o par rokov neskor divil,ze mi nechcu zobrat 30-50 k na tiket
-a v tom case si pamatam aj zapas LM bayern-kyjev,tam som vsadil tiez vela plus dva zapasy k tomu,juve vyhral tusim 7:0 a este niekto 5:0 a bayernu vymysleli asi v 10 min. 11ku,makay premenil a potom 80 minut trapenia,nehrali nic,nemali ani jednu sancu a v nadstavenom case chytil kahn tutovku.....
-no ja si pamatam toho aj viac,zac.90 tych rokov som poznal v bb viacerych tiperov,ktori tipovali denne za 100k plus,okrem ineho tam chodil aj jeden z najznamejsich tiperov slovenska,je aj medialne znamy,prave preto som sa o par rokov neskor divil,ze mi nechcu zobrat 30-50 k na tiket
-
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.