2 Months 2 Million
Re: 2 Months 2 Million
aha takze ked durrr betuje 100k s pure air a niekdo da call tak nehra automaticky dobre? ... skuor by som povedal ze mu nevysli tahy ... ktore su inokedy alebo v long rune preneho plusove .. kedze hra profesionalne uz od roku 2000 nemyslim ze by aj jeho C game bol total fishy
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
MiskoKvo napísal:aha takze ked durrr betuje 100k s pure air a niekdo da call tak nehra automaticky dobre?
Nie, ale ked mu super calldowne s tretim parom velky pot, on ma sialeny image a stale pokracuje v divokej hre a bluffovani a ani po dalsich calldownoch nie je schopny sa adjustnut, zamysliet a prestat tak blbnut, tak dobre nehra.
EDIT: samozrejme je to zostrihane, ale nic ine ako hodnotit odvysielanu cast ich HU zapasu mi nezostava.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
nooo ja som si o viffovi precital kade co na nete a je tam ze ma velmo rad party v las vegas taakze mozno prave z jednej takej dosiel ked hentak hral ... tiez som bol prekvapeny ale podobnu hru ukazoval aj v poker after dark... dost sa snazil blufom ziskavat poty
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
MiskoKvo napísal:nooo ja som si o viffovi precital kade co na nete a je tam ze ma velmo rad party v las vegas taakze mozno prave z jednej takej dosiel ked hentak hral ... tiez som bol prekvapeny ale podobnu hru ukazoval aj v poker after dark... dost sa snazil blufom ziskavat poty
No je to samozrejme mozne . Kazdopadne ma to prekvapilo a ten spam v chate, co predviedol na konci, asi tiez napoveda, ze evidentne sa mu nedarilo hrat s cistou myslou .
-
-
1K ruk a 340K profit
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Cas na novy 2M2MM . Stahujte/uploadujte/linkujte o106 .
-
zatial nikde nic, t.j. kde nic - tu nic
- JuDeC
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
neviem ako to povedat ale 9 velke sklamanie
- tomique
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.