Slovensko vs. Cesko-zapas desatrocia

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Slovensko vs. Cesko-zapas desatrocia

Odoslaťod emjayko 15 Okt 2009 21:24

pegas1975x napísal:...

nechapem preco maju ludia tendenciu odsudzovat nekoho kto ma iny nazor... je to prizemne...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod palo1973 15 Okt 2009 21:31

-emjayko stale opakujes dookola o zasluzenosti,futbal sa hra na vysledok,nie na krasu,boli greci zasluzene majstri europy?dostala sa vlani barca zasluzene cez chelsu v semifinale?boli nemci zasluzene majstri sveta v 54-tom,ked madari vsetko valcovali a v skupine ima dali tusim 7 ci 8 golov?postupili svajciari zasluzene ked podlahli doma luxembursku?

-podla mna sa vsetko zlomilo v zapase s poliakmi doma,vyuzili sme slabu chvilu cechov v prahe,muzstvo si zacalo verit a viezlo sa na vlne

-objavili sme par novych hracov,napr.obaja mladi mali super momenty,brankar mucha si zasluzi absolutorium hlavne doma s cz a aj v polsku,vynikajuco hraval zabavnik,hrac ktory vyda v repre vzdy vsetko,aj ked nema prilis velky talent

-a na zaver by som chcel vidiet keby nejakemu muzstvu vypadlo 3/4 stabilnej obrany ako by sa s tym dokazaalo vysporiadat
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod emjayko 15 Okt 2009 21:56

zas to neber tak ze vsetko berem negativne... ja som na mladych nepovedal ani pol zleho slova hrali perfektne takyto typ hracov sa mi paci technicky nie taky ktorym odskakuje lopta od nohy... weiss odohral dva perfektne zapasy aj ked potom ho uz slovinci precitaly jak noviny a nic mu nedovolili ale to je jedno... ked trosku futbalovo vyrastie tak bude urcite leadrom nasho teamu... musi sa este naucit trosku skorej prihravat ale inak je to obrovsky talent... to iste stoch...muzstvo ma urcite velky potencial ak by sa pridali este dva ci tri mlade talenty bolo by to vyborne... ja proti vacsine hracov nemam absolutne nic dreli bojovali makali ale peniazky a slavu za nich zozne nekdo iny...
kaslime uz nato kazdy mame svoj kusok pravdy a nepresvedcime toho druheho o opaku...
ah este som zabudol... barca imo minuly rok postupila zasluzene :-)
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!