emjaykov only the strong will continue blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: emjayko potrebuje vasu pomoc

Odoslaťod emjayko 14 Okt 2009 18:53

dzejkej napísal:
emjayko napísal:nebude to prilis stratove pri takych rukach ako nizke pary z utg alebo z buttonu ked dostanem 3bet?
zajtra skusim 5bb a ak by to fungovalo by som skusil aj 6 ci 7 uvidime...

Callovat 3bet s nizkym parom nie je profitable, ani ked dostanes normalny 3bet na 3xBB raise. Taktiez na fishy stoloch Ta nikto nenuti otvarat nizke PP UTG - tam to az tak giganticky ziskove zrovnia nie je :).

myslel som ked budem na buttne 3 betovany a budem mat nejake KT, AJo a neco podobne nie male pary...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Okt 2009 19:13

emjayko napísal:myslel som ked budem na buttne 3 betovany a budem mat nejake KT, AJo a neco podobne nie male pary...

Neraisuj na BTN tolko ako na UTG, ked tam mas sirsi range a 3betuju ta tam vela (nebodaj). Tam sa hra fajn, tak mas vzdy poziciu :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod emjayko 16 Okt 2009 13:05

suma sumarum za posledne tri dni... streda+stvrtok +5bi
dnesok +4,5bi
dnes super session hralo sa mi uplne v pohodicke, by som povedal ze az moc dobre... kedze som bol po 600 rukach +7bi uz som sa citil jak maly boh a myslel som si ze moje QQ bude dobre na boarde s nizkymi kartami proti tipkovi 250BB deep :wall: :wall: :wall: kreten som... mal KK...

ale vec ktora ma dnes najvaci potesila bola proti jednomu hracovi inak velmi solidny dobre hracuji ale mal hrozne vysoky ats... neco okolo 55% kedze bol poziciu predomnou tak som ho zo small blindu asi tri krat 3betoval... z toho dva krat som mal neaky trash a raz tusim KJ...
co sa dialo potom som sa nestacil cudovat :-D asi mu uz rupli nervy ked som ho 4 krat 3 betoval akurat mal chlapec smolu ze narazil na KK :ROFL:

€0.02/€0.04 No Limit Holdem
Entraction
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG jvngljd (€8.38)
CO sedoi063 (€2.04)
BTN GiveIn2Me (€12.41)
SB Zveropolk (€4.08)
BB Hero (€4.67)

Pre-Flop: (€0.06, 5 players) Hero is BB Obrázok Obrázok
3 folds, Zveropolk raises to €0.16, Hero raises to €0.52, Zveropolk raises to €1.74, Hero goes all-in €4.67, Zveropolk goes all-in €4.08

Flop: Obrázok Obrázok Obrázok (€8.75, 2 players, 2 all-in)

Turn: Obrázok (€8.75, 2 players, 2 all-in)

River: Obrázok (€8.75, 2 players, 2 all-in)

Final Pot: €8.75
Zveropolk shows
Obrázok Obrázok
Hero shows
Obrázok Obrázok

Hero wins €8.35 ( won +€3.68 )

Zveropolk lost -€4.08

dve ruky nato dostavam esicka a tipek na CO sa znovu snazi kradnut a uz som vedel ze je dobre :ROFL: :ROFL: :ROFL:

€0.02/€0.04 No Limit Holdem
Entraction
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG GiveIn2Me (€11.97)
UTG+1 tnx (€9.36)
CO Zveropolk (€4)
BTN Hero (€8.33)
SB jvngljd (€8.34)
BB sedoi063 (€2.04)

Pre-Flop: (€0.06, 6 players) Hero is BTN Obrázok Obrázok
2 folds, Zveropolk raises to €0.16, Hero raises to €0.52, 2 folds, Zveropolk goes all-in €4, Hero calls €3.48

Flop: Obrázok Obrázok Obrázok (€8.06, 2 players, 1 all-in)

Turn: Obrázok (€8.06, 2 players, 1 all-in)

River: Obrázok (€8.06, 2 players, 1 all-in)

Final Pot: €8.06
Zveropolk shows
Obrázok Obrázok
Hero shows
Obrázok Obrázok

Hero wins €7.66 ( won +€3.66 )

Zveropolk lost -€4

tesne potom som si o sebe v chate precital selijake neslusne veci co som ani netusil :-D a potom uz isiel prec... skoda ho mohol ostat este na par ruk :Yahoo!:
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod yegon 16 Okt 2009 16:14

heh zda sa ze to akurat super vyslo s tym ze si si spravil image a potom ju aj 100%tne vyuzil

inak 55% ATS nie je az take vysoke - alebo teda je to vysoke ale myslim ze na mikrolimitoch je to ziskove
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod emjayko 16 Okt 2009 16:32

yegon napísal:heh zda sa ze to akurat super vyslo s tym ze si si spravil image a potom ju aj 100%tne vyuzil

inak 55% ATS nie je az take vysoke - alebo teda je to vysoke ale myslim ze na mikrolimitoch je to ziskove

no bola to taka zhoda okolnosti na ktoru clovek asi len tak hocikedy nenatrafi...
hm no znie to ako celkom dobra rada zajtra to vyskusam kedze moje primerne ats sa pohybuje momentalne nekde okolo 25% a urcite tym nic nestratim ak ho zvysim aspon okolo tych 35-40
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod LOCAT3R 16 Okt 2009 16:34

to by ma celkom zaujímalo aká široká range sa dá izolovať proti fishkám ziskovo,pretože som videl videá kde týpci otvárali proti fishkám relatívne tight range a videá kde proti fishkám týpci izolovali 54o,K2s a pod :)
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod yegon 16 Okt 2009 16:38

LOCAT3R napísal:to by ma celkom zaujímalo aká široká range sa dá izolovať proti fishkám ziskovo,pretože som videl videá kde týpci otvárali proti fishkám relatívne tight range a videá kde proti fishkám týpci izolovali 54o,K2s a pod :)

zavisi od typu fishky

a. hrac ktory sa snazi trafit flop - teda check/folduje vacsinu boardov - mozes izolovat siroku range vratane somarin
b. hrac ktory sa snazi dostat k showdownu a skusa ci netrafi aj na turne aj na riveri ak netrafil flop aj s K high - mozes izolovat handy typu broadway s ktorymi casto flopnes TP a mozes extraghovat 3 streets
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod yegon 16 Okt 2009 16:39

to iste btw plati o otvarani na BTN

ak budes mat v blindoch dementa ktory ti dorovna 3 streets so 4tym parom tak je lepsie otvarat ruky ako KTo
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod emjayko 16 Okt 2009 16:46

yegon napísal:
LOCAT3R napísal:to by ma celkom zaujímalo aká široká range sa dá izolovať proti fishkám ziskovo,pretože som videl videá kde týpci otvárali proti fishkám relatívne tight range a videá kde proti fishkám týpci izolovali 54o,K2s a pod :)

zavisi od typu fishky

a. hrac ktory sa snazi trafit flop - teda check/folduje vacsinu boardov - mozes izolovat siroku range vratane somarin
b. hrac ktory sa snazi dostat k showdownu a skusa ci netrafi aj na turne aj na riveri ak netrafil flop aj s K high - mozes izolovat handy typu broadway s ktorymi casto flopnes TP a mozes extraghovat 3 streets

moj terajsi limit 2/4c sa sklada z 98% z tychto dvoch tipov ludi
najkrajsie je ak si hrac a. zaskrtne dopredu chceck fold a pocujes to insta checknutie... na turne mu staci dat 4c a pot je moj :D
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod yegon 16 Okt 2009 16:48

potom uz len ide o to zistit co najrychlejsie ktory je ktory a prisposobit tomu svoju hru a mas to doma :)
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!