heads up poker pro
Re: heads up poker pro
odpoved doplnena o prispevok vyssie. typek sa sam prezradil ze nema monstera ked si to supol rovno all in... este aj fish by trosku porozmyslal tento all in mi znel cisto ako zlozte mi to páni! nehovoriac o tom ze tymto callom mate zarucene , ze superi si v dalsom priebehu hry daju sakramensky pozor aby vam kradli vase blindy s hlupostami.... to je tzv.meta-game adverts of genius durrrhead....proste call call call tu mas dolozil som ti 2000 a rozdajme si to 50-50 a viac neotravuj. resp vsetci neotravujte s 78 a podobnymi a moje blindy su moje...cudovali by ste sa ako sa to potom poctivo neskor sklada ked ukazete ze ste "maniac"
Naposledy upravil headsuppro dňa 21 Okt 2009 19:00, celkovo upravené 2 krát.
- headsuppro
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
boze neviem preco tu z toho robite taku vedu, mame pot odds skoro 2 ku 1
ak by sme mali 2 ku 1 tak mozeme callovat s any 2 cards a tu je to len mikroskopicky odlisne od 2ku1 okrem toho T8o je v top 50% hands co je dost pokrok oproti any 2 takze call ucite nie je -EV
otazka je len ci existuje viac +EV moznost, kedze ale blindy su vysoke ake su (takze nemame ako realizovat nasu edge voci slabym hracom) a v podstate callom riskujme to iste co by sme riskovali pokusom o ukradnutie blindov tak nie je mozne jednoznacne povedat co je lepsie a tym padom sa o tom hadat je zbytocne
ak by sme mali 2 ku 1 tak mozeme callovat s any 2 cards a tu je to len mikroskopicky odlisne od 2ku1 okrem toho T8o je v top 50% hands co je dost pokrok oproti any 2 takze call ucite nie je -EV
otazka je len ci existuje viac +EV moznost, kedze ale blindy su vysoke ake su (takze nemame ako realizovat nasu edge voci slabym hracom) a v podstate callom riskujme to iste co by sme riskovali pokusom o ukradnutie blindov tak nie je mozne jednoznacne povedat co je lepsie a tym padom sa o tom hadat je zbytocne
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
spravne yegon
- headsuppro
-bolo to T6 yegon...
-dostaneme sa na 6k ak prehrame a nebudeme moct tak loose pushovat do hraca kt.ma tiez 8k,a ani nase pripadne restealy do 11k stacku nebude tak ucinne ako keby sme si ponechali 8k stack
-dostaneme sa na 6k ak prehrame a nebudeme moct tak loose pushovat do hraca kt.ma tiez 8k,a ani nase pripadne restealy do 11k stacku nebude tak ucinne ako keby sme si ponechali 8k stack
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-bolo to T6 yegon...
- ok top 66% je stale lepsie nez any 2
- vies kvantifikovat o kolko buducej EV sa pripravujeme? hlavne ked je otazne ci nasi superi vobec vedia kde je sever a bude pre nich rozdiel ci (re)pushujeme s 10 alebo 13BB stackom. Ak vies dospiet k cislu o ktore prichdazame vynasob ho pravdepodobnostou ze prehrame a odrataj od neho cislo ktore dostanes vynasobenim pravdepodobnosti ze vyhrame a pridanej EV ktoru ziskame tym ze zase mame vacsi stack - myslim ze nie je sanca to zratat
akoze ja nehovorim ze je fold zly - ja by som to tiez foldol, hovorim len ze nie je mozne jednoznacne povedat co je lepsie
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:- vies kvantifikovat o kolko buducej EV sa pripravujeme? hlavne ked je otazne ci nasi superi vobec vedia kde je sever a bude pre nich rozdiel ci (re)pushujeme s 10 alebo 13BB stackom. Ak vies dospiet k cislu o ktore prichdazame vynasob ho pravdepodobnostou ze prehrame a odrataj od neho cislo ktore dostanes vynasobenim pravdepodobnosti ze vyhrame a pridanej EV ktoru ziskame tym ze zase mame vacsi stack - myslim ze nie je sanca to zratat
somebody call Sheldon pls... pre tych co nepoznaju tak je zo serialu the big bang theory btw odporucan real fun...
fuf to uz jake matematicke uvahy tu padaju , ja som rad ze si viem zratat svojich osem outov
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Yegon co si myslis o tom callovani pushov v HU? Pisal som odpoved , ako to vidim ja a zaujimalo by ma, co ty na to a kde sa ti zda moje uvazovanie nespravne (fakt si nie som isty a tato tema ma celkom zaujima, len sa to tu akosi stratilo popri tom calle s T6o).
- brano172
- Založený: Nov 2008
no nic ked mi to naklada v pokri ze po flope idem 4 krat s vyssim parom alebo vyssim kickerom do all inu v heads upe a 4 krat prehram.. tak som si skusil tuknut za 100e real-milano x2 3,0 kurz... good bet 2:3...
- headsuppro
headsuppro napísal:no nic ked mi to naklada v pokri ze po flope idem 4 krat s vyssim parom alebo vyssim kickerom do all inu v heads upe a 4 krat prehram..
dobrý coach by podla mňa nemal vyplakávať..to patrí fishkám(ako som ja)
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
poldinhoo napísal:dobrý coach by podla mňa nemal vyplakávať..to patrí fishkám(ako som ja)
Ako sa to vezme .. Pamatam si jedno video od BalugaWhale, kde plakal ako male dieta stale a pritom je to top coach .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.