Buschle Blog
Re: Buschle Blog
Uvitanie do VIP zony, ktoru som dnes dosiahol.
Je to len nl200. 13 BI za session pod EV.
Zajtra si idem podat sportku , niekde sa to musi vyvazit.
Je to len nl200. 13 BI za session pod EV.
Zajtra si idem podat sportku , niekde sa to musi vyvazit.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Oktober ,
tento mesiac to uz necham tak,
Zhrnutie : velka nespokojnost , 32BI pod EV.
2x som sa dostal do tiltu a to som si myslel, ze uz mam dost pevne nervy. Stalo sa to jeden den ked som prehral 2x s fullhousom behom 5min, a potom este den nato ked som prehral asi 3k behom 2hodin.
nl100 je pokus o 18tabling na Stars,
tento mesiac to uz necham tak,
Zhrnutie : velka nespokojnost , 32BI pod EV.
2x som sa dostal do tiltu a to som si myslel, ze uz mam dost pevne nervy. Stalo sa to jeden den ked som prehral 2x s fullhousom behom 5min, a potom este den nato ked som prehral asi 3k behom 2hodin.
nl100 je pokus o 18tabling na Stars,
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
dalsi kuzelnik s cervenou ciarou v pluse na luckyace, ja stale neviem pochopit, ako to robite
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
buschle to robi tak ze je spewtard z neho si ale priklad neber , tucniaka sa spytaj !
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
kua ja som uplne rovnaky spewtard-nakolko sa to teraz snazim odburat ide mi zrejme cervena pekne do pecka-hoci som este nevidel celomesacny graf, dobre to asi nebude:)
pastnem na konci mesiaca, vyhral som snad tak 5 dolarov, to mam na 10 kastanov
pastnem na konci mesiaca, vyhral som snad tak 5 dolarov, to mam na 10 kastanov
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
cize cervena v pluse = spewtard?
ja neviem, ja mam klasicku vidlicku...s tym, ze snazim sa udrziavat cervenu pod kontrolou a zvycajne sa mi ju dari drzat tak breakeven, niekedy aj 1000 ruk v kuse a potom pride vzdy moment, kedy ma vsetci zacnu 3betovat, 4betovat, raisovat a re-raisovat (a ja som samozrejme uplne carddead) a cervena odkvecne niekam do suterenu..neviem si s tym rady.
ja neviem, ja mam klasicku vidlicku...s tym, ze snazim sa udrziavat cervenu pod kontrolou a zvycajne sa mi ju dari drzat tak breakeven, niekedy aj 1000 ruk v kuse a potom pride vzdy moment, kedy ma vsetci zacnu 3betovat, 4betovat, raisovat a re-raisovat (a ja som samozrejme uplne carddead) a cervena odkvecne niekam do suterenu..neviem si s tym rady.
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
praveze nie, ale udrziavat cervenu BE s kompatibilnou modrou je tazke-vyberat spravne spoty, ano, pridu take spoty, aok vravis, ale zaroven by mali byt aj spoty kde ty tyras zvysok stola. ofc sa to neda stale ale..:D..kaslat, zelena je impooortent;)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
btw: čo vlastne vyjadruju modra a červena čiara ? aky je spravny pomer medzi nimi ?
edit.
edit.
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
kasli na pomer cervenej a modrej..jedine na com zalezi je bb/100, resp. ak sa tym chces zivit tak $/hour
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 ma pravdu. Pokial si solidny winning player ( [x] ) a Tvoj herny styl Ti zaraba $$$, ale red line je depresivna, nejak extra by som to neriesil. Pokial sa chces za kazdu cenu zlepsovat, hladat vo svojej hre leaks a platat ich, tak potom kontrolovanie redline je takmer vzdy spravna volba. Ale niekedy to moze znamenat prekopanie celeho Tvojho herneho stylu, co je nie vzdy ziaduce. Inymi slovami, je lepsie vyhravat napriklad 4BB/100 pri hroznej redline ako 3BB/100 pri ukazkovej redline. Najlepsi pripad by bol vyhravat 5+BB/100 pri o nieco lepsej redline ako mavas obycajne, a to sa myslim da bez vaznejsich zasahov do herneho stylu. Cash games su take zlozite
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.