Zaciatocnici/low stakes hraci pozor - zaplatim vam BI na OPT

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Zaciatocnici/low stakes hraci pozor - zaplatim vam BI na OPT

Odoslaťod josipjs 29 Okt 2009 09:51

palo1973 napísal:
7castle napísal:

Tiez samozrejme mozem pred vyhlasenim vitaza podmienky akokolvek upravit, keby sa mi zdalo ze sa to vyvija nejakym nespravnym smerom.

GL vsetkym ;)

-nie si ty povodnym povolanim pravnik? :D co keby si tam dal podmienku,ze vitaz sa MUSEL zucastnit AP-ikovych narodenin v Brne a sediet pri cashi vedla mna :lol2:

samozrejme uplne malinkym tam je napisane ako na kazdej stranke :
Vyhradzujeme si pravo podmeinky kedykolvek upravit/zmenit bez kontaktovania uzivatelov
cize kludne moze v den vyhry povedat ze 80percent ide spat :D (baaad joke, sry :D hlad prehovoril)
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod APminer 29 Okt 2009 10:38

palo1973 napísal:
7castle napísal:

Tiez samozrejme mozem pred vyhlasenim vitaza podmienky akokolvek upravit, keby sa mi zdalo ze sa to vyvija nejakym nespravnym smerom.

GL vsetkym ;)

-nie si ty povodnym povolanim pravnik? :D co keby si tam dal podmienku,ze vitaz sa MUSEL zucastnit AP-ikovych narodenin v Brne a sediet pri cashi vedla mna :lol2:

:good:

:apminer3: se hlasi
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod buschle 29 Okt 2009 10:48

APminer napísal::apminer3: se hlasi

Ceskoslovensky Doyle Brunson sa hlasi medzi zaciatocnikov.

imo v tom pripade velka sanca ze by 7castle aj zarobil 8-)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod APminer 29 Okt 2009 11:08

buschle napísal:Ceskoslovensky Doyle Brunson ....

chyba - jen asi 60% Doyle - on uz ma 70 8-)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod pegas1975x 29 Okt 2009 12:14

7castle napísal:Neviem ako ma to napadlo ale mam pre zaciatocnikov, resp. hracov s nizkym BR taku malu ponuku.

Ide OPT, z vlastnej skusenosit viem ze je to fajn akcia, clovek si zahra so Slovakmi a Cechmi, je to trochu ine ako bezne turnaje, ja pritom sranda. Nie vsetci ale maju BR na tolko turnajov, takze ponukam jednemu takemu hracovi taky maly sponzoring.

Podmienky:

1. Musite byt zacinajuci hrac, resp. hrac na nizkych limitoch aby celkovy BI OPT bol nad vase moznosti pri rozumnom BRM.
2. Musite mat zaujem hrat celu OPT.
3. Musite byt aspon obcasny prispievatel na PP (uplny ideal: mate tu blog), pricom vase prispevky musia byt v pozitivnom duchu :)
4. Ponukam zaplatenie celeho BI na vsetky turnaje OPT. Ak dobre ratam je to (59+5.9)x3 cize 177+17.7 cize 195.7$.
5. Zo vsetkych vasich vyhier na OPT dostanem podiel 50%, a to vratane pripadneho bonusu za celkove umiestnenie. 50% vyhry, a to aj ked bude mensia ako to co som zaplatil, ostane vam. Moj maximalny profit ze tejto akcie moze byt $100, cize v pripade ze vyhrate nad $600, vyplatite mi len $300 naspat a vsetko ostatne je vase.
6. Vsetky prevody pojdu cez konto v sieti P****Stars, tam poslem peniaze v pondelok rano, a to na prvu polovicu OPT, ak pojde vsetko ako ma, druha polovica pride nacas. Tam dostanem naspat aj vyhry.

Ak mate pocit ze splnate podmienky a mate zaujem, dajte mi vediet v tomto threade, v nedelu vecer sa rozhodnem koho vyberiem. Samozrejme vyberiem cisto podla vlastneho uvazenia, tak prosim o pochopenie v tomto smere. Tiez samozrejme mozem pred vyhlasenim vitaza podmienky akokolvek upravit, keby sa mi zdalo ze sa to vyvija nejakym nespravnym smerom.

GL vsetkym ;)

Ze som zaciatocnik je jasne.Stale sa ucim pouzivat pokrove vyrazy. Hral som uz par live miniturnajov a uspesnost tak 50/50.Raz sa dari a raz nie. S cash hrou na nete nemam velmi vela skusenosti nakolko mi to moj BR nedovoluje. (par penazi som uz ale aj vyhral :) ) Hrajem kazdy den cca.6-8 hodin takze dost aktivne.
Blog som si sice zalozil ale pozitivne to nebolo.Skor som sa potreboval vyzalovat ked mi to neslo.
Ostatne podmienky chapem a suhlasim s nimi.
OPT by som si rad zahral a to ani nie tak pre peniaze ako pre skusenosti.(samozrejme ze kazda koruna-dolar-euro su dobre)
Takze sa teda skromne hlasim o tvoju ponuku.
Komukolvek koho vyberies prajem nech to pre neho bude dobra skusenost a GL pri hre.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod 7castle 31 Okt 2009 11:27

Cafte,

dik za zaujem, jediny problem je ze som teraz v tom Brne na CSPT a nemam net na "hoteli", takze nemam uplne idealne podmienky aby som sa mohol na to zodpovedne pozriet, navyse vcera sme hrali do 2 v noci, ale zajtra by som mal mat volnejsi den, takze sa k tomu urcite dostanem.

7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod josipjs 31 Okt 2009 11:48

chces vypadnut ked ches mat volnejsi den? :) :gl:
Obrázok používateľa
josipjs

Odoslaťod 7castle 31 Okt 2009 11:52

josipjs napísal:chces vypadnut ked ches mat volnejsi den? :) :gl:

Nie ale FT zacina az vecer :)
7castle

Odoslaťod josipjs 31 Okt 2009 12:28

ah, ok, tak GoodSkill, vela fishiek na stole a zadne sucouty
Obrázok používateľa
josipjs

Odoslaťod 7castle 01 Nov 2009 20:58

Ahojte,

tak som si prebehol co som potreboval, a rozhodol som sa pre Marca12SNV.

Kedze som nenapisal vopred ake mam kriteria, tak by som nerad rozvadzal preco, zvazil som vela veci a rozhodol som sa.

Dik vsetkym ostatnym za zaujem, drzim vam v OPT5 palce.

7castle

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!