7castle napísal:Neviem ako ma to napadlo ale mam pre zaciatocnikov, resp. hracov s nizkym BR taku malu ponuku.
Ide OPT, z vlastnej skusenosit viem ze je to fajn akcia, clovek si zahra so Slovakmi a Cechmi, je to trochu ine ako bezne turnaje, ja pritom sranda. Nie vsetci ale maju BR na tolko turnajov, takze ponukam jednemu takemu hracovi taky maly sponzoring.
Podmienky:
1. Musite byt zacinajuci hrac, resp. hrac na nizkych limitoch aby celkovy BI OPT bol nad vase moznosti pri rozumnom BRM.
2. Musite mat zaujem hrat celu OPT.
3. Musite byt aspon obcasny prispievatel na PP (uplny ideal: mate tu blog), pricom vase prispevky musia byt v pozitivnom duchu
4. Ponukam zaplatenie celeho BI na vsetky turnaje OPT. Ak dobre ratam je to (59+5.9)x3 cize 177+17.7 cize 195.7$.
5. Zo vsetkych vasich vyhier na OPT dostanem podiel 50%, a to vratane pripadneho bonusu za celkove umiestnenie. 50% vyhry, a to aj ked bude mensia ako to co som zaplatil, ostane vam. Moj maximalny profit ze tejto akcie moze byt $100, cize v pripade ze vyhrate nad $600, vyplatite mi len $300 naspat a vsetko ostatne je vase.
6. Vsetky prevody pojdu cez konto v sieti P****Stars, tam poslem peniaze v pondelok rano, a to na prvu polovicu OPT, ak pojde vsetko ako ma, druha polovica pride nacas. Tam dostanem naspat aj vyhry.
Ak mate pocit ze splnate podmienky a mate zaujem, dajte mi vediet v tomto threade, v nedelu vecer sa rozhodnem koho vyberiem. Samozrejme vyberiem cisto podla vlastneho uvazenia, tak prosim o pochopenie v tomto smere. Tiez samozrejme mozem pred vyhlasenim vitaza podmienky akokolvek upravit, keby sa mi zdalo ze sa to vyvija nejakym nespravnym smerom.
GL vsetkym