Pepi the Sng breakeven master & CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Pepi the Sng breakeven master

Odoslaťod keso26 01 Nov 2009 08:39

pepi, myslim, ze raz tu bola ponuka od siedmych domcekov, ze kukne na leaky z vybranych dvoch sng-ciek, skusil si vyuzit tuto ponuku ?..myslim, ze by to mohlo pomoct, keby sa na HH pozrel tak skuseny sng-borec.

A este k tomu sng luck grafu, skus sem pls pastnut ten BB graf, nie dolarovy, pretoze sa mi zda, ze ten soft nepocita s ICM a tym padom moze byt graf skresleny.

V kazdom pripade drzim palce, v sngckach BE trva aj 2K ruk a pritom mozes hrat dobre, len Ty davas maly objem a "vidis" vsetky tie badbeaty na vlastne oci (ked 10x za session prehras AK vs Ax resp. nabehnes do lepsich ruk, ktore vydrzia), kedze Ty tusim nejak masivne nemultitablujes a stoly tajlujes. Cele to je potom dost napor na psychyku a moze to sposobovat to, ze prestavas verit svojim schopnostiam a "si totalne otraveny z pokru"
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Pepi 01 Nov 2009 13:04

S castlom spolupracujeme, dokonca sa uz udialo aj viac ako len analyza mojich HH...
Hravam 8-10 stolov, kaskadujem. S nizkym objemom suhlasim, ale nie je cas...
Presnost softu overit nemozem, kedze Juks AI luck analyzer mi uz par mesiacov hapruje. Ten pokial dobre viem, tak pracuje s ICM. A napr. na rozdiel od tohto SnG lucku mi prve dva mesiace tohto roku ukazoval bad luck, co sa tyka AI, takze neviem...

BB graf je tu:
Prílohy
PS-AI-luck-STT-2009-10-BB.JPG
PS-AI-luck-STT-2009-10-BB.JPG (80.23 ) Zobrazená 2623 krát
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 01 Nov 2009 13:24

Pepi napísal:S castlom spolupracujeme, dokonca sa uz udialo aj viac ako len analyza mojich HH...

Ale no fuj! :crazy:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Pepi 01 Nov 2009 13:26

dzejkej napísal:
Pepi napísal:S castlom spolupracujeme, dokonca sa uz udialo aj viac ako len analyza mojich HH...

Ale no fuj! :crazy:

Kokos, Kubko... Ty sa tu v poslednej dobe teda pekne profilujes :D
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod dzejkej 01 Nov 2009 13:29

Pepi napísal:Kokos, Kubko... Ty sa tu v poslednej dobe teda pekne profilujes :D

No ja aspon nerobim ziadne take prasacinky! :shock:

Kazdopadne - minule to viedlo k naozaj dobremu "Upswing institute" vytvoru, tak Ti davam dalsi material, lebo mas potencial! :poklona: :D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Pepi 01 Nov 2009 13:32

dzejkej napísal:Kazdopadne - minule to viedlo k naozaj dobremu "Upswing institute" vytvoru, tak Ti davam dalsi material, lebo mas potencial! :poklona: :D

Ja som aj tusil, ze nahravas na smec, ale tak dnes je moja TVORIVA potencia mizerna... :D
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod Pepi 16 Nov 2009 17:59

Tento mesiac je to cisty des. Najprv nebolo casu hrat, vcera ma sklatilo nejake svinstvo a tak lezim s horuckami doma. Takze odohratych len nejakych 83ks a aj som si zo zaciatku meisaca naivne myslel, ze snad uz pojdem hore, ale Jokerstars vie vzdy niecim prekvapit. Pred par dnami som si narazal pri pushoch, teraz prisli narad zase suckouty, najma ked som ITM alebo HU. Skratka, ako vzdy, deju sa zazraky. A tak moj AI luck vyzera opat krasne:

PS-AI-luck-STT-2009-11-15.JPG
PS-AI-luck-STT-2009-11-15.JPG (110.53 ) Zobrazená 2431 krát

co len potvrdzuje to, ako sa mi v AI dari od jula pri vzorke 1676ks STT a 429ks 2-tables:
Prílohy
PS-AI-luck-STT-2009-06-11.JPG
PS-AI-luck-STT-2009-06-11.JPG (81.58 ) Zobrazená 2425 krát
Obrázok používateľa
Pepi

Porovnanie PS a AP pre "semireg" hraca.

Odoslaťod Pepi 27 Dec 2009 22:41

No, takze po dlhom case sem nieco napisem... Jaksi nebolo casu hrat, nie to este pisat o tom mojom trapeni. Takze som dlzny zhodnotenie novembra. To uz ale pridam spolu s decembrovym "vyzalovanim sa"... :)

Ale k tomu, co som chcel a co som spominal v threade o PS a v 7castlovom blogu...

Porovnanie PS a AP, co sa tyka aktualneho reward systemu platneho pre rok 2009:

PS
Mesacne tam odohram nejakych 400ks 6.50 USD turbo SnG (momentalne to uz nie velmi plati, kedze shotujem uz aj 16ky)
Rake: 200 USD
FPP: 1800 (1200 VPP)
VIP status: Silverstar
Su dve moznosti ako FPP premenit na cash. Hrat FPP satelity alebo si objednat ten ich bonus 50USD za 5000FPP a je treba ho este clearnut nahratim 350FPP.
Ak nahram dany objem 6.50 SnG mesacne, tak vdaka tourney fee nizsiemu ako 10% mi na PS vychadza RB nejakych cca. 26,7%, teda cca. 54 USD mesacne, ale iba za tychto podmienok:
- hram 6.50 turbo SnG (ak by som hral napr. 10+1 USD klasicke, tak mi rakeback vychadza tym padom iba 9%)
- viem cast tohto RB (50 USD) uvolnit iba cca. raz za 3 mesiace, ked nahram potrebny pocet FPP, ostatne beriem, ze sa uvolnuje postupne tym, ze neplatim poplatok 0.60 USD ako v AP ale iba 0.50 USD
- na tento "RB" musim minut FPP a teda ich nemozem vyuzit inak
- musim hrat mesacne vzdy minimalne 400ks SnG, aby som si udrzal Silverstar a tym padom aj multiplikator FPP

Absolute Poker
Ak mesacne odohram 400ks 6.60 USD turbo (alebo superturbo) SnG
Rake: 240 USD
VIP points: 2400
Rakeback 30%: 72 USD mesacne
Moznost vymenit VIP body za cash: 2400 bodov = 16.80 USD
Celkovy rakeback: 37%
VIP status: Gold
Vyhody AP:
- 30% RB mam kazdy mesiac bez ohladu na odohraty objem
- na udrzanie GOLD statusu potrebujem mesacne odohrat iba 250ks SnG, co sa zijde ak su mesiace, kedy nie je cas hrat
- VIP body mozem pouzit bud na vymenu za cash, alebo inak, ale NEMUSIM ich pouzivat na to, aby som vobec od herne dostal nejake peniaze spat
- kazdu chvilu su tam reload bonusy, ktore sa vcelku prijemne clearuju (po 5 USD krokoch), co dalej rozsiruje celkovy RB.

Toto je porovnanie pre moje potreby a na moj objem SnG, ktore mesacne odohram. Teraz sa co-to zmeni od noveho roka, takze napr. budem mat pri danych objemoch, ktore hram teraz cca. +200 USD rocne. Ak nebudem moct hrat tolko ako doteraz, tak aspon lahsie udrzim Silver status. Aj tak ale v tomto smere vychadza lepsie Absolute poker a urcite by sa naslo kopec dalsich herni s podobnou ponukou. Samozrejme, za PS hovori lepsi traffic, prijemnejsi soft, ale zase na AP su o dost horsi hraci.

Tolko teda moje porovnanie. Ak mam niekde nahodou nejaku chybu, tak ma prosim opravte. ;)
Naposledy upravil Pepi dňa 28 Dec 2009 09:55, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod Proky 28 Dec 2009 00:56

dik za super info, hned mam lepsi prehlad a ten Absolut vyzera super :good:
Obrázok používateľa
Proky

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod Pepi 01 Jan 2010 21:26

November, December 2009 a OPT

November

Zabudol som tu dat novembrove info, nakolko som bol dost zaneprazdneny na prelome mesiacov a ked som sa zdohadal, tak uz bola polovica decembra a povedal som si, ze to uz teda spojim s hodnotenim decembra. November, tak ako ostatne mesiace, znovu nevysiel. Jednak, co sa tyka mojho planu urobit uz konecne nejaky normalny profit a "znormalizovat" finish distribution. Tu su teda cisla a graf:
PS-result-2009-11.JPG
PS-result-2009-11.JPG (21.57 ) Zobrazená 2173 krát

PS-result-2009-11-graf.JPG
PS-result-2009-11-graf.JPG (41.92 ) Zobrazená 2119 krát

December

Povodne som myslel, ze tento mesiac ani nebudem hrat, no nakoniec sa predsa len nasiel cas. Znovu to nebolo podla mojich predstav, no v analyzach som videl, ze moja hra nie je az taka zla a zase ako posledne mesiace som mal dost vela AI unlucku. Tak som teda popri 6.50 USD STT a zopar 2-table skusil aj taky mikroshotik na 16 USD, ktory vcelku vysiel a vlastne to bol on, ktory ma dotiahol tento mesiac do zelenych cisel.
PS-result-2009-12.JPG
PS-result-2009-12.JPG (39.74 ) Zobrazená 2138 krát

PS-result-2009-12-graf.JPG
PS-result-2009-12-graf.JPG (40.26 ) Zobrazená 2117 krát

A este grafik, ako sa mi na PS pocas tychto dvoch mesiacov znovu "darilo" v AI lucku:
PS-AI-luck-2009-11-12-graf.JPG
PS-AI-luck-2009-11-12-graf.JPG (59.95 ) Zobrazená 2129 krát

OPT

Urcitou naplastou na moje nie prilis uspesne hranie SnG na PS bolo moje posobenie na OPT. Z casovych dovodov som hral len v herni Lucky Ace. Zo 7 turnajov som jeden vynechal, no dobre umiestnenia, hlavne 3. a 2. miesto (po nestastnom sucku v HU), mi zabezpecili celkove delene 3. miesto v LuckyAce a okrem prize money aj premiu 112,50 USD.
Obrázok používateľa
Pepi

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!