udělal jsem si takový menší výlet do Itálie, konkrétně do města Padova (asi 30km od Benátek). Co se týče Itálie, tak jsem několikrát viděl Benátky, Florencii a Řím, který mi přijde jako jeden z nejatraktivnějších z měst vůbec, které jsem zatím viděl. Jeden z důvodů, proč jsem zde je taky ten, že můj bratr dostal možnost si zde udělat pátý ročník medicíny (studuje KU v Praze). Co se týče pokeru, tak ten je tu šílený. Mastí ho tu snad všichni ( hlavně bratrovi spolubydlící na bytě). Dnes jsem tu hrál cg na styl nl50, ze začátku jsem byl v pluse už přes 200e, ale zakončil jsem to stylově BE + 20e asi. Poslední handa, já AA, všichni fold, sb limp 0,5e, ja raise 4e, on call, flop 3c8cKh, já cbet 8e, on raise 30e, říkám si wtf, stejně už se toho nevzdám (asi BvB), reraise 100e, on push (asi zbylých 70e), ja snap, ukázal Kc2c, tzn. TP+FD, turn 2h, a river už blank. Takže jsem tekl. ale hlavně, že jsem se zabavil no

Jinak, na náměstí jsem viděl týpka, jak peče kaštany (viz.foto), škoda, že se mnou není headsupro, který by mi je určitě koupil. Já si je dovolit nemůžu

btw. Bráchuv spolubydlící, který mě obral s tím K2 se jmenuje Dario, tak si dělali prdel, že Itálie měla štěstí aspoň teď. (narážka na Dag vs. Minieri aka megasuckout)
HUpro peče kaštany

Já v odrazu

Krevety, ty já rád

Ulička v Padově