.
Re: spax's home - another poker blog
Zdravím z Itálie!
udělal jsem si takový menší výlet do Itálie, konkrétně do města Padova (asi 30km od Benátek). Co se týče Itálie, tak jsem několikrát viděl Benátky, Florencii a Řím, který mi přijde jako jeden z nejatraktivnějších z měst vůbec, které jsem zatím viděl. Jeden z důvodů, proč jsem zde je taky ten, že můj bratr dostal možnost si zde udělat pátý ročník medicíny (studuje KU v Praze). Co se týče pokeru, tak ten je tu šílený. Mastí ho tu snad všichni ( hlavně bratrovi spolubydlící na bytě). Dnes jsem tu hrál cg na styl nl50, ze začátku jsem byl v pluse už přes 200e, ale zakončil jsem to stylově BE + 20e asi. Poslední handa, já AA, všichni fold, sb limp 0,5e, ja raise 4e, on call, flop 3c8cKh, já cbet 8e, on raise 30e, říkám si wtf, stejně už se toho nevzdám (asi BvB), reraise 100e, on push (asi zbylých 70e), ja snap, ukázal Kc2c, tzn. TP+FD, turn 2h, a river už blank. Takže jsem tekl. ale hlavně, že jsem se zabavil no škoda, dneska se mi tu líbilo jedno sako, tak snad zítra nebo ještě dneska zkusím P****Stars po netu a uvidíme.
Jinak, na náměstí jsem viděl týpka, jak peče kaštany (viz.foto), škoda, že se mnou není headsupro, který by mi je určitě koupil. Já si je dovolit nemůžu
btw. Bráchuv spolubydlící, který mě obral s tím K2 se jmenuje Dario, tak si dělali prdel, že Itálie měla štěstí aspoň teď. (narážka na Dag vs. Minieri aka megasuckout)
HUpro peče kaštany
Já v odrazu
Krevety, ty já rád
Ulička v Padově
udělal jsem si takový menší výlet do Itálie, konkrétně do města Padova (asi 30km od Benátek). Co se týče Itálie, tak jsem několikrát viděl Benátky, Florencii a Řím, který mi přijde jako jeden z nejatraktivnějších z měst vůbec, které jsem zatím viděl. Jeden z důvodů, proč jsem zde je taky ten, že můj bratr dostal možnost si zde udělat pátý ročník medicíny (studuje KU v Praze). Co se týče pokeru, tak ten je tu šílený. Mastí ho tu snad všichni ( hlavně bratrovi spolubydlící na bytě). Dnes jsem tu hrál cg na styl nl50, ze začátku jsem byl v pluse už přes 200e, ale zakončil jsem to stylově BE + 20e asi. Poslední handa, já AA, všichni fold, sb limp 0,5e, ja raise 4e, on call, flop 3c8cKh, já cbet 8e, on raise 30e, říkám si wtf, stejně už se toho nevzdám (asi BvB), reraise 100e, on push (asi zbylých 70e), ja snap, ukázal Kc2c, tzn. TP+FD, turn 2h, a river už blank. Takže jsem tekl. ale hlavně, že jsem se zabavil no škoda, dneska se mi tu líbilo jedno sako, tak snad zítra nebo ještě dneska zkusím P****Stars po netu a uvidíme.
Jinak, na náměstí jsem viděl týpka, jak peče kaštany (viz.foto), škoda, že se mnou není headsupro, který by mi je určitě koupil. Já si je dovolit nemůžu
btw. Bráchuv spolubydlící, který mě obral s tím K2 se jmenuje Dario, tak si dělali prdel, že Itálie měla štěstí aspoň teď. (narážka na Dag vs. Minieri aka megasuckout)
HUpro peče kaštany
Já v odrazu
Krevety, ty já rád
Ulička v Padově
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Tak Italie vol.2
včera jsem samozřejmě díky tomu, že nemám roll, zkusil luckovat s pár bi nl50 cg hu a musím říct, že celkem fajn, řekl jsem si, 50$ tam dám a když to prohraju, tak se nic nestane, moc si toho nekoupím. No nakonec to dopadlo tak, že jsem si dneska v Zaře ponakupoval fajn bundu, kalhoty, pásek a plno dalších hovadin
Počasí je tu přímo nádherné, dneska slunečno kolem 17 stupňů, takže tak triko s delším rukávem je ideál. Viděl jsem i par památek, ale hlavně, dneska se tu slaví Halloween, takže leč už mírně napitý, jdu dát s jedním týpkem pár sng hu a pak jdeme oslavovat!
Jinak, co je zvláštnost, nechodí se tu do barů tak na 18-19-20 jak jste zvyklý doma, ale u nich to začíná kolem 22-23. Vstávají taky podstatně později, mají to trochu posunuté, což se mi dost líbí. Jinak je tu zakázáno kouřit v restauracích a vůbec všude uvnitř, takže v barech je skvělý vzduch a když někdo chce kouřit, tak jde před bar, kde stojí plno dalších lidí, co mezi sebou kecají a tak. Prostě to tu žije, kéž by to bylo tak i u nás. Sick life.
včera jsem samozřejmě díky tomu, že nemám roll, zkusil luckovat s pár bi nl50 cg hu a musím říct, že celkem fajn, řekl jsem si, 50$ tam dám a když to prohraju, tak se nic nestane, moc si toho nekoupím. No nakonec to dopadlo tak, že jsem si dneska v Zaře ponakupoval fajn bundu, kalhoty, pásek a plno dalších hovadin
Počasí je tu přímo nádherné, dneska slunečno kolem 17 stupňů, takže tak triko s delším rukávem je ideál. Viděl jsem i par památek, ale hlavně, dneska se tu slaví Halloween, takže leč už mírně napitý, jdu dát s jedním týpkem pár sng hu a pak jdeme oslavovat!
Jinak, co je zvláštnost, nechodí se tu do barů tak na 18-19-20 jak jste zvyklý doma, ale u nich to začíná kolem 22-23. Vstávají taky podstatně později, mají to trochu posunuté, což se mi dost líbí. Jinak je tu zakázáno kouřit v restauracích a vůbec všude uvnitř, takže v barech je skvělý vzduch a když někdo chce kouřit, tak jde před bar, kde stojí plno dalších lidí, co mezi sebou kecají a tak. Prostě to tu žije, kéž by to bylo tak i u nás. Sick life.
-
..uzi si to tam a hod este nejake shots
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Tak welcome home.
No uplne silene, v Italii krasne slunicko a tady zima jak prase. Obama ma nobelovku za mir a u nas Karel Gott dostal od prezidenta medaili Za Zasluhy. Konec sveta, 2012 -> 2009
jinak co se tyce pokeru, mam dve handy, u kt. se vas chci zeptat na to, jak byste je hrali.
1) Tady je turn bet maly, protoze si myslim ze A je pro nej strasne scare karta a vic nezaplati, na druhou stranu board je dost drawy, tak by me spis zajimal jeho bet na riveru. Je to skvely protect bet? Uvazoval jsem o raisu, ale spis by me zajimalo z jakych ruk bych tam ziskal value, spise jsem se na riveru zacinal bat,ze jsem i horsi, ale vim, ze bych mu to neslozil. Je to zahrano aspon trochu dobre?
Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 349863
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (BTN/SB): $49.50
BB: $57.70
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN/SB with 2 2
Hero raises to $1.50, BB calls $1
Flop: ($3.00) 6 7 2 (2 players)
BB bets $1.50, Hero raises to $4, BB calls $2.50
Turn: ($11.00) A (2 players)
BB checks, Hero bets $7.50, BB calls $7.50
River: ($26.00) 4 (2 players)
BB bets $6.50, Hero calls $6.50
Final Pot: $39.00
Hero shows 2 2 (three of a kind, Deuces)
BB shows 8 9 (high card Ace)
Hero wins $38.50
(Rake: $0.50)
2) Jak hrat turn, popr. jaky je plan na river?
Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 349868
Hero (BB): $97.05
BTN/SB: $58.15
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with 6 6
BTN/SB calls $0.25, Hero raises to $2, BTN/SB calls $1.50
Flop: ($4.00) Q Q 6 (2 players)
Hero bets $3, BTN/SB calls $3
Turn: ($10.00) Q (2 players)
Hero ?
No uplne silene, v Italii krasne slunicko a tady zima jak prase. Obama ma nobelovku za mir a u nas Karel Gott dostal od prezidenta medaili Za Zasluhy. Konec sveta, 2012 -> 2009
jinak co se tyce pokeru, mam dve handy, u kt. se vas chci zeptat na to, jak byste je hrali.
1) Tady je turn bet maly, protoze si myslim ze A je pro nej strasne scare karta a vic nezaplati, na druhou stranu board je dost drawy, tak by me spis zajimal jeho bet na riveru. Je to skvely protect bet? Uvazoval jsem o raisu, ale spis by me zajimalo z jakych ruk bych tam ziskal value, spise jsem se na riveru zacinal bat,ze jsem i horsi, ale vim, ze bych mu to neslozil. Je to zahrano aspon trochu dobre?
Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 349863
Hero (BTN/SB): $49.50
BB: $57.70
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN/SB with 2 2
Hero raises to $1.50, BB calls $1
Flop: ($3.00) 6 7 2 (2 players)
BB bets $1.50, Hero raises to $4, BB calls $2.50
Turn: ($11.00) A (2 players)
BB checks, Hero bets $7.50, BB calls $7.50
River: ($26.00) 4 (2 players)
BB bets $6.50, Hero calls $6.50
Final Pot: $39.00
Hero shows 2 2 (three of a kind, Deuces)
BB shows 8 9 (high card Ace)
Hero wins $38.50
(Rake: $0.50)
2) Jak hrat turn, popr. jaky je plan na river?
Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 349868
Hero (BB): $97.05
BTN/SB: $58.15
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with 6 6
BTN/SB calls $0.25, Hero raises to $2, BTN/SB calls $1.50
Flop: ($4.00) Q Q 6 (2 players)
Hero bets $3, BTN/SB calls $3
Turn: ($10.00) Q (2 players)
Hero ?
-
1. ja by som dal na turne 10, aby som siel vytiahnut stack prave od A alebo este lepsie od A6,A7.
River pot okolo 30 . keby donkol 6 raisnem allin.
2. betol by som 6 na turne
imo dost velke limity hrajes nato ze si bustol roll.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:1. ja by som dal na turne 10, aby som siel vytiahnut stack prave od A alebo este lepsie od A6,A7.
no hraju. Na tomhle limitu jsem hral cele prazdniny predtim a byl jsem dost ziskovy, za ten roll jsem si koupil skutra a nove budovany roll jsem bustnul, 200usd jsem si poslal na ucet a nechal si tam neco over 100, diky temhle "shootum" a na zive hre v italii jsem si zacal budovat roll, nejsem tu moc money scared, takze je to pro me fajn, doplnuju to sng hu, ktere celkem taky jdou. No chci udelat trosku stabilnejsi roll (cti > 1000) temihle shooty a pak se zas ustalit na nejakem limitu. jinak, co se tyce tiltu a BR managementu bych mohl rozdavat rady, jsem na tom fakt spatne. Mel bych si precist asi neco o tiltu. viz treba graf na pacificu z 10-20usd sng hu.
-
neviem, ci si pochopil podstatu pokru a swingov, ale 'prave temito shoty' sa dostanes na nulu a hovno na stabilnejsi roll.
pravdepodobnost je jedna vec a short-term realita druha, hlavne v hu mozes prehrat 3/4 bi ani len nemrknes.
takze imo prestan vymyslat or bust it again:)
pravdepodobnost je jedna vec a short-term realita druha, hlavne v hu mozes prehrat 3/4 bi ani len nemrknes.
takze imo prestan vymyslat or bust it again:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no, máte pravdu. musím se nad sebou zamyslet, uvidím, co vymyslím, roll na 6usd hu mám, pomalu aji na 10usd, takže budu pokračovat asi v tom. To nl50 hraju většinou tak, že když za určitou chvíli jsem v plusu, tak vemu jeden bi na nl50hu a když ho prohraju, končím, když ne, tak jen vyhrávám více, zatím jsem smůlu neměl, ale asi je jen otázkou času, kdy se vypleskám no. Chtěl bych hrát ale nejvíce hu cg, ale na starech je nejméně jen nl50, znáte někde jinde i menší limity?
-
-no na ipokri,na cereuse su urcite aj nizsie
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ak sa dobre pamatam tak na Cereuse bol HU cash od NL2, ale prijatelny rake bol az niekde pri NL25.
- brano172
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.