emjaykov only the strong will continue blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: emjayko potrebuje vasu pomoc

Odoslaťod LOCAT3R 03 Nov 2009 19:46

emjayko napísal:
LOCAT3R napísal:h1-flop bet viac kľudne aj pot, callne veľa draws/pp/párov, prečo chcek turn? za mňa insta 2nd barrel stále tam je veľké množstvo value as played s tými odds a so 2nd nuts to imo položiť nejde
h2- v 3b spotoch stačí cbetovať okolo 1/2 potu-bude dostatok času dotlačiť to do AI na ďalších streets
btw tie stoly sú katastrofálne samý short :)

v prvej som sam seba na turne presvedcil ze asi nema bohvieaku ruku tak som mu chcel dat kartu zadarmo ze ked je short tak to z neho vytiahnem tak ci tak na river...
neviem ci si si vsimol ale presiel som znova na NL4 cize na kazdom stole su dva shorty... cize to neni az take katastrofalne... je problem najst stol kde by nebol aspon jeden dvaja shorti...

ups :D moja chyba myslel som,že to je NL10
H1-pf raise viac pri 2 limperoch je 5,5bb málo
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 03 Nov 2009 20:05

1) Ja by som nepustal ziadnu kartu zadarmo. S cim mas pocit, ze sa nestackne na turne a stackne sa na riveri? Myslis si snad, ze sa to moze na riveri zlepsit a board bude bezpecnejsi :)? Skor si myslim, ze na turne moze odcallovat este nejaky FD (par + FD) alebo nejake AQ, lebo ma este nejaku tu equity naviac. Taktiez sa mozu ukecat, ze ved mas draw Ty :-D.

2) Nie, neda.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod emjayko 05 Nov 2009 12:21

€0.02/€0.04 No Limit Holdem
Entraction
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
CO FatEli (€3.47)
BTN Dean84 (€6.91) 53/3 af:1,0 8 ruk :)
SB jokern76 (€2.64)
BB Hero (€4)

Pre-Flop: (€0.06, 4 players) Hero is BB Obrázok Obrázok
FatEli calls €0.04, Dean84 calls €0.04, jokern76 calls €0.02, Hero checks

Flop: Obrázok Obrázok Obrázok (€0.16, 4 players)
jokern76 checks, Hero bets €0.12, 1 fold, Dean84 calls €0.12, jokern76 folds

chytam 2nd nuts a tesim sa... ked ma dorovnava si hovorim ze ma bud kinga aleb A high fd

Turn: Obrázok (€0.40, 2 players)
Hero bets €0.30, Dean84 calls €0.30

turn ma opat dorovnava a pri urcovani jeho range ostavam na tom istom...

River: Obrázok (€1, 2 players)
Hero bets €0.75, Dean84 raises to €1.50, [color=#FF0000]Hero?

no a tu sa situacia troska zamotava... minrajsuje ma a tak fd vylucujem a otacam na to ze ma kinga... otazkou zostava ci ma fh alebo trips... moje uvazovanie je asi take ze keby ma na flope alebo turne dva pary tak uz ma asi raisne cihe ho davam na trips a otacam ho... je toto uvazovanie spravne?

Entraction
5 Players
Hand Conversion Powered by [b]weaktight.com

Stacks:
UTG foforo85 (€9.98) 57/14 af-8,0 za 15 ruk
CO Malauko (€5.20)
BTN Hero (€3.88)
SB GiveIn2Me (€5.75)
BB dinho78 (€1.40)

Pre-Flop: (€0.06, 5 players) Hero is BTN Obrázok Obrázok
foforo85 raises to €0.20, 1 fold, Hero calls €0.20, 2 folds

Flop: Obrázok Obrázok Obrázok (€0.46, 2 players)
foforo85 bets €0.46, Hero calls €0.46

Turn: Obrázok (€1.38, 2 players)
foforo85 bets €1.38, Hero folds

Final Pot: €2.76

foforo85 wins €2.70 (net +€0.66)

Hero lost €0.66

je to prilis weak zlozit to? nezda sa ze by sa mu uz river nechcelo betovat a stackovat sa s parom es a J kicker sa mi zrvona nechce ani proti aggrodonkovi

Entraction
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG SK-Elite (€5.29)
UTG+1 Hero (€4.36) 17/12 3,0 97 ruk
CO lomantov (€2.58)
BTN Madarassy (€8.76)
SB retzuki80 (€1.74)
BB 6060 (€4.06)

Pre-Flop: (€0.06, 6 players) Hero is UTG+1 Obrázok Obrázok
1 fold, Hero raises to €0.20, 3 folds, 6060 calls €0.16

Flop: Obrázok Obrázok Obrázok (€0.42, 2 players)
6060 bets €0.12, Hero calls €0.12

na flope mi dava 4,5 ku 1 hovorim si mozno sa ma snazi vytlacit na sparovanom boarde tak mu to za tych par c dorovnam...

Turn: Obrázok (€0.66, 2 players)
6060 bets €0.12, Hero calls €0.12

tuto som ho mohol asi raisnut uz ked mi prisiel jeden zo siestich outov neviem preco som tak neurobil...

River: Obrázok (€0.90, 2 players)
6060 checks, Hero goes all-in €3.92, 6060 goes all-in €3.62

no a kedze mi stastie zaprialo tak si hovorim ze ked ma sedmicku tak ma zaplati...

Final Pot: €8.44
6060 shows a full house Sixes full of Queens
Obrázok Obrázok
Hero shows a full house Queens full of Sevens
Obrázok Obrázok

Hero wins €8.04 (net +€3.68)

6060 lost €4.06
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod dzejkej 05 Nov 2009 12:42

1) Na flope si myslim, ze Ta moze callovat viac wide ako len TP alebo Ahi FD. Tvoje uvazovanie je v poriadku na riveri az na to, ze FH nemaju iba 2 pary alebo aj sety, samozrejme :). Jednak kombinatoricky ma viac tripsov a slowplayovanych horsich flushov ako FH a lepsich flushov v limpovanom pote a taktiez aspon cast ruk, ktore Ta biju, by hral agresivnejsie, co mierne znizuje sancu, ze ich ma. Kedze push calluju IMO aj vsetky horsie ruky, ktore minraisuju for value, tak je to easy value push.

2) Nezabudaj rebuyovat na full stack :). Je to velmi weak zlozit. Ked si sa rozhodol callovat v pozicii, tak chces ziskat value z horsich Ax ruk a v spotoch, kde bude bluffovat karty, ktore Tebe davaju par. Ty foldnes na turne, kde su mozne 2 FD a je tam par str8 draw tiez a moze betovat toho dost horsieho .. S AJ sa proti aggrodonkovi happy stackujem uz na turne .. Proti komu sa chces stackovat s takou rukou, ked uz si sa rozhodol callnut, ked nie proti aggrodonkovi? Ak sa proti takemu hracovi bojis pokracovat s flopnutym TP, tak to potom folduj preflop asi ..

3) Na turne by som to nejak neraisoval proti takemu hracovi. Ak tam betuje horsie ruky, tak malokedy bude pokracovat a moze sa vyplasit na overkarte a mozno flushi. To by si raisoval ako bluff. For value by sa to dalo raisovat proti fishke. Na riveri si to tam vtipne overpushol, no :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Horsey7 05 Nov 2009 12:56

dzejkej napísal:1) Na flope si myslim, ze Ta moze callovat viac wide ako len TP alebo Ahi FD. Tvoje uvazovanie je v poriadku na riveri az na to, ze FH nemaju iba 2 pary alebo aj sety, samozrejme :). Jednak kombinatoricky ma viac tripsov a slowplayovanych horsich flushov ako FH a lepsich flushov v limpovanom pote a taktiez aspon cast ruk, ktore Ta biju, by hral agresivnejsie, co mierne znizuje sancu, ze ich ma. Kedze push calluju IMO aj vsetky horsie ruky, ktore minraisuju for value, tak je to easy value push.

cojaviem :) minraise na sparovanom rivri od pasivnej fishky po 3 barreloch = si v pecku

jasne ze je kombinatoricky menej FH a lepsich flushov, ale predpokladam, ze po push-call na rivri budem castejsie horsi..ja by som len call na rivri
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod emjayko 05 Nov 2009 13:09

dzejkej napísal:...

1) nojo to som zabudol spomenut ze ma samozrejme biju aj flopnute a turnute sety..
2)nezabudam len nekedy to proste nestihnem... inak sa snazim mat vzdy plny stack... hm no je to pravda ze sa proti nemu bojim stackovat... proste si myslim ze som tu viac krat pozadu ako popredu... mal by som viacej rozmyslat dopredu co chcem robit ak ma trafi top pair lebo takto spatne mi to pride blbe dorovnavat AJ a ked uz trafim tak to foldovat... chcelo by to dopredu mat nacrtnutu nejaku koncepciu :-)
3)nojo zase som si neuvedomil ze nebetujem preto aby som ho vyfoldoval ale preto aby som ziskal nieco z horsich ruk.. hh no to som spravil asi prvy krat v zivote ze som takto overbet pushol a celkom ma pobavil ten jeho call :Yahoo!:
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod dzejkej 05 Nov 2009 14:31

Horsey7 napísal:cojaviem :) minraise na sparovanom rivri od pasivnej fishky po 3 barreloch = si v pecku

jasne ze je kombinatoricky menej FH a lepsich flushov, ale predpokladam, ze po push-call na rivri budem castejsie horsi..ja by som len call na rivri

V pecku proti range si, keby si mal nejake KT ... So 2nd nut flush v pecku nie si a stracas value. Ja si bez poriadnych stats na NL4 seriozne myslim, ze push je +EV proti jeho range, lebo tam proste nic nesklada ..
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod dzejkej 05 Nov 2009 14:43

emjayko napísal:2)hm no je to pravda ze sa proti nemu bojim stackovat... proste si myslim ze som tu viac krat pozadu ako popredu

Nemyslim si, ze ten strach je tu proti nemu opodstatneny. Je jasne, ze tam nie si popredu 95% casu ako keby si mal 77, ale stale dlhodobo na tom zarabas.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Horsey7 05 Nov 2009 14:48

dzejkej napísal:Ja si bez poriadnych stats na NL4 seriozne myslim, ze push je +EV proti jeho range, lebo tam proste nic nesklada ..

ja verim tomu, ze nezlozi horsiu ruku, ale tym minraisom na rivri na tom konkretnom boarde reprezentuje silnejsiu ruku ako ma hero :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 05 Nov 2009 14:53

Horsey7 napísal:jasne ze je kombinatoricky menej FH a lepsich flushov, ale predpokladam, ze po push-call na rivri budem castejsie horsi..ja by som len call na rivri

Ak mu das Kx (obsahujuce aj FH), sety a Ax flushe a potom connectory a one-gapper flushe, tak stale sme tak 71 : 29. Nehovoriach o tom, ze z flushov moze mat viac ruk, ked limpuje behind a nechavame mu vsetky komba silnejsich ruk tiez ..

Horsey7 napísal:ja verim tomu, ze nezlozi horsiu ruku, ale tym minraisom na rivri na tom konkretnom boarde reprezentuje silnejsiu ruku ako ma hero :)

Tak potom foldni :-D. Ja si to nemyslim a pokladam to za stratu value, ale tak kazdy mame svoj nazor :Rose: . Ja na take zavery potrebujem vacsiu vzorku, ako default urcite nie call.
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!