Turnaje / Freerolly
Re: B**n Poker
Nebol to Freeroll. Bol tam Buyin 2$. A bol to Qualifier a pri vyhrach stalo 93$ + 7 ticket...
To znamena vyhra 93 a vstupenky na iny turnaj k tomu alebo som to zle pochopil?
- palko30
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
palko30 napísal:Nebol to Freeroll. Bol tam Buyin 2$. A bol to Qualifier a pri vyhrach stalo 93$ + 7 ticket...
Ano, vyhral si listok v hodnote 100$ na hociktory turnaj s takym vstupnym (multi table alebo sit and go)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kde na B**n najdem tie freerolly? Na portal.sk v sekcii freerolly stale nejake vypisuje, napr. teraz 15.09. 17:00 B**n Poker 500$ Holdem , no ale jak tam hladam, nic take mi v B**n neukazuje.
- lukas033
- Založený: Sep 2009
palko30 napísal:Nebol to Freeroll. Bol tam Buyin 2$. A bol to Qualifier a pri vyhrach stalo 93$ + 7 ticket...
Cau, podla vsetkého si vyhral tiket na turnaj s nazvom "BigBounty" on ma taky specificky buy in 93+7. Je to 100 000 garat, tutu nedelu o 20-tej sa bude hrat. Myslim, ze sa inde neda pouzit vstupenka iba na tento turnaj. a inak ti na stranke musis pod polozkou moje konto/moj poker, polozku nevyuzite turnajove tikety.
- Thypec
- Založený: Apr 2009
Ehm zaujimave.
Nejde mi regnut na OPT, ked dam register vyhodi to error, a napise reason: Failed to recieve your account balance. Ked si dam show account balance tiez to hodi error. Pritom $$ tam mam, a ked sa pripojim na webe vsetko je ok.
Tusite niekto o co ide?
Dik
EDIT: Uz mi to islo, regol som sa na OPT, a zase mi to nejde ked chcem dalsi turnaj. Stava sa to niekomu?
Nejde mi regnut na OPT, ked dam register vyhodi to error, a napise reason: Failed to recieve your account balance. Ked si dam show account balance tiez to hodi error. Pritom $$ tam mam, a ked sa pripojim na webe vsetko je ok.
Tusite niekto o co ide?
Dik
EDIT: Uz mi to islo, regol som sa na OPT, a zase mi to nejde ked chcem dalsi turnaj. Stava sa to niekomu?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
stalo sa mi to isté, tiež na druhý pokus všetko OK...
- MoOlkY
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 17 krát/2 krát
ee, to sa mi este nestalo, divne...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
No evidentne sa to teraz deje viacerym ako tak sledujem ten ich dementny chat... A uz mi aj vypisalo ze majui techicke problemy. No esteze som sa nejak dostal do OPT, snad sa to bude aspon normalne hrat.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:No evidentne sa to teraz deje viacerym ako tak sledujem ten ich dementny chat... A uz mi aj vypisalo ze majui techicke problemy. No esteze som sa nejak dostal do OPT, snad sa to bude aspon normalne hrat.
No, dúfam, že to nejako doriešia a turnaj prebehne v poriadku. Ale ak nie, tak ma to poriadne nas...
Už pred pár dňami som plánoval urobiť cashout a preniesť money na PS a len kvôli OPT som ich tam nechal. Tak dúfam, že nie zbytočne lebo...
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
turnaj zruseny???
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.