Turnaje / Freerolly

Diskusia k herni B**n Poker

Re: B**n Poker

Odoslaťod 3flash3 05 Nov 2009 20:10

dpc uz asi mesiac vsetko ok a zase sa im to dneska zacne doje..vat..ach...potrebujem hrat cash :evil: ...skoda aj toho turnaja,xcel som si zahrat,aj ked turnaje nehravam...
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod 016roy 05 Nov 2009 20:12

Uvidime co povie B**n. Ja navrhujem aby sa to odohralo v nahradnom termine. Ale nie na konci ligy. Skor niekedy v stredu. Napriklad buduci tyzden. Ale potrebujeme vyjadrenie ci sa to da a ako sa to da....

Co hovorite na buduci tyzden stredu? Myslim, ze v sobotu vela ludi chlasta, tak do vikendu by som to netlacil. Ja navrhujem stredu
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Odoslaťod j0jiii 05 Nov 2009 20:15

ja som za stredu neni lebo stredu sa chlasta a tuto stredu vynimocne v NR :) A pondelok utork a stvrtok uz je to aj tak dost na husto... Skor dva turnaje sucasne jak su navrhnute terminy
j0jiii

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod acvonmilan 05 Nov 2009 20:18

To už raději hlasuji aby se turnaj přidal na úterek či pondělí, prostě k nějakému dalšímu turnaji OPT. A vůbec, proč se vlastně nehrají turnaje všech heren ve stejný den a čas? :Bravo: Vždyť by se tím ušetřily další dva večery pro jiné věci než poker!!!
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Odoslaťod Matej Zavacky 05 Nov 2009 20:22

acvonmilan napísal:To už raději hlasuji aby se turnaj přidal na úterek či pondělí, prostě k nějakému dalšímu turnaji OPT. A vůbec, proč se vlastně nehrají turnaje všech heren ve stejný den a čas? :Bravo: Vždyť by se tím ušetřily další dva večery pro jiné věci než poker!!!

myslim ze hrat turnaje na vsetkych troch herniach v jeden den nie je dobry napad... uz len z toho dovodu ze je osobitna dotacia pre kazdu hernu.. clovek si aspon moze vybrat, v ktorej herni bude hrat ked uz nema cas dany den (trebars utorok) tak bude hrat aspon stvrtky na bwine
Matej Zavacky

Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod 016roy 05 Nov 2009 20:25

acvonmilan napísal:To už raději hlasuji aby se turnaj přidal na úterek či pondělí, prostě k nějakému dalšímu turnaji OPT. A vůbec, proč se vlastně nehrají turnaje všech heren ve stejný den a čas? :Bravo: Vždyť by se tím ušetřily další dva večery pro jiné věci než poker!!!

Aj vsetky frajerky si davas na jeden den? co na to hovoria? pomoz, ani mne sa nechce kazdy den stravit s frajerkami a pokrom, je to otrava :)
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

Odoslaťod HaPpY LuMpY 05 Nov 2009 20:25

Som v tomto novacik, ale chcel som sa spytat, ze ak by som to chcel cele vyhrat, tak by som zrejme mal hrat kazdy jeden turnaj vo vsetkych hernach, co?....Zrejme, ak budem hravat len na Bwine, tak nemam sancu uspjet.
HaPpY LuMpY

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 62 krát/3 krát

Odoslaťod j0jiii 05 Nov 2009 20:27

no herna uz ide xD Tez si to nacasovali :x
j0jiii

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 05 Nov 2009 20:30

ved to dajme dnes na 21:00 :-D
Matej Zavacky

Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod vlade 05 Nov 2009 20:33

HaPpY LuMpY napísal:Som v tomto novacik, ale chcel som sa spytat, ze ak by som to chcel cele vyhrat, tak by som zrejme mal hrat kazdy jeden turnaj vo vsetkych hernach, co?....Zrejme, ak budem hravat len na Bwine, tak nemam sancu uspjet.

Sancu mas, ale strasne malu...

Matej Zavacky napísal:ved to dajme dnes na 21:00 :-D

nerealne, najskorsi mozny termin by bol nejako v nedelu, ale aj tak to bude az dalsi tyzden niekedy pravdepodobne...
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Bwin Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!